Vita@ » 09 фев 2012, 18:28
Kary, так, звучить, можливо, безглуздо. Тому поясню. В селі живності всякої хватає, от в моїх батьків вільно пересуваються по подвірю двоє собакінів. Так проблем з ними ніяких, а, от, коли в них гостювала моя такса, п'ятеро курей було з'їджено, нічого страшного, але соромно за неї було. Розумію, що це порода, а от приклад зі звичайнісіньким безпородним собакіним. Почула, що мої знайомі хочуть собаку невеличкого, взяла я для них ще цуценям (не важливо у кого з перетримки)- песика. Виріс він трохи більшим, ніж очікувалось... та нічого, на щастя вони вже до нього привикли. Але проблема в тому, що з'їв він вже 7-ро курок (за останніми даними) і я зараз постійно це все вислуховую. Добре, що люди ще добрі та терлячі попались, а буває.... і покарають за таке. Розумію, що тварина не винна..., але в людях, навіть знайомих, я не завжди впевнена, їхню реакцію не прорахуєш, тому, річ не в тому, який інтерес собачка виявлятиме до крилатих, а хвилювання є за те, що його можуть покарати за таку поведінку. Тому, можливо, теперішній опікун (перетримувач) і володіє такою інформацією щодо інтересів собачки, який віддається. Дякую.