Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Молодий кастрований пес

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Молодий кастрований пес

Сообщение Ліда » 19 июн 2012, 22:06

Молодий пес, кастрований (має міточку від "4 лап" на вусі), вже кілька днів ночує на вулиці.
Детальніше завтра напише Олена Ларік.
Изображение
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Re: Молодий кастрований пес

Сообщение larik » 19 июн 2012, 23:35

Дуже хочеться його прилаштувати - ось все, що можу і хочу сказати. Декілька днів він на вулиці, його вже і машина зачіпила, шкутьильгав трохи, але вже вирівнявся. На вушку у нього синя мітка, собака адекватний, нормальний, до людей відноситься спокійно. Ну так його шкода! Я дуже-дуже хочу його десь пристроїти. Якщо хтось буде чути, комусь потрібно - доставлю машиною до господарів.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение Tasia31 » 20 июн 2012, 13:26

Хочу поставити по ньому оголошення. Чий телефон давати?
Tasia31

Сообщение larik » 21 июн 2012, 22:26

Пес дуже молодий,6-7 місяців. телефон давати або Ліди (я її спитаю завтра, сьогодні вже пізно) або Таня приїде в неділю, моя подруга, вона сказала, що ним займеться. Я просто не зможу вдень його показати бажаючим - постійно на роботі
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение larik » 01 июл 2012, 15:23

В п"ятницю минулу, о пів на восьму, я приїхала до подруги в магазин (вона до восьмої) і ми роздумували - що ж то з ним робити. Коли я їхала - він лежав біля іншого магазину недалеко від нас, продавчиня на стільчику, і він біля неї. Потім (через 20 хвилин, тобто о восьмій) взяли глистогонку-блохобойку, їжу і пішли до пса. А його нема. Як в воду канув. За 15 хвилин щез - ніби його і не було. Я передзвонила "куда следует" - там сказали - Олена, ви шо? В п"ятницю вечір? - Ні. Мама подруги каже,що бачила його після 8 того ж дня трохи далі від звичайного місця з якоюсь жінкою (вона постійно приходила його підгодовувала і гладила, поки він ще був біля магазинів). Ну от. Собаки нема. Сподіваюся, що його забрали на село. Тема ще три дні нехай повисить - а раптом. А потім в неактуальні.
larik

Вернуться в Неактуальні теми