Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом
...так ...наче доця... Ви мені аж нову надію подарували щодо нього.Тайні писал(а):Киця подібна на Бантика...
... а може звикне? ...кицька молоденька, гарнюча... Занесіть до ветеринара, можливо її можна стерилізувати зараз швиденько... тоді і чоловік скорше погодиться...Тайні писал(а):чоловік протестує, хоча поки терпить.... Кицю може стерилізувати поки не пізно...
Тайні писал(а):Допоможіть знати господарів, старих або нових. Сроку до початку серпня. В мене руки не піднімаються винести на вулицю, вона там пропаде, зовсім домашня.
Ветеринар сказав - тиждень на адаптацію, нічого не робити. У мене питання, чи чекати мені тиждень, чи попробувати вивести бліх (їх не багато, але є) і прогнати глистів (не знаю чи є).
Вчора були у ветеринара: киця візуально здорова, чиста,очі, вуха в порядку, не стерилізована.Апетит гарний.
Ну й розумничка! ...блохи-глисти протравіть, звичайно, а на рахунок купання... я своїх для гігієни, коли ветеринар сказав "купання рівноцінно смерті" чистила в такій послідовності: вологі дитячі серветки+вологий рушник+сухий рушник+фен (тільки не гарячий, тепленький)... У Вас ціна питання інша... та не варто страшити маленьку поки що купанням...Тайні писал(а):коли у коробку насипали наповнювач зразу пішла туди
Тайні писал(а): на животі великий синяк.Тайні писал(а): Вона не крупна, легенька, але живіт досить круглий і твердий.
Тайні писал(а): Єдиний плюс в цій ситуаціїї - знайшла куди подіти на час відпустки, і хоч то радує.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1