Прийшла додому
Почну з фінансів, бо то для мене найскладніше. Сьогодні отримали:
від Марини 250 гр
через ветаптеку 200 гр
ше від когось через ветаптеку 200 гр
Софія 100 гр
Олена 100 гр
через Олену з контактів 500 гр
Галина Михайлівна 400 гр
______
1750 гр
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Витрати
5 дублікатів ключів 90 гр
Таксі до ветеринара О.Б. 45 гр
Ветеринару О.Б.
2 кастрації 120 гр
дезинфікуюч. засіб 25 гр.
у ветаптеці біля Скрині
вчорашній борг 180
сьогоднішні ліки 185
ДУЖЕ ДЯКУЮ ВСІМ!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
А тепер про сьогоднішній день.
Дуже дякую Марині і її чоловіку Богдану, які відвезли мене в ЛКП і потім назад.
В ЛКП я забрала 7 котів.
Одна з них - черепашка (див. фото) дуже лагідна. Всі решта були або просто перелякані, або агресивні і перелякані.
Про черепашку, на жаль, вже мабуть можна сказати, що там нічого доброго: якісь велетенські новоутвори, болючі. Понесемо до лікаря в п"ятницю.
Решта ніби нічого.
Портрети будуть трохи пізніше: Софія активно фоткала сьогодні ввечері всіх, зараз мабуть, півночі оброблятиме і виставлятиме.
Двоє некастрованих котів зі вчорашньої партії зробили за одну ніч з квартирою ТАКОЕ

, що я швиденько вирішила не чекати ні карантину, ні австрійців. Короче, пацанів уже кастрували!
У ветаптеці взяла 2 глобфели для малечі, а дорослі отримали препарат імуновет - теж сироватка, але тільки від панлейкопенії. Зате вона значно дешевша - по 15 гривень!
Так що сьогоднішні витрати на ліки:
глобфел (2 шт) 100
імуновет (5 шт) 75
амоксицилін 20
Ввечері в шість рук (Максим, Софія і я) вкололи всіх всім, обробили від бліх майже всіх.
Одна кішка є ДУУУУЖЕ дика. Щодо неї вирішили з Максимом таке: веземо завтра до О.Б. Якщо повезе, то це буде кіт, якщо не повезе - то кішка.
Стерилізуємо і віддаємо одному моєму знайомому, який має на селі декілька котів і може забезпечити коту більш-менш нормальні умови життя.
Дуже тішить мене, що кошенята, яких вчора врятувала від ЛКП Галина Михайлівна, все-таки не підуть до "гурту", а зможуть підлікуватися і окріпнути у Фаїни. Фаїно - велике дякую!
Кошенятам вкололи сьогодні глобфел і амоксицилін. Завтра докуплю їм імунофан і гамавіт.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Невеличке повідомлення: я сьогодні розбила в друзки свій телефон, мусила швидко купити новий, але в мене тепер немає майже жодних телефонів. Добре, що я принаймні Терезин, Максимів і Олени Борисівни телефони знаю напам"ять, а то б зовсім пропала сьогодні... Може, кому не лінь, пишіть смски - мовляв, це я, такатотакато.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Тепер щодо планів на завтра.
Вранці за мною заїде водій від Терези. Заберем пацанів після кастрації. Відвезем дике коте на стерилізацію.
Заберем те, що нам дадуть в ЛКП. Спробую довідатись наперед, скільки переносок брати. ДАЙ БОГ, щоб це були тільки оті два!!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Завтра під вечір і ввечері я б хотіла трохи відпочити від котів. Маю невелику роботу, потім концерт. Дуже б не хотілось при цьому смердіти котами. Тому планую завершити на завтра свою діяльність десь о 15.00. Між 5 і 9 буду недосяжна.