Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Мішель-Люсі - лагідне ведмежатко, 1.5 міс.

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Мішель-Люсі - лагідне ведмежатко, 1.5 міс.

Сообщение sola » 04 ноя 2010, 11:55

Це кошеня взяли собі дві продавчині, потримали тиждень і передумали. Взяли , слава Богу, не на Краківському, а по оголошенню.
Тобто кицюня має надію бути здоровою. Єдине, що не уявляю собі, якою малесенькою її віддали, якщо зараз їй заледве більше місяця (очі ще не помінялися).
Киця ходить на горщик, їсть усе. Лагідна і грайлива!
Попередні власники назвали її Люся, перетримщиця Наталя хоче, щоб її звали Мішель.
Я пропоную - Мішель-Люсі. Щоб було зразу видно - це не проста киця! :ab:
Изображение

Изображение

Тел. 093 65 85 85 7, Тереза
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Re: Мішель-Люсі - лагідне ведмежатко, 1.5 міс.

Сообщение ксеня » 07 ноя 2010, 09:57

Дуже гарна кицюня. Спробую її класно пристроїти. В мене дві киці, одна з них народила двох кошенят. Хлопця ми відразу залишили собі, а дівчинку хотіла забрати моя близька подруга. Але за той час, поки мої кошенята росли, одна з моїх дорослих кішок пропала. Ми обклеїли оголошеннями всі Сокільники, але марно. Діти мої тепер не хочуть те кошеня, яке я обіцяла, віддавати. Я ще коліжанці не говорила нічого, але буду пропонувати цю красуню. Якщо вона візьме- то киця поїде в осібняк і буде спати на дивані.
ксеня

Сообщение sanechka » 07 ноя 2010, 21:19

[quote="ксеня"]В мене дві киці, одна з них народила двох кошенят.quote]
Пробачте, я Вас не знаю, сподіваюсь,Ви свідомі відносно стерилізації?
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение ксеня » 07 ноя 2010, 21:27

Звичайно, я в курсі. Своїх киць я, правда, не стерилізую, бо це величезна радість- кошенята вдома. Я вже кілька років, відколи маю свій будинок, роздаю їх без проблем. Місця у мене багато, так що я маю час підшуковувати хороших господарів. Ростуть собі біля мами на молоці до трьох-чотирьох місяців.
Я в Ріти з форуму собаку взяла з підвалу на Топольній. Наразі в мене дві киці, котик і дві собаки. :)
ксеня

Сообщение а-лиса » 07 ноя 2010, 22:42

Звичайно, я в курсі. Своїх киць я, правда, не стерилізую, бо це величезна радість- кошенята вдома. Я вже кілька років, відколи маю свій будинок, роздаю їх без проблем. Місця у мене багато, так що я маю час підшуковувати хороших господарів. Ростуть собі біля мами на молоці до трьох-чотирьох місяців.

И что мы тут пытаемся рассказать о стерелизации :bn: ,о том ,что загибаемся от кол-ва котят,щенков,не научились мы видно пристраивать всех в" добрые" руки,учится нам еще и учится :bs: ,получается есть люди которые все хорошо себе знают,а вот мы совсем не в теме :ab: А простите,без проблем раздаете, куда раздаете?!Уверены что в хорошие руки? Удачи вашим животным,и сколько еще будете плодить? !
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение moresai » 08 ноя 2010, 14:06

Очень тяжело отдавать своих выстраданых щенков и котят в чужие руки, каждый раз присутствует недоверие. Такие люди попадаются иногда, вроде рассуждает человек логично и всё хорошо и любитель большой...а потом оказывается животинка не нужна - В лучшем случае отдаст обратно, в худшем мало ли что... Так что мы против расплода. Тем более, что и так хватает этих неустроиных бедолаг, которых выкдываеют, подкидывают.... :dy: пускай их будет меньше.
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение sanechka » 08 ноя 2010, 17:57

[quote="ксеня"] Своїх киць я, правда, не стерилізую, бо це величезна радість- кошенята вдома.quote]
Хоча б раз приїдьте до притулку і гляньте на ту кількість знедолених малят... Може після того Ви краще чужих кошенят будете на перетримку брати, якщо у Вас так багато місця і часу. А потім прилаштовуватимете їх в добрі руки. Бо у наших волонтерів часом вже руки опускаються від кількості нікому непотрібних чотирилапих дітей :bh:
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение nickie » 08 ноя 2010, 18:14

sanechka писал(а):
ксеня писал(а): Своїх киць я, правда, не стерилізую, бо це величезна радість- кошенята вдома.quote]
Хоча б раз приїдьте до притулку і гляньте на ту кількість знедолених малят... Може після того Ви краще чужих кошенят будете на перетримку брати, якщо у Вас так багато місця і часу. А потім прилаштовуватимете їх в добрі руки. Бо у наших волонтерів часом вже руки опускаються від кількості нікому непотрібних чотирилапих дітей :bh:

sanechka - с языка сорвала идею, тоже хотела это написать :ad:
nickie

Сообщение larik » 09 ноя 2010, 00:43

ксеня писал(а):...це величезна радість- кошенята вдома. Наразі в мене дві киці, котик і дві собаки. :)

