Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шанель-майже кошеня,ніжна і елегантна!(д,н, 01.2012, стерил)

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Шанель-майже кошеня,ніжна і елегантна!(д,н, 01.2012, стерил)

Сообщение nickie » 24 июн 2012, 10:03

Дівчинка Шанель - готова стати ідеальною домашньою кицею!
Імя отримала, бо одягнена в маленьку чорну сукню і білий кулончик-метелик на шиї.

Їй місяців 5-6, і я б сказала, що вона не те що дрібненька киця, а просто ще маленька. Вже простерилізована 4 лапами, післяопераційний догляд отримувала в мене. І може б я і не відкривала на неї тему, бо це практично безнадійно, але вона показала себе просто ідеальною домашньою кішкою: всі справи у горщик з першого разу безпомилково, і дуже-дуже прагнула нам (людям) сподобатися: ходила просто навшпиньки, ні звуку за два дні не видала (не те щоб кричати і вириватися, як то можуть робити вуличні кішки), ну і звичайно - починала муркати просто від того, що людина до неї наближується. :ay: Я чесно кажучи не уявляла, що кішка, яку 6 годин тому прооперували, буде так голосно мурчити і просити щоб її почухали. :bw:

Тому я просто вирішила дати їй маленький шанс - пофотографувати і розмістити в інтернеті. Ну а раптом хтось її вподобає? Це той її шанс.

Кішку я випустила на її місце проживання, але якщо з*явиться потенційний господар - принесу познайомитися.
Дзвонити можна до мене - 066 253 83 05 Таня.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последний раз редактировалось nickie 02 авг 2012, 13:57, всего редактировалось 1 раз.
nickie

Re: Шанель- майже кошеня, ніжна і елегантна! (5-6 міс, стери

Сообщение Tasia31 » 24 июн 2012, 10:19

Розмістила в Контакті, на емаркеті, на сландо
Tasia31

Re: Шанель- майже кошеня, ніжна і елегантна! (5-6 міс, стери

Сообщение nickie » 24 июн 2012, 10:26

дуже-дуже дякую! :ax:
nickie

Re: Шанель-майже кошеня,ніжна і елегантна!(д,н, 01.2012, сте

Сообщение nickie » 02 авг 2012, 14:02

дівчисько ще актуальне, проте останім часом розширила ареал свого існування: я її тепер по всьому району зустрічаю, від кульпарківської аж до Наукової :bn:
Шовчик на пузіку добре зажив після стерилізаціїї 4 лапами, я переживала що на спеці не дай бог щось би сталось, але т-т-т! :ay: Профі! :ay:

Кожен раз привітно мене зустрічає, мурчить і ластиться, коли до неї звертаюся. Годую періодично, як зустрічаю. Все ще сподіваюся, що зимувати на вулиці їй не доведеться,
Єдина складність - відловити для знайомства з потенційним господарем по першій вимозі не вдасться, може заняти пару днів.
nickie

Re: Шанель-майже кошеня,ніжна і елегантна!(д,н, 01.2012, сте

Сообщение nickie » 14 окт 2012, 12:36

напевно, можна в неактуальні.
Я її давненько не бачила, хочу вірити, що хтось з працівників кіосків, які її підгодовували, забрали її до себе (ну дуже вже ніжна дівчинка! та ще й стерилізована).
Знаю, що то звучить наївно, але дуже хочеться вірити в краще. :ax:

Якщо повернеться - попросимося назад у Віддам.
nickie

Вернуться в Неактуальні теми