Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Пушистая трехцветка-2 мес.

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Пушистая трехцветка-2 мес.

Сообщение evazlata » 31 июл 2012, 18:32

Этого котенка сегодня привезла моя 12-летняя племянница из Любешова, когда была там у бабушки. Весь месяц она мне ныла, что котенок беспризорный, и его кормит только она, и хочет забрать во Львов. И везла ее до Львова в автобусе 6 часов. Надеюсь, что растет будущая зоозащитница. А кошечка сейчас у Максима :ax: , и если не пристроится до моего возвращения, то заберу к себе.
Малышке 2 месяца. Очень красивая котеечка с рыжим носиком и беленькими носочками, пушистый комочек, нежная мурчалочка.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
evazlata

Re: Пушистая трехцветка-2 мес.

Сообщение vivi » 02 авг 2012, 07:37

Кішечка з цікавим характером. Лагідна муркотуха, а моїх котів як побачила - тігра! Побоявся я її до гурту приєднувати - побоявся, що моїх поїсть. :) Довелося відселяти "на губу" - на балкон. В одіночку, на проплан і воду. Ги. :)
Довго там не засиділась, учора (дякую Ірині за "наводку") триколірну (встигли назвати Еллі, і навіть оголошень понадруковувати) забрала дівчинка Христина. Маля тепер житиме у Винниках (але хатньою). Тримаємо кулаки, щоб Еллі не згамцяла Христининого йорка. ;) Дамо час на приживання, а в подальшому Христина ще й обіцяє нам допомагати перетримкою...
vivi
Старожил

Сообщение ustas79 » 02 авг 2012, 08:07

Так,я теж дякую,Іринці,та Лідусі,що вийшла на Максіка,з такою хорошою кицею!!! :ah: Як виявилось Еллі,дуже характерна дівчинка :ap: та надзвичайно активна :dy: цілу ніч ми усі не спали, але незважаючи на всі перешкоди,моя сімя(і навіть йорчик) полюбила її з першого подиху,вона гарно ходить на лоточок ,та їсть домашню їжу...З Деббі(собачка) подружились,спочатку одне на одного гавкали мявкали))) ,а зранку проснулись в одній хатинці)))...Ще раз велике спасибі всім ,хто був замішаний у пошуках нашої красуні :bp: :bp: :bp: :bp:
ustas79

Сообщение evazlata » 02 авг 2012, 10:24

Всем спасибо-спасибо-спасибо!!! Очень переживала за нее. Рада такому удачному и быстрому пристройству. :cv:
evazlata

Вернуться в Неактуальні теми