Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Кіт Алекс і його брат Спайк

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Кіт Алекс і його брат Спайк

Сообщение Ola_K » 04 мар 2012, 20:46

Кіт Алекс і його брат Спайк (фото Спайка будуть далі) шукають нову домівку.
Изображение
Вони з шляхетної галицької родини – музикальної, причому світової слави. На жаль, коли господиня – старша пані – відійшла у кращі світи, її діти-внуки (чи то не знаючи про численне підшефне котяче товариство, чи то з якихось інших причин) не подбали про цих хвостатих красенів. Сусідка – теж жіночка в роках – заопікувалася ними, але тяжка хвороба не дає змоги робити це далі. Узагалі-то, двом вусатим брюнетикам «світило» усипляння. Ветеринар, котрого просили про це, намовив на гуманний шлях – тож терміново ШУКАЄМО ГОСПОДАРІВ для двох котиків, котрим немає ще й півтора року. Обоє кастровані, доглянуті, вгодовані, з неймовірно лискучою шерстю. Направду красені.
Изображение
Досвіду фотографування Алекс не має. Тож дивується камері й моєму повзанню з нею перед його мармизою щиро й навіть із певним співчуттям. Мовляв, з якого такого дива ти мені уподібнюєшся, дволапа істото?
Изображение
Зате Алекс напевне має досвід маскування – тут він у ролі подушки (№1)
Изображение
Алекс у ролі подушки (№2)
Изображение

А це Спайк. Спить на книжках – учений кіт. Знає всього багацько, намуркає вам сотню історій.
Изображение
Він сміливіший за Алекса. Енергійніший. Дослідник.
Изображение
Спайк має прекрасні зелені очі. Чорний, зеленоокий, по-котячому допитливий – які ще аргументи вам потрібні, щоб зацікавитися?
Изображение
Ola_K

Re: Кіт Алекс і його брат Спайк

Сообщение vivi » 04 мар 2012, 21:04

Олю, вони вже в тебе? Бо я так чув, що мають часу до вівторка на вирішення долі...
vivi
Старожил

Re: Кіт Алекс і його брат Спайк

Сообщение Ola_K » 04 мар 2012, 21:13

Алекс у мене, Спайк - у моєї доброї знайомої Маріанни. Я постійно на зв'язку з нею.
Ola_K

Вернуться в Неактуальні теми