Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Лікування кошенят

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: І знов біда - допоможіть, хто може!

Сообщение NAT> » 19 авг 2013, 19:00

rita-lviv писал(а):Я так понимаю в этой квартире всегда будут котята, но не понимаю почему этот ,,пан,, так себя ведёт, то он требует немедленно волонтёров забрать котят,то он их выбросит, и т.д и т.п мне кажется вы не правильно изночально повели себя. Попробуйте обьяснить, что люди которые помогают ни к какой организации не принадлежат и всё , что они делают - это за счёт своих кровных денег и времени, поверьте я знаю о чём говорю, буквально пару дней назад имела похожий разговор с Городком (надеюсь понятно о ком речь), таже ситуация, человек уверен, что волонтёры - организация на зарплатах, а ей между прочим только 30 лет, крайне тяжело дался разговор, одни притензии. Я понимаю надо помочь, но пусть эти люди как-то расчитывают на свои силы, или по крайней мере с благодарностью принимают помощь, а не с притензиями, а для этого надо им разьяснение вбить в голову.

Рито!!Добрий Вечір,це Наталя,Городок,не чекала що Ви прохання що до допомоги з кормом,будете називати притензією,але БОГ вам суддя,я не та людина яка буде пліткувати,я в місяць виділяю з сімейного б"юджету на кошенят які у мене на БЕЗКОШТОВНІЙ ПЕРЕТРИМЦІ,500 грн,і більше не можу бо у мене троє неповнолітніх діток,які хочуть також їсти,та у них більші потреби!!Я не буду Вам нічого розписувати,але я знаю що волонтери кошти виділяють з власних кишень,та ще їм допомагають добрі люди!!Не водьте будь ласка людей на рахунок мене в оману,тому що багато хто з них зі мною спілкувався в живу та знає,ВСЕ ПРО ЖИТТЯ КОТИКІВ У МЕНЕ В ДОМА,Вам Риточко бажаю успіху,здоров"я!!Та зустрічати на своєму життєвомі шляху лише хороших людей!!
NAT>

Сообщение cay.pollard » 19 авг 2013, 19:05

rita-lviv писал(а):Я так понимаю в этой квартире всегда будут котята, но не понимаю почему этот ,,пан,, так себя ведёт, то он требует немедленно волонтёров забрать котят,то он их выбросит, и т.д и т.п мне кажется вы не правильно изночально повели себя. Попробуйте обьяснить, что люди которые помогают ни к какой организации не принадлежат и всё , что они делают - это за счёт своих кровных денег и времени, поверьте я знаю о чём говорю, буквально пару дней назад имела похожий разговор с Городком (надеюсь понятно о ком речь), таже ситуация, человек уверен, что волонтёры - организация на зарплатах, а ей между прочим только 30 лет, крайне тяжело дался разговор, одни притензии. Я понимаю надо помочь, но пусть эти люди как-то расчитывают на свои силы, или по крайней мере с благодарностью принимают помощь, а не с притензиями, а для этого надо им разьяснение вбить в голову.

вам просила Наталя з Городка передати, вона може читати, але не хоче писати

"Рито!!!Добрий Вечір,це Наталя,Городок,не чекала що Ви прохання щодо допомоги з кормом,будете називати притензією,але БОГ вам суддя,я не та людина яка буде пліткувати,я в місяць виділяю з сімейного б"юджету на кошенят які у мене на БЕЗКОШТОВНІЙ ПЕРЕТРИМЦІ,500 грн,і більше не можу бо у мене троє неповнолітніх діток,які хочуть також їсти,та у них більші потреби!!Я не буду Вам нічого розписувати,але я знаю що волонтери кошти виділяють з власних кишень,та ще їм допомагають добрі люди!!Не водьте будь ласка людей на рахунок мене в оману,тому що багато хто з них зі мною спілкувався в живу та знає,ВСЕ ПРО ЖИТТЯ КОТИКІВ У МЕНЕ В ДОМА,Вам Риточко бажаю успіху,здоров"я!!Та зустрічати на своєму життєвомі шляху лише хороших людей!!"
cay.pollard

