На жаль, змушена вернутися знову до теми про Діну. Все, що було можливо з мого боку ,я зробила - прилаштувала її до сусідки, яка її годує, та у якої вона спить - з цим все в порядку. Але гуляти жінка з нею не може через хвору спину . Тому Діна гуляє сама . Це відбувається зранку і тоді коли іде когось проводжати з гостей. А так дуже привязана до нашого двору - тому і стала сильно його охороняти. Проявився сильний охоронний інстинтк.Все б не було так страшно, якщо б чорний хід аптеки не знаходився на нашому балконі, куди привозять товар . А привозять туди товар хлопці ,які вже грозилися прийняти заходи відносно собаки. Діна нікого не вкусила, але реально дуже гавкає та охороняє територію ,яку вважає своєю. А я боюся за неї та нічого вдіяти не можу. Не завжди вдається бути вдома, а товар у аптеку привозять на протязі всього дня. Вдома сусідка її втримати не може.
Мушу визнати ,що Діні потрібний зовсім інший господар. Можливо, велике приватне подвіря з гарною будкою від дощу, а зимою все ж таки тепла хата.
Або господар який зможе з нею гуляти і тримати повністю під контролем.

,

,

,

Фото з мобілки - на жаль нема кращого.
тел. 0637766033