Я особисто не маю своєї точки зору на це. Все, що пов"язане з цифрами, звітами, бухгалтерією і людьми мене страшенно напрягає. Я вже завалила справу з фондом по котах з ЛКП, бо від якогось моменту просто клала гроші в кишеню і казала "Дякую!".
Якщо хтось візьметься, то це, мабуть, непогано, але я, якщо чесно, навіть прочитати уважно саму пропозицію не змогла. Вибачайте!
Фінансовий фонд форуму успішно діє у Києвському розділі. Загальна ідея полягає у тому, що конкретні форумчани вносять кожного місяця певну суму у фонд (починаючи від 50 грн. і далі по можливості). Відповідно при потребі у великій сумі на лікування/прилаштування тварини по вимозі форумчанина йому видається потрібна сума раз в місяць (в рамках квоти, тобто загальної можливості фін. фонду - це звичайно ж залежить від кількості вкладників). Ці виплати часто є великою допомогою і підтримкою в справді складній ситуації! Ось тема про фін. фонд Київського розділу для ознайомлення viewtopic.php?f=27&t=729
Для початку необхідно створити рахунок фонду, на який форумчани будуть переводити гроші кожного місяця і призначити відповідальну людину, яка буде вести звітність, а також відповідальних за фонд в загальному. Наразі на посаду бухгалтера фонду погодилася Ліда. Але ми вважаємо, що також необхідно призначити ще декількох відповідальних за фін. фонд, які будуть завідувати саме видачею коштів і контролювати діяльність фонду, щоб Ліда саме не несла всю величезну відповідальність.
Форумчани, які будуть вносити внески, будуть відписувати про них окремими повідомленнями в окремій темі, прохання про виділення коштів теж будуть відкрито писатися на форумі, а також форумчани будуть писати звіт про використання коштів, тому діяльність фонду буде цілком прозорою! Досвід Київського розділу показує, що ця система добре діє і форумчани нею цілком задоволені.
Просимо описувати чи ви зацікавленні у створенні фонду, яку суму в місяць могли би вносити (внесок мусить бути КОЖНОГО місяця)! Також просимо вносити пропозиції і уточнення!