Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Пропозиція створення фінансового фонду форуму у Львові

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Пропозиція створення фінансового фонду форуму у Львові

Сообщение sola » 02 июл 2012, 16:34

На прохання Тані (Тасі) виставляю тут її пропозицію по створенню фінансового фонду.
Я особисто не маю своєї точки зору на це. Все, що пов"язане з цифрами, звітами, бухгалтерією і людьми мене страшенно напрягає. Я вже завалила справу з фондом по котах з ЛКП, бо від якогось моменту просто клала гроші в кишеню і казала "Дякую!".
Якщо хтось візьметься, то це, мабуть, непогано, але я, якщо чесно, навіть прочитати уважно саму пропозицію не змогла. Вибачайте!

Фінансовий фонд форуму успішно діє у Києвському розділі. Загальна ідея полягає у тому, що конкретні форумчани вносять кожного місяця певну суму у фонд (починаючи від 50 грн. і далі по можливості). Відповідно при потребі у великій сумі на лікування/прилаштування тварини по вимозі форумчанина йому видається потрібна сума раз в місяць (в рамках квоти, тобто загальної можливості фін. фонду - це звичайно ж залежить від кількості вкладників). Ці виплати часто є великою допомогою і підтримкою в справді складній ситуації! Ось тема про фін. фонд Київського розділу для ознайомлення viewtopic.php?f=27&t=729

Для початку необхідно створити рахунок фонду, на який форумчани будуть переводити гроші кожного місяця і призначити відповідальну людину, яка буде вести звітність, а також відповідальних за фонд в загальному. Наразі на посаду бухгалтера фонду погодилася Ліда. Але ми вважаємо, що також необхідно призначити ще декількох відповідальних за фін. фонд, які будуть завідувати саме видачею коштів і контролювати діяльність фонду, щоб Ліда саме не несла всю величезну відповідальність.

Форумчани, які будуть вносити внески, будуть відписувати про них окремими повідомленнями в окремій темі, прохання про виділення коштів теж будуть відкрито писатися на форумі, а також форумчани будуть писати звіт про використання коштів, тому діяльність фонду буде цілком прозорою! Досвід Київського розділу показує, що ця система добре діє і форумчани нею цілком задоволені.

Просимо описувати чи ви зацікавленні у створенні фонду, яку суму в місяць могли би вносити (внесок мусить бути КОЖНОГО місяця)! Також просимо вносити пропозиції і уточнення!
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Re: Пропозиція створення фінансового фонду форуму у Львові

Сообщение nickie » 03 июл 2012, 10:54

Хороша ідея.

Тільки думаю, щоб її всі на 100% підтримали, потрібно забезпечити НАОЧНІ звіти про поступлення коштів, і звітим або чеки - куди їх було витрачено, Тоді думаю жоден форумчанин не відмовиться :ax:
Наприклад, якщо буде відкрита картка приватбанку, то наскільки знаю, в них є система інтернет банкінгу - де можна побачити всі поступлення на рахунок, Тоді б наприклад щомісяця першого числа скріншот цієї сторінки (тобто фото екрану, як робиться кнопкою ПрінтСкрін на клавіатурі) МУСИТЬ викладатися в темі, То самі стосується зняття коштів з рахунку - скріншот сумм, і вказання кому і на які витрати це давалося. Якщо не буде підозр у несходженні балансу - впевнена, до нас приєднаються і НЕ форумчани - люди з соц мерез тощо, Али вищевказане мусить обовязково бити, і бути регулярно.
Що скажете, форумчани?
nickie

Re: Пропозиція створення фінансового фонду форуму у Львові

Сообщение Tasia31 » 03 июл 2012, 11:19

Та, це хороша ідея зі звітами. І наскільки я знаю, Ліда згодна на себе взяти саме бухгалтерські і звітові обовязки.

Наразі як на мене, основне питання - хто буде ВІДПОВІДАЛЬНИМИ КЕРІВНИКАМИ за фін. фонд. Тобто це люди, які будуть вирішувати, яку квоту виділити на то і на то, які потреби тварин є найбільш терміновими на зараз і так би мовити, схвалювати виділення коштів, а потім контролювати, як та людина, що отримала, звітує про то. Це дуже відповідальне завдання, тому такі керівники себе мусять добровільно запропонувати, і явно їх потрібно декілька.
Щодо себе, то я, наприклад, не певна, чи в мене достатній досвід, щоб оцінити важливість виділання коштів, і які суми на що потрібні, але якщо зголосяться люди з досвідом, я згодна допомагати.

Ну і в мене є пропозиція поставити цю тему на місяць в Термінове. Тут вона малопомітна, а важливо оцінити інтерес форуму до таких питань!
Tasia31

Вернуться в Неактуальні теми