Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Велику і гавкучу собаку в село

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Велику і гавкучу собаку в село

Сообщение мидык » 05 июл 2012, 10:38

Жіночка Галина, з села в районі Бібирки шукає ДОРОСЛУ, ВИЩЕ КОЛІНА собаку. В мене вона притендувала на метиса вівчарки Джулю...та поки приїхала подивитися- Джулю забрали. Ніби адекватна. В неї вже є одна велика кавказька вівчарка, але вона ласкава, а в двір внадилися приходити пиячки, собака їх приймає за своїх( щось є в мене підозра, чи не бувший чоловік) і не гавкає...Треба велику і гавкучу. Я даю свій номер тел. 0637556496. І ще одне- є малі діти біля трьох рочків(внуки)...Розумію, що собі буде трохи важко...Щенят не бере- вони заражаються чимось на подвір*ї і помирають...
Оце прочитала написане мною і стало мені сумно... :ak:
Жіночка дзвонить до мене майже кожен день...хоче пса...
Мы в ответе за тех, кого приручили!
мидык

Re: Велику і гавкучу собаку в село

Сообщение larik » 06 июл 2012, 13:02

не в тему?.... нет, в тему... найден был мною малыш близкий метис овчарки, подрос, вошел в "возраст" так вот звонило мне одно село: - ви віддаєте вівчура? - так. - я беру. у мене був собака, я знаю, як з ними поводитися. - а де дівся? - та як де, сусіду на город раз зайшов, і він його пристрелив. то ж мені тепер іншого треба.

а тут цуценята "невідомо від чого" помирають... а не приведи Господь, "велика гавкуча" на дитину гавкне... чи буде на когось гавкати, а дитина поруч опиниться. таке ж може бути, без жартів, налякає дитину. і що тоді?
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Re: Велику і гавкучу собаку в село

Сообщение мидык » 07 июл 2012, 23:05

larik писал(а):не в тему?.... нет, в тему... найден был мною малыш близкий метис овчарки, подрос, вошел в "возраст" так вот звонило мне одно село: - ви віддаєте вівчура? - так. - я беру. у мене був собака, я знаю, як з ними поводитися. - а де дівся? - та як де, сусіду на город раз зайшов, і він його пристрелив. то ж мені тепер іншого треба.

а тут цуценята "невідомо від чого" помирають... а не приведи Господь, "велика гавкуча" на дитину гавкне... чи буде на когось гавкати, а дитина поруч опиниться. таке ж може бути, без жартів, налякає дитину. і що тоді?

Там уже є велика собака... і вона гавкає...і поки що всі діти живі.
Мы в ответе за тех, кого приручили!
мидык

Вернуться в Неактуальні теми