Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Знайдена напівпухнаста киця, біла з темнокоричневим

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Знайдена напівпухнаста киця, біла з темнокоричневим

Сообщение Тайні » 24 июл 2012, 08:21

Киця напівпухнаста, біла з темно-коричневим, очі світло-зелені, в ошийнику.
Вчора у під'їзд підкинули котика, сусіди кажуть, що зранку. Сусідські діти оббігали квартири - ніхто не знає чий. Коли я ввечері йшла додому, сусідка якраз його годувала. Я купила котячого корму, киця була така голодна, що цілу консерву з'їла одним махом. Киця явно домашня, дуже ручна, дуже хоче спілкування, без страху йде до людей. Серед ночі я не витримала, пішла забрала, поки що живе на кухні. Чоловік категорично проти. Я не маю змоги тримати довго. На початку серпня ми їдемо у відпустку. Фотки скинути не можу, немає можливості, фотки на диску. Вдома інтернету нема.Киця подібна на Бантика, але білого більше. В мене підозра на те, що киця вагітна, хоча я не впевнена. Оголошення на під'їзд наклеїла. Я зранку до вечора на роботі, чоловік протестує, хоча поки терпить.
Допоможіть знати господарів, старих або нових. Кицю може стерилізувати поки не пізно.
Сроку до початку серпня. В мене руки не піднімаються винести на вулицю, вона там пропаде, зовсім домашня.
Район початку Б.Хмельницького.
067-282-44-11.
Тайні

Re: Знайдена напівпухнаста киця, біла з темнокоричневим

Сообщение Тайні » 24 июл 2012, 11:35

Изображение
Тайні

Сообщение Тайні » 24 июл 2012, 11:53

Изображение
Изображение
Изображение
Тайні

Сообщение Велена » 24 июл 2012, 14:07

Велена

Сообщение Тайні » 24 июл 2012, 15:12

Нажаль це не вона. Ми вже зідзвонились. Там киця короткошерстна, а в мене щось типу сибірки.
Тайні

Сообщение aniaf » 24 июл 2012, 21:57

Тайні писал(а):Киця подібна на Бантика...
...так ...наче доця... Ви мені аж нову надію подарували щодо нього.
Тайні писал(а):чоловік протестує, хоча поки терпить.... Кицю може стерилізувати поки не пізно...
... а може звикне? ...кицька молоденька, гарнюча... Занесіть до ветеринара, можливо її можна стерилізувати зараз швиденько... тоді і чоловік скорше погодиться...
Тайні писал(а):Допоможіть знати господарів, старих або нових. Сроку до початку серпня. В мене руки не піднімаються винести на вулицю, вона там пропаде, зовсім домашня.

Може темі було б тоді краще в термінових?
aniaf

Сообщение Тайні » 25 июл 2012, 14:06

Вчора були у ветеринара: киця візуально здорова, чиста,очі, вуха в порядку, не стерилізована (трошки вибрили живіт, шва нема), на животі великий синяк. Апетит гарний. Вночі, коли її забрала, то поставила пусту коробку на туалет, і дуже переживала на другий день, бо чоловік приходить раніше за мене, думала як побачить по підлозі нароблене, то закатить мені істерику. Киця, не захотівши пустої коробки, зробила свої справи у ванну. А коли у коробку насипали наповнювач зразу пішла туди. Дуже чистоплотна.
Ветеринар сказав - тиждень на адаптацію, нічого не робити. У мене питання, чи чекати мені тиждень, чи попробувати вивести бліх (їх не багато, але є) і прогнати глистів (не знаю чи є). Підкажіть, чи можна її купати і чим. Просто діти хочуть носити по руках, брати на постіль, я поки що не дозволяю. Хочеться щоб була чиста.
Киця дуже спокійна, ніде не ховалася, впевнено ходить по квартирі. Не любить, коли закривала на кухні, мявкне три рази, і спокійно тихо спить цілу ніч. Пустила у кімнату, впевнено обійшла, подивилась чи хто є, є - добре, розвалилась на всю витяжку на підлозі і спокійно спить, виходиш з кімнати - йде за тобою. На стіл не лізе, шкоди не робить.
Вчора по всьому району розклеїли оголошення, кинула на сландо,ss, емаркет. Велике прохання, може хтось мені поможе покидати в контаках, і ще кудись. і Прошу поради на рахунок, купання, бліх і глистів.
Тайні

Сообщение evazlata » 25 июл 2012, 15:10

Ветеринар сказав - тиждень на адаптацію, нічого не робити. У мене питання, чи чекати мені тиждень, чи попробувати вивести бліх (їх не багато, але є) і прогнати глистів (не знаю чи є).

Вчора були у ветеринара: киця візуально здорова, чиста,очі, вуха в порядку, не стерилізована.Апетит гарний.