Ксеня, судя по количеству животных, Вы действительно их любите. я выхожу на улицу - и вижу маленьких котят, которых взяли-поиграли и выбросили. или просто они бездомные сидят под чьим-то балконом, трясутся от холода-голода и ждут своей участи - как правило участь у них печальная. у меня тоже с местом все в порядке, но я нахожу несчастных котят, беру их на передержку домой, ну не могу я пройти мимо - так много бедных малышей просто на морозе или на жаре, без воды, без еды... мы с мамой стерилизовали всех кошек, что в нашем обозримом районе, во избежание появления этих маленьких страдальцев... может, пусть лучше у Вас будут кошенята вдома, яких Ви врятували...
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение ксеня » 09 ноя 2010, 10:01

Дорогі форумчани, я рідко буваю на форумі. Але зайшла і глянула, що в гілці повідомлень достатньо багато мені адресованих. Хочу змалювати ситуацію. Для того, щоб прилаштовувати безпритульних тварин- не обов"язково сидіти на форумі, чи бути пов"язаною з притулком. Я теж не проходжу на вулиці повз кошенят чи собачат і підбираю їх. Всі мої тваринки, за винятком однієї- колишні безпритульні. Минулого року мені під хату просто принесли відро (ВІДРО!) з собачатами, дев"ять штук. 5 хлоців і 4 дівчаток. Безпомічних і сліпих майже. І сказали- роби з ними, що хочеш, можеш втопити. Як ви думаєте, що я з ними зробила? Правильно, не втопила, не скинула на дівчат з притулку і не викинула на смітник. Я їх всіх вигодувала. Кожного господаря шукала, як для своєї дитини. Собаки були немаленькі, розміром як вівчарки. Перше собача я віддала, коли йому було 2 місяці, останнє- коли виповнилося 5. Всіх господарів я маю координати і контролювала собак ще донедавна. З однією сім"єю ми просто стали друзями. Аналогічним чином прилаштовую всіх тварин, які проходять через мої руки.
Три місяці тому я потрапила у важку аварію і чудом залишилася живою. На даний момент я- практично лежача людина. Дуже сподіваюся, що з часом зможу нормально рухатися. Тоді мова зможе йти про перетримку і іншу допомогу. Наразі я можу, нажаль, дуже мало. Хоча часу маю дійсно багато. Поки що, на превеликий жаль, моє бажання прилаштувати котеня з теми цієї гілочки- мій максимум.
ксеня

Сообщение moresai » 09 ноя 2010, 11:37

Ксеня, вам огромный респект, что вы пристраиваете бездомных щенков и котят. Мы просто тут все очень против расплода , и стараемся всех при возможности стерилизовать, чтоб поменьше плодить. Щенки и котята у нас больное место :bc:
А вообще тема посвящена котейке по имени Мишель- Люси. Пускай ей повезёт!
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение just_serh » 15 ноя 2010, 16:03

а Мішель-Люсі вже забрали?

Я також маю надію її приютити :ab:
just_serh

Сообщение Kary » 15 ноя 2010, 16:51

Ксеня, удачи Вам, здоровья прежде всего, надеемся, что когда-нибудь с Вами познакомимся за чашкой кофе .
Стерилизация на самом деле больная тема для всех, если все Ваши кото-собаки пристроены - Вы совершенно правы, не обязательно быть связанной с приютом или форумом, чтоб делать хорошие дела. Просто форум для нас - для меня, во всяком случае - отдушина в реальной жизни, где знаешь, что встретишь людей, которые в большинстве случаев думают так же. Так что - заходите на форум тоже, когда будете иметь возможность. :ab:
Kary

Сообщение sola » 16 ноя 2010, 17:16

а Мішель-Люсі вже забрали?

Ні, ще ні!

Усім, хто хоче їй допомогти, просимо дзвонити до Терези: 093 65 85 85 7

Изображение
sola
Старожил

Сообщение sola » 30 дек 2010, 22:02

Ведмежатко прилаштоване! Виявилося хлопчиком. Називається тепер Каспер!

Изображение
sola
Старожил

Вернуться в Неактуальні теми