Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

В село хочуть собаку середнього розміру

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

В село хочуть собаку середнього розміру

Сообщение Vita@ » 09 фев 2012, 13:01

На подвір'я в село сусіди моїх батьків хочуть собачку середнього розміру, хлопчика, можливо стерилізовану дівчинку. До птиці (курей і ін.) щоб був байдужий :ab: Мій тел. 0673079835.
Vita@

Re: В село хочуть собаку середнього розміру

Сообщение Kary » 09 фев 2012, 13:24

щоб був байдужий до курей и прочей живности-хиба що плюшевую собачку на диван... Я таких псинок не встречала,чтоб хоть как-то на дичь не реагировала :)))
Kary

Сообщение Vita@ » 09 фев 2012, 18:28

Kary, так, звучить, можливо, безглуздо. Тому поясню. В селі живності всякої хватає, от в моїх батьків вільно пересуваються по подвірю двоє собакінів. Так проблем з ними ніяких, а, от, коли в них гостювала моя такса, п'ятеро курей було з'їджено, нічого страшного, але соромно за неї було. Розумію, що це порода, а от приклад зі звичайнісіньким безпородним собакіним. Почула, що мої знайомі хочуть собаку невеличкого, взяла я для них ще цуценям (не важливо у кого з перетримки)- песика. Виріс він трохи більшим, ніж очікувалось... та нічого, на щастя вони вже до нього привикли. Але проблема в тому, що з'їв він вже 7-ро курок (за останніми даними) і я зараз постійно це все вислуховую. Добре, що люди ще добрі та терлячі попались, а буває.... і покарають за таке. Розумію, що тварина не винна..., але в людях, навіть знайомих, я не завжди впевнена, їхню реакцію не прорахуєш, тому, річ не в тому, який інтерес собачка виявлятиме до крилатих, а хвилювання є за те, що його можуть покарати за таку поведінку. Тому, можливо, теперішній опікун (перетримувач) і володіє такою інформацією щодо інтересів собачки, який віддається. Дякую.
Vita@

Сообщение Kary » 09 фев 2012, 21:55

Вита, да я Вас прекрасно понимаю, что такса за курями гонялась - а то! ей по рангу положено. У меня и доберманша курей гоняла, парочку задушила даже - до сих пор помню, как я с ней удирала...пусть отпишутся те, у кого собачки, может, и найдется равнодушная к курам душа...
А может им щеночка взять и приучать не обращать на кур внимания?
"крокодила" из темы про дратхаара я Вам порекомендовать никак не могу - тогда прощай куры, причем во всем селе :naughty: :ab:
Kary

Сообщение Велена » 09 фев 2012, 23:42

Разве что брать щенка месячного и растить вместе с курями :ab: (вместе - это я образно), мне не встречалось собаки равнодушной к птичке - будь-то курица, будь-то воробей. Лично мне двух песов в свое время из-за курей вернули, но брали из не совсем крохами - 5-6 месяцев. Думаю, почти у каждого на этом форуме есть подобный опыт.
Велена

Сообщение everlast » 10 фев 2012, 01:23

нужна собака "флегматичных"пород.
Наша Ноча (черный терьер) ко всем животным (а были у нас и куры, и гуси, и индюки, и голуби, я уж про кошек просто не говорю) относилась "равнобедренно". Индюшонка, отставшего от мамы, даже отогревала, потому что очень плакал. А в село мы ее перевезли, когда ей было 10 месяцев. Но она с детства такая была - ее не интересовали животные ни в каком проявлении, вот люди, появляющиеся в радиусе 1 м возле хозяев - это совсем другое дело.
everlast

Сообщение Kary » 10 фев 2012, 09:52

да уж. "Флегматичный черный терьер" на кур внимания, может, и не обратит, зато все люди, появляющиеся в радиусе метра от хозяев, будут схомяканы без объявления войны. :ba:
Kary