Адаптация до чого? Вважаю, що від бліх можна капнути в перший же день, для чого їх по хаті розводити? А глисти ясно, що є. Можна взяти "стронгхолд" ( і від бліх і від глистів). А можна окремо, від глистів-" каніверм",або "каниквантель" .Від бліх нам поміг "Рольф-клуб". Купати, я вважаю, не потрібно, хіба якщо ну дуже брудна.
evazlata

Сообщение aniaf » 26 июл 2012, 21:38

Тайні писал(а):коли у коробку насипали наповнювач зразу пішла туди
Ну й розумничка! ...блохи-глисти протравіть, звичайно, а на рахунок купання... я своїх для гігієни, коли ветеринар сказав "купання рівноцінно смерті" чистила в такій послідовності: вологі дитячі серветки+вологий рушник+сухий рушник+фен (тільки не гарячий, тепленький)... У Вас ціна питання інша... та не варто страшити маленьку поки що купанням... :ab:
aniaf

Сообщение rita-lviv » 26 июл 2012, 23:41

Достаточно протереть влажным полотенцем смоченым в воде с уксусом, сразу будет шерсть блестеть. Я так делаю постоянно перед показом ,,в добрые ручки,,
rita-lviv

Сообщение Тайні » 27 июл 2012, 08:21

Дякую за інформацію. Вчора обробили стронгхолдом. Вона вже виглядає чистішою, сама відмилася. Сьогодні зранку вже почала бавитись, а то тільки їла, спала, і просилася на руки. Вчора і позавчора малий весь час ходив за нею, щоб вона з ним побавилася, а сьогодні навіть мультики не дивився, такий був радий , що киця за шнурочком бігає і мячиком бавиться.
А ще маю питання. Вона не крупна, легенька, але живіт досить круглий і твердий. Ветеринар сказав, що вагітності або немає або малий срок, він нічого не нащупав. В туалет по великому ходить кожен день, какашки нормальні. Я не можу зрозуміти чи вона така розгодована, чи що ще може бути? Правда і консультацією вета я не дуже задоволена: не мити, нічим не обробляти, годувати 2 рази в день і чекати - час покаже.
Прохання до модераторів, чи можна перенести у "віддам", і як це зробити.
Тайні

Сообщение evazlata » 27 июл 2012, 10:09

Может стоит ее все-таки стерилизовать, а не ждать котят. У нас и так завал, полно котят и трудно пристроить.
evazlata

Сообщение aniaf » 27 июл 2012, 17:37

Краще відразу простерилізувати, не чекати... І не позбавляйте ж свою дитинку радощів спілкування з тваринкою, від цього її світогляд тільки збагатиться...поговоріть з чоловіком ще. А на час відпустки можна комусь дати поглядіти, з лотком же проблем нема... зрештою, всі так роблять.)
aniaf

Сообщение rita-lviv » 27 июл 2012, 20:57

Однозначно стерилизовать, тогда шанс на отдачу возрастает, а не стерилизованную , да не дай бог беременную.... на кого вы расчитываете в нашей стране ? Сейчас котят не реально отдать, а тут взрослая беременная кошка. Только стерилизовать, но не у вашего врача, дебильнее советов я не слышала от доктора. А доктор ли он ?
rita-lviv

Сообщение sanechka » 29 июл 2012, 01:13

Тайні писал(а): на животі великий синяк.
Тайні писал(а): Вона не крупна, легенька, але живіт досить круглий і твердий.

Це не може бути повязано?
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение Тайні » 31 июл 2012, 16:23

Хотілось би стерилізувати, але немає змоги зараз абсолютно. Катастрофічно немає часу, прихожу пізно, треба перед відпусткою всі хвости подотягати. 6 серпня виїзжаємо з міста. Та й фінансово також зараз дуже тяжко, вся в боргах, ще й 1 вересня на носі. Ну не маю я змоги оплатити стерилізацію.
Єдиний плюс в цій ситуаціїї - знайшла куди подіти на час відпустки, і хоч то радує.
Вибачайте за сумбур.
Тайні

Сообщение aniaf » 31 июл 2012, 23:22

Тайні писал(а): Єдиний плюс в цій ситуаціїї - знайшла куди подіти на час відпустки, і хоч то радує.

Тайні, Ви умнічка! Найголовніше Ви зуміли зробити перед відпочинком. Приїдете - будете планувати далі...
aniaf

Сообщение Тайні » 01 авг 2012, 08:26

Киця дуже вихована. Ніде не шкодить. В туалет - тільки в коробку або в ванну. Ні разу не залізла на постіль, навіть коли діти садять на ліжко і хочуть щоб вона з ними спала, киця відразу злазить. Спить на тумбочках, підлозі, підвіконниках, табуретках, тільки не на ліжку. На кухні на стіл і тумбочки не лізе. Справжня леді.
Тайні

Вернуться в Неактуальні теми