Сообщение Галина Михайловна » 20 авг 2013, 18:34

А я переживаю за тех котят
Последний раз редактировалось Галина Михайловна 28 фев 2015, 10:33, всего редактировалось 1 раз.
Галина Михайловна

Сообщение Ліда » 21 авг 2013, 10:16

20.08. о 17.40 + 100 грн. :ax:

Так як перетримки ми і досі не знайшли, а Сергій знову почав годувати кошенят чим прийдеться, думаю, ніхто з "вкладчиків" не заперечуватиме, якщо частина цих грошей піде на корм. Вчора Фаїна замовила мішок Мінетте, відважила порцію на 300 грн. і частинами біде віддавати Сергію.

Станом на 21.08. залишок коштів:
512 +100 - 300 =312 грн.
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение Галина Михайловна » 21 авг 2013, 11:48

По тому, що я писала про перекупку, вже неактуально.
Галина Михайловна

І знов біда - допоможіть, хто може!

Сообщение aniaf » 23 авг 2013, 14:12

Ці дві фотки нових кошенят скинула мені на мобільний Наталя-альба. Зроблені мобільним, та ще й через скло вікна і в спішці. Але для приблизної уяви поки що згодяться.
Дівчинка
Изображение
Хлопчик
Изображение

Кошенятка, зі слів Сергія і Наталі, дуже гарненькі обоє.

Все би нічого - та новий хлопчик дуже захворів. Рве чимось чорним. Сам притискається до стінки, а голівку притискає вниз до животика. Так само вели себе в пік хвороби і ті двоє, що перехворіли. Кошенятка потрапили в квартиру здоровими. Сергій кормить їх під наглядом, окремо від інших, якісною натуральною їжею, яку я купляла спеціально для нових двох (Мінетте вони відмовлялися їсти). Готує їжу так, як ми з Наталею його консультували і докуповує потрібне тільки після консультації по телефону з нами.

Після 18 години сьогодні у кошеняток буде Стаєнний, з яким знову домовилась Ліда, і тоді, сподіваюсь, хлопчика буде діагностовано. Та, судячи з усього і на мій суб'єктивний погляд, то таки- ротавірусна інфекція, яка передається контактно-побутовим або (рідше) повітряно-пиловим шляхом. В основному хворіють кошенята, яких рано відірвали від маминого молочка - це найвищий ступінь ризику. Інкубаційний період при зараженні ротавірусною інфекцією коливається від 15 годин до 5 діб.
Минулого разу Сергій власноруч проколов всім кошеняткам куплений Лідою глобфел. Вироблений ним штучний імунітет зробив добру справу - здорові не захворіли, а дуже тяжко хворі (+ спецтерапія) швидко виздоровіли. Безперечно, величезну роль зіграла, в підтримці посттерапевтичного балансу здоров'я перших кошенят, й зміна харчування.
aniaf

Сообщение aniaf » 24 авг 2013, 06:27

до приїзду лікаря, ввечері, захворіло й друге з нових. Хлопчика ж Стаєнний застав у надто тяжкому стані. Дівчинка захворіла пізніше, то її лікар застав у кращому стані. У бідняток висока температура. У хлопчика є всі ознаки найстрашнішого вірусу... Є ще одне - у рвотних масах є загельмінтизованість. Говорила вчора зі Стаєнним по телефону в той час, коли він був біля кошенят. Хлопчику була надана більш інтенсивна терпія, поставлена крапельничка, залишений в вені катетер для подальшої терапії сьогодні. Дівчинка була проколена. Сьогодні лікар знову поїде до Сергія надавати допомогу кошеняткам, зокрема, вколе їм обом імунну сиворотку Глобфел, з ним, принаймні, є шанс. Залишку на карточці Ліди мало б вистачити на вчорашню терапію і сьогоднішні сиворотки. На решту лікування потрібно буде шукати кошти.
Приват картка Ліди: 5211 5374 3623 1125 (Федишин Лідія Романівна).
Тел. Сергія: 093 8825428.

