Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Ляля, Нюся і Чорнюся - молоді кішки шукають новий дім!

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Ляля, Нюся і Чорнюся - молоді кішки шукають новий дім!

Сообщение sola » 03 апр 2011, 15:43

До нас звернулася пані Наталя. Вона розводить персів :aq: . А по ходу підбирає вуличних котиків. Зараз в неї приблизно 6 чи 7 некастрованих котів і нестерилізованих кішок. :ea:
Тепер невістка пані Наталі вагітна, і виганяє свекруху разом з усіма котами. Що я, чесно кажучи, розумію, бо мене там без усякого токсикозу за 10 хвилин мало не знудило. Уявляю, як в тому смороді жити вагітній! Изображение
Але ж коти, а тим паче кішки, звісно, не винні.
Пані НАталя просить допомогти нас їх прилаштувати.
Щоправда, не всіх, а тільки НЕ персів.

Всі три - нестерилізовані дівчатка віком 1-1.5 року. Всі три соціальні, лагідні, муркотливі. Харчуються кормом "мяу" :aq: , тож відповідно дрібненькі, худенькі. Можливо, вже встигли заробити собі проблеми зі здоров"ям - треба перевіряти.
Привчені до лоточка з газеткою. Невибагливі.

Куди подінуться перси, поки не дуже ясно. Але виглядають вони... як можуть виглядати персючки, яки часто народжують, харчуючись кормом "мяу", думаю, всі собі можуть уявити... :ac:

Ось три красуні, яких треба якнайшвидше прилаштувати:

Ляля
Изображение

Нюся
Изображение

Чорнюся (на задньому плані в чорнюсі - пухнаста киця-біколор, теж підібрана. Але в силу якихось причин (гадаю - своєї пухнастості :aq: ) наразі пані Наталя її не віддає.
Изображение

За кицями прошу дзвонити просто до пані Наталі : 098 570 41 57
Обіцяю допомогти зі стерилізацією. Пані Наталя - проти стерилізації (їй "шкода!" :dy: )
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Вернуться в Неактуальні теми