Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

2 маленькі комочки

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

2 маленькі комочки

Сообщение Kasha » 07 июн 2012, 09:27

Добрий день!
Мене звати Катерина. Мені потрібна порада.
Коротко ситуація.
КІшка в сусідньому будинку народила кошенят. За чутками, хлопці років 10 дуже хотіли побавитись з кошенятами, але кішка їм не давала їх. Через день хлопці вже носились у дворі з кошенятами, а кішки не стало! Як результат, на даний момент під наш під"їзд підкинуто двоє кошенят, у яких ще не відкрились повністю очі! Вони постійно кричать, плачуть, їм хлодоно. Люди з будинку не беруть їх собі, а деякі активісти місцеві взагалі проти цих маленьких білих комочків, оскільки вже є одне кошеня, яке привела місцева кішка.
Я годувала їх молоком, зранку вони з"їли ковбасу. Я не знаю, скільки їм місяців/тижнів і якої вони статі. Їм дуже холодно через цю погоду. Я не можу взяти їх додому через сімейні причини. Але я не хочу, щоб вони померли.
Що меня робити? Я можу заплатити комусь, щоб їх забрали. Суму давайте узгодимо. Тільки порадьте, до кого звернутись.
Кошенята знаходяться на вулиці Любінській (перетин Караджича)
Kasha

Re: 2 маленькі комочки

Сообщение sola » 07 июн 2012, 19:30

Катерино, якщо Ви трохи читали наш форум, то, мабуть, помітили, що тут всі завалені тваринами просто до неможливості. Тому Вам сьогодні за цілий день ніхто і не відповів, бо що тут відповіш...

Платні перетримки - це бл. 10 гривень за добу за 1 тварину, але таких перетримок я зараз теж запропонувати не можу.
Якщо кошенята сліпі, бо ще не відкрили очі, то їх треба годувати кожні 2-3 години (і то не молоком!), масувати животики, гріти. Це тяжка праця, яку не кожна людина на себе візьме.
Якщо кошенята сліпі, бо мають заліплені гноєм очі (а я схиляюсь радше до цієї версії), то їх потрібно показати ветеринару. Буде призначене лікування, а це - теж кількоразове закапування, плюс нормальне харчування (ніякої ковбаси!!! ніякого молока!!!)

Взяти кошенят в квартиру, де ми перетримуємо наразі котів з ЛКП не має сенсу з двох причин: по-перше, ми не забезпечимо їм там належного нагляду, по-друге, не виключено, що вони внаслідок стресу й переохолодження хапнули якусь вірусну інфекцію, і наражати на небезпеку зараження 20 з гаком котів було б не дуже мудро...

Можу запропонувати Вам все-таки взяти кошенят до себе, а завтра, в п"ятницю віднести до ветеринара в клініку Вет-Мед на вул. Нечуя-Левицького 10. Там можете сказати, щоб записали на Олю Сидор, я потім підійду розрахуюся. Попросіть, щоб Вам там одразу дали рекомендації по харчуванню.
На жаль, більше нічим помогти не зможу.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Re: 2 маленькі комочки

Сообщение Kasha » 08 июн 2012, 09:09

sola, дякую за відповідь! Так, я уважно читала форум. Знаю, що котів не приймають в приюті, а у волонтерів вже їх багато. Тут ще було сказано, що за фінансової підтримки візьмуть скоріше, тому і розмістила це оголошення.

Дякую волонтеру Оксані, що відгукнулась! На даний момент кошенята пропали :-( Не услідкувала за ними: або хтось забрав собі, або десь забрели. Місцеві діти отримали від мене завдання знайти їх, сама шукала. Якщо знайдуться, то вже знаю, що з ними робити.

Всім дякую!
Kasha

Вернуться в Неактуальні теми