*Щоб трішечки більше зрозуміти стан Сергія, який підібрав і приютив кошенят, даю цю ссилку: viewtopic.php?f=190&t=49674
Це далеко не всі проблеми, які звалились на голову цього чоловіка, але цей форум не про те...
А "про те" хочеться додати ось таке "ліричне" відступлення: звонить пан Сергій вчора після візиту Стаєнного, вигулюючи собак в тому ж лісі, де підбирались кошенята, і каже, що у нього на тому місці спрацьовує інстинкт - починає крутитись зі сторони в сторону голова, прорізається більш гострий зір, а з нього самого вилітають звуки "кіс-кіс". Я його благала контролювати себе і не робити цього!) "Дайте можливісь іншим проявити своє милосердя", -кажу. "А хіба є ще хтось дурніший тут за мене?- каже,- всеодно, якщо знайдуть, то мені підкинуть. Одного разу закинули кошеня прямо у привідчинену кватирку". Люди. Людино, роблячи таке і після такого, "вмивши руки", скинувши вирішення проблеми, у даному випадку, на інваліда, ти все ще рахуєш, що маєш право гордо йменувати себе людиною і рахувати власний HOMO SAPIENS-інтелект) найбільш розвиненим і авторитетним на цій планеті?

*Ще одне "ліричне" відступлення: на тій же Пасічній моїй колєжанці прямо під двері квартири, "у два заходи", декілька днів тому, поставили дві коробки з кошенятами. Перші 4 шт.(у відкритій паперовій коробочці) - тритижневі малятка, які пахнуть селом. А троє з "другого заходу" ( у заклеєній скотчем, благо, з прокрученими для доступу повітря, дірочками, коробці) - різносорті і різновікові (від місяць і тиждень до місяць і три тижні). Останні - домашні, міські, видно що від різних мам. Тепер це і мій "менінгіт", який почався з корму і обробок, бо людина їде зі Львова і надовго... і благо - не викидує малих, а змушена залишити мені ключі від квартири - для догляду та прилаштувань малечі.
Що це? Та ж перекупка з Краківського, яка отримала за роботу від задурених громадян чергову порцію того, що нічим не пахне? Хто зна.
aniaf

Сообщение Ліда » 25 авг 2013, 14:33

Звітую:
Стаєнний і сьогодні був на Пасічній. робив крапальниці, так як одне з кошенят дуже важке. Лікування обов"язково потрібно продовжувати. Також не завадить проколоти імуностимулятори решті кошенят.
За 3 візити оплатила 590 грн. (включно із Глобфелом). Тобто доклала своїх 278 грн. до залишку на карті. На повернення цих грошей не претендую (як і на більше 1000грн., потрачені на кошенят в липні), але докладатись фінансово я більше не зможу. :bc:
Ліда

Сообщение aniaf » 25 авг 2013, 15:13

Ох, Ліда, як би не ти... Я не розрахувалась ще повністю за свої корма і з Володею, вакцини, які конче треба проколоти було вже, без електрики (холодильник) загинули, треба нові терміноово, Володя забирає собаку на стерилізацію...
але... щойно перевернула всю хату у пошуках якої-небудь заначки... Знайшла тільки 50 польськіх злотих. Якщо ощадбанк завтра працюватиме, щоб розміняти, то хоч їх поки що закину. Що далі робити - не знаю.
Сергію ж треба рятувати собаку: viewtopic.php?f=190&t=49674
aniaf

Сообщение Ліда » 25 авг 2013, 19:46

Стаєнний зараз знову на Пасічній. Одне кошеня померло, друге під крапальницею, але дуже слабе, надії мало. Завтра кошенятам ОБОВ"ЯЗКОВО потрібно проколоти Глобфел чи Імуновет, включно з прилаштованим вчора рудим котиком (тобто 4 шт.). :bc:
Ліда