Сообщение Vita@ » 10 фев 2012, 11:00

Да уж :bh: . І де такого взяти? І щоб невеличкий був. Хіба, справді, цуценя, але невідомо яким виросте. Зараз тільки крупненькі в наявності. Із рубрики "віддаються" - єнотоподібний пухнастенький песик був би ідеальним кандидатом або собачка з відрізаним хвостиком, але вони небайдужі до курочок, як мені сказали.
Vita@

Сообщение Одрі » 10 фев 2012, 13:35

Багато років жила в селі і не памятаю випадків,щоб у нас чи в сусідів собаки курей душили.Не любили,не дружили -це так.Але їхня нелюбов проявлялалися лише в тому,що не підпускали до миски і до будки.Так що буває по різному.
Віта,може з цієї теми когось(і собаки невеликі),а вдруг viewtopic.php?f=92&t=29067
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Велена » 10 фев 2012, 14:01

Может равнодушные породники есть, а у дворнягиных мало шансов, что в каком-то из поколений охотник не затесался. И инстинкт берет вверх над темпераментом :) У меня Зай - флегмат. Пока жил в своем селе под Городком работал у хозяйки снабженцем. :ca: Когда у хозяев нет своих кур, а собака регулярно приносит добычу, эти самые хозяева почему-то не жалуются на охотничьи наклонности питомца :ad:
Если такая неуклюжина, как Зайкин, может поймать курицу, то это под силу любой псине.

Бонни все-таки меньше среднего и Санточка тоже.
Щенки не только крупненькие, вот их этих меньше среднего размера будут, viewtopic.php?f=92&t=35259 но тут девки только, и пока что они требуют особого внимания. Под будущую стерилизацию можно, конечно, договориться.
И еще маленький вот этот, если приютившие собика ищут не только старых, но и новых хозяев можно бы было попробовать viewtopic.php?f=92&t=35612
Велена

Сообщение Vita@ » 10 фев 2012, 21:33

Дякую усім за поради! :ax: Я розгубился тепер. Мабуть із розміром собачки я трохи переборщила і тепер розумію, що потрібно менше середнього собакін. В голові образ Боніка, як ідеальний варіант і все тут.
Переглянула всі пропозиції, пару трійку хотілося б пристроїти, але деяких шкода сунути в село, їм місце в теплі та під боком у хазяїна.
То ж вагаюся... ніби хотіли в будку і ще й на прив'язь посадити. Взавтра зроблю дзвіночок мамі, в мене вона посередник в селі (я її вж зазомбувала трошки :ap: ), цікавиться у знайомих та приймає замовлення на собачок. А я вже підшукую, як от зараз.
Чесно кажучи, не для людей стараюся, а просто хочеться прилаштувати в добрі руки бездомну, безродну душу, щоб тваринка мала хоча б тепленьку будку та відчувала людську турботу.
Vita@

Сообщение Kary » 10 фев 2012, 22:07

Вита, Вы добрый человек. Ваши сообщения даже читать приятно. :ax:
Kary

Сообщение Vita@ » 17 фев 2012, 22:31

Пошуки мої не вдалися. Нажаль, а можливо і на краще. Тему можна закривати.
Vita@

Сообщение Kary » 18 фев 2012, 16:35

нажаль понятно, а вот на краще почему?
Kary

Сообщение Vita@ » 20 фев 2012, 17:55

В основному невеличкі собачки – це квартирно-диванні, тому нехай їм пощастить із добрими господарями і тепленьким куточком.
В результаті – смуток на душі. Стільки наслухалась історій, серце щемить. Довелося спілкуватися з різними добрими людьми, які утримують собачок. В кожного свої проблеми, та й у собачок своя історія…. Всім співчуваю… і щоб усім собачкам пощастило.
Vita@

Сообщение Kary » 24 фев 2012, 17:48

Вита, посмотрите на собачку из этой темы.
Вариант не диванный сто процентов.
Молодая собака, очень приятная.
Если хозяин не найдется - я бы хотела для него хорошей судьбы.По крайней мере сытной.
viewtopic.php?f=96&t=36062
Kary

Вернуться в Неактуальні теми