Сообщение cay.pollard » 25 авг 2013, 20:14

скільки коштує 1 імуновет?
cay.pollard

Сообщение aniaf » 25 авг 2013, 21:38

другий теж помер
aniaf

Сообщение aniaf » 25 авг 2013, 21:56

Сергій зараз знаходиться в шоковому стані і звинувачує мене в смерті цих кошенят, в тому, що помруть решта, в тому, що помре його невакцинована кітка, тому, що я їх не взяла до себе, тому що ніхто не взяв.
Каже, що Стаєнний йому сказав, що чумка живе в квартирі до першої генеральної уборки. Цікаво, як зробити уборку в дірявій підлозі, в скинутих в передремонтному стані одне на одне ще два роки тому майже всіх речах, які є в домі, або там, де підлоги нема взагалі? Прибирання усуває бактеріальну зараженість, а не вірусну...
Мені зараз і так непереливки від хвилювання за моїх діток, які несподівано потрапили в лікарню в критичному стані...
І я, якогось милого, крайня в ситуації, яка склалась в далекому від мене лісі, в хаті, в якій я ніколи не була...
По даті звинувачень:
10 липня 2013 р. різко захворіло, а 12 липня 2013 у мене в квартирі померло від гострої панлейкопенії підібране мною кошеня - тоді я почала рятувати своїх і всіх контактерів з померлим, а декого, неревакцинованого через проблему з текучим оком, рятую досі.
І того ж 10 липня 2013 р. я відкрила (пам'ятаючи прохання Марини Сай з притулку) тему-звернення про допомогу у фотографуванні Сергійових, на той час ще здорових, кошенят, тому що сама не могла піти, щоб не занести їм щойно підтверджену панлейкопенію (бланк з лабораторними дослідженнями крові мого кошенятка у ВетМеді виставлений був мною в темі про померле кошеня). Куди я могла їх взяти? "Потому, что Вы не взяли - у меня все умрут".
Последний раз редактировалось aniaf 26 сен 2013, 02:30, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение cay.pollard » 25 авг 2013, 22:23

скільки імуноветів потрібно на даний момент?
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 25 авг 2013, 22:24

я завтра постараюся знайти і купити хоч декілька
cay.pollard

Сообщение aniaf » 25 авг 2013, 23:00

Я була довгий час без мобільного. Подзвонила Сергію і попала... коли вже друге померло і...відходжу від шоку.(((
Я з імуноветом ніколи справи не мала, колола тільки імунну сиворотку глобфел, тому не знаю. Так само, як поки що не знаю, що саме і від чого призначив лікар. По кількості: 4-ро кошенят, кітка, плюс прилаштований контактер Рижик-Персик - потрібно 6 шт. Дейзі, що на перетримці, під ту категорію, напевно, не підпадає. Як вчасно її забрали.
Последний раз редактировалось aniaf 26 сен 2013, 02:35, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение larik » 26 авг 2013, 09:06

а откуда они у него чуму взяли? значит, то-то уже был болен? Фая, ты тут при чем?
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение aniaf » 26 авг 2013, 22:18

Всі живі коти на Пасічній сьогодні проколені Глобфелом. Я щойно приїхала з Сихова, де дістала величезну насолоду від спілкування з Рижиком-Персиком. Я ж його вперше не на фото бачила! Він таакий класний! Я його піарила, як рижого котика. А він не рижий!) Він персиково-кавовий! Найніжнішого відтінку.) Персик теж отримав дозу Глобфелу. Якщо все пройде безсимптомно, то господинею він буде провакцинований через прийнятний для цього проміжок часу.
5 шт. Глобфелів Ліда взяла в борг, хто має змогу, то закиньте трохи коштів на Лідину карточку, допоможіть їй вийти з боргів за цих кошенят.
Ліда, відпишися, будь ласочка!)
aniaf

Сообщение Ліда » 26 авг 2013, 22:45

У ветаптеці на Городоцькій, 175 нам дали 5 доз Глобфелу з відтермінуванням оплати на тиждень-два, як вийде (тільки я не уточнила, скільки коштує доза, приблизно 55грн. х 5 =275 грн.)
Ветлікар О.Стаєнний також погодився трошки почекати з оплатою за вчорашній вечірній візит + крапальниця ( теж не знаю точну суму, але минулі рази він брав по 150 грн.).
Тобто загальний борг становить+- 425 грн. (виясню точну суму і відредагую, як буде потрібно).
Будемо сподіватись, що решті кошенят не погіршає, і подальше лікування не знадобиться.
Ліда

Сообщение Ліда » 02 сен 2013, 12:55

Фін.звіт за серпень 2013р.:
Прихід:
07.08. + 50 cay.pollard
09.08. + 200 eliss
11.08. + 162 nickie
+ 100 Ліда
20.08. + 100 Галина Михайлівна
28.08. + 55 невідомий
Разом: 667,00 грн.

Розхід:
21.08. - 300,00 корм
25.08. - 590,00 вет.лікар
30.08. - 120,00 вет.лікар
- 95,00 вет.аптека Городоцька, 175
Разом: 1105,00
Залишок: - 438,00 грн.

Велике дякую за допомогу в погашенні боргу у вет.аптеці 100 грн. Sola і 100 грн. невідомий :ax:
Ліда

Сообщение Ліда » 04 сен 2013, 10:19

Історія повторюється: Сергій знову знайшов кошенят, на тому ж місці. Просить поради. Дівчата, що робити? :bc:
Ліда

Сообщение nickie » 04 сен 2013, 21:26

Я точно не маю права голосу, проте на мою скромну думку, у кошенят на вулиці більше шансів вижити, ніж в заражених П квартирах. Я знаю, що це звучить цілком не в правилах цього форуму, але пора вже признатися собі, що ми не справляємося. :( нас - десяток волонтерів на цьому форумі, на Мільйонний шляхетний Льфіф. Я особисто, як і всі тут, допомагаю повністю в міру моіх можливостей. Але усіх ми просто фізично врятувати не зможимо.
У кошенят на вулиці, нажаль, шансів більше - бо від П вони помруть майже сто відсотків.

І може прозвучить по-дитячому, але я б на місті п Сергія натравила б Боя на ту тьотку, яка йому кошенят показала. Просто бо дуже офігенно бути милосердними за чужий кошт, чужими руками. Ясно, волонтери скинуться, вилікують, прилаштують. А всі такі в білому костюмчику лишаться, угу.

Повідомлення можна видалити. То таке, без конструктиву.
nickie

Сообщение rita-lviv » 04 сен 2013, 22:38

Тему изначально в соц -сети надо ставить, в форуме от силы человек восемь кошатников, но и в лесу они дней пять ещё в живых останутся. Хотя бы к подвалу какому нибудь их подселить, да подкармливать.
rita-lviv

Сообщение Ліда » 04 сен 2013, 22:42

Кошенята проколені Глобфелом і відправлені на перетримку в Бірки. І їх виявилось не 4, а 6 (ще 2 десь пропало). Я не знаю, як можна було їх залишити в тому лісі і підтримую Наталю Альбу з Фаїною, які прийняли рішення відправити кошенят на перетримку. Єдине - тепер де набрати тих грошей для оплати.. :dy:
Тема з самого початку висвітлювалась в соцмережах, а толку..
Ліда

Сообщение cay.pollard » 04 сен 2013, 23:00

нажаль, соцмережі тоже не резинові. я кожен вечір працюю сме над тим - аби найти білше людей, більше рук, більше кошатників.. періодично я їх навіть знаходжу - але ппц, вони вже теж зайняті по вуха десь там де ми не бачимо(((

дуже би хотіла підкинути на перетримку. але фізично просто не зможу(
cay.pollard

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми