Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Коти з ЛКП - чергування

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Коти з ЛКП - чергування

Сообщение Tasia31 » 12 июн 2012, 14:56

Я так зрозуміла, що киця хвора (простуда або вірус, чоловік сказав, в неї очі течуть), і її закрили в туалеті, щоб інших не заразила (?). Вона там сидить в ящику, але там би ще щось постелити.
Tasia31

Сообщение Одрі » 12 июн 2012, 19:45

Все ніяк не доходили руки написати. :ab: Минулого тижня перший раз чергувала.Так от, була вкрай приємно здивована,наскільки всі дівчата і хлопці відповідально до чергувань відносяться.Все було чистенько,підлоги позамітані,вода стояла в мисках.І порадувало,як все організовано:і холодильник (повний кисло-молочних продуктів).і різного виду рукавички,і мусорні мішки,лопатки,віник...
Так от, вернуся до того,до чого я це вела,я просто хотіла сказати всім велике спасибі і ще сказати,що ми всі молодці :ah:
(і ще окремий смайлик Максимові і Ігорю :ax: ,які на рівні з жінками ходять доглядати і прибирати)
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение nickie » 12 июн 2012, 20:03

Я теж хочу подякувати всім за сумлінність,і головне, за небайдужість! :ax: :ax:

Єдине прохання - будь ласка, волонтери, перепровіряйте двічі, чи нічого не забули зробити - бо сьогодні (найімовірніше випадково) в котів не було води :ac: Я впевнена що це не спеціально, а просто може з неуважності, але в котів хронічна ниркова недостатність, і лишати їх зовсім без краплини води м*яко кажучи негуманно :ac: Не кажучи вже про температуру там - і так би мовити відсутність кондиціонеру. :ac: Краще забути прибрати горщик, ніж забути лишити воду....
nickie

Сообщение sola » 12 июн 2012, 23:32

Приєднуюсь до вдячних коментів :dh:

Можливо, невеличка порада - як "полікошатник" "монокошатникам":
Практично в усіх Вас, хто приходить на чергування, є досвід догляду за котами. Але в більшості людей - і це нормально!!! - цей досвід стосується утримання одного-двох, максимум трьох тварин.
Утримання ж котячого "кодла" має свою специфіку, і слава Богу, більшості з Вас вона (ще) невідома!

ВОДИ І ЇЖІ має бути не просто багато, а ДУЖЕ БАГАТО! Щоб не виникало таких ситуацій, як сьогодні, коли одна мисочка розлита, друга перекинута, третя стоїть у малодоступному місці, з четвертої все випарувалось... Ми не випадково налили ЛОТОК ВОДИ. Так принаймні є надія, що якщо всіх нас шляк трафить, в котів буде шанс на виживання.
Тільки-но починає закінчуватись корм, коти починають битися. Можна довго сміятися, що в мене вдома товсті коти, але щойно корму в мисочках стає загрозливо мало, починаються бійки. А це - рани + стрес. Так що краще вже зайва вага...
Ще один момент:
Деякі коти так стресують і бояться, що не вийдуть до загальних мисок. Якщо ми хочемо, щоб вони не вмерли з голоду, треба підносити їм мисочки під ніс! І хз їжею, і з водою.

НАПОВНЮВАЧА в туалетах має бути БАГАТО!
Це одній тваринці можна кинути жменьку піску, а потім прибирати за нею три-чотири раз на день. Якщо ми хочемо, щоб не було запаху і какашок по всій хаті, треба дати можливість котам закопувати свої екскременти!

Тепер про конкретні речі:
В нас два дуже хворі коти. Це великий старий сірий і маленька чорненька.
Я лікую їх, консультуючись з ветеринарами по телефону. Якщо хтось би міг звозити їх до лікаря, було б дуже добре. Гроші в нас на то є, і на дорогу, і на лікування. В мене, на жаль, немає часу. Якщо повезете, подзвоніть, розкажу, що вже робилося. Придумаю, як передати гроші.

До речі, хто чергує завтра?
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение chucho » 13 июн 2012, 07:58

Сьогодні ввечері чергую я
chucho

Сообщение Галина Михайловна » 14 июн 2012, 11:16

Девочки!Я дуже прошу, я захворіла, а завтра маю чергувати зранку, будь-ласка, замініть мене хтось.!!!!!!!
Галина Михайловна

Сообщение Tasia31 » 19 июн 2012, 07:20

Сьогодні ввечері я або чоловік ідемо до котів, чи є там якісь потреби? Когось там особливо треба доглянути? І питання до Олі, напевно, - чи можна вже забрати нашу переноску, чи вона ще котам потрібна?
Tasia31

Сообщение sola » 19 июн 2012, 07:34

Буду, як і щодня, між 19.00 і 20.00. На місці поговоримо.
Нема електрики, тому холодильник не працює, а тому прохання - не нести багато продуктів, хіба літру кефіру, а ще можна кілька консервів - гурме або віскас - для тих, хто не їсть корм.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение sola » 02 июл 2012, 16:08

Поновлю графік чергувань:
Отже
Понеділок -
Вівторок - Тася/Міша
Середа -
Четвер - Жанна
П"ятниця - Таня (chucho)
Субота -
Неділя - Таня (nicki)

Дублікату ключа наразі ще немає, так що будемо перетинатися - домовлятися.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Ліда » 02 июл 2012, 21:18

Я можу чергувати по суботах
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение мидык » 02 июл 2012, 23:32

Я можу в понеділок чи в середу- не має значення. Тільки я ще ні разу не чергувала- дайте докладну інструкцію. До речі, якщо треба холодильник- можна забрати в мене, правда, старий, але фуриче...
Мы в ответе за тех, кого приручили!
мидык

Сообщение sola » 02 июл 2012, 23:39

Дякую всім, хто відгукнувся!
Думаю, на початку я мушу все одно все показати на місці, тим паче, що ключ в нас один. Так що будемо зідзвонюватись і домовлятись про годину.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение KBITKA » 08 июл 2012, 15:41

Я вже у Львові - можу чергувати, як і раніше - у середу.
KBITKA

Сообщение Ліда » 11 июл 2012, 15:15

Хлопці-дівчата, так як тепер маю в хаті маленьке кошеня і не хочу ризикувати його здоров"ям, може хтось підмінить мене по суботах?
Ліда

Сообщение KBITKA » 11 июл 2012, 22:10

Цієї суботи я Вас підміню.
KBITKA

Сообщение Ліда » 11 июл 2012, 22:14

Дякую, КВІТКА! :ax:
Ліда

Сообщение sola » 13 июл 2012, 13:01

Прохання до чергувальників:
- використовуйте, будь ласка, пресовану тирсу ощадливо. Повністю міняти не треба. Треба лише просіяти через лопатку: дрібне викидати, цілі брусочки назад і лотки.

До понеділка в нас КРИЗА НАПОВНЮВАЧА!!!
З сервісом гуртівні Грета дуже важко домовлятись, щоб прийняти товар, треба бути цілий день на місці. Тому "КВІТКА" і "nicki" - Вам доведеться прихопити з собою ще трохи наповнювача!

На Зеленій трохи нижче є зоомагазин, але там немає тирси, тільки пісок. В неділю магазин, звісно, не працює.

Оскільки в нас тепер нова націєнтка з перебитим хребтом, я буду там і в суботу, і в неділю, бо її треба колоти, причому ВДВОХ. Так що в телефонному режимі мусимо скоординуватися!

Изображение
sola
Старожил

Сообщение nickie » 13 июл 2012, 15:01

ОК, Олю! я перед квартирою поїду в Ашан і куплю 2 пакети піску по 5 кг, Більше нажаль фізично не дотягну :ac:

Якщо треба щоб я помогла вколоти кота - теж без проблем, я як і раніше планую бути десь о 13,00 (або може треба зранку краще бути і вколоти, а не в середині дня?)

Єдиний момент - то якщо я кота підопічного повезу в ветакадемію на кастрацію на семінар, то я не зовсім уявляю як я то пророблю з наповнювачем (а взагалі на яку то годину той семінар? Чи можна там кота лишити і забрати годині в 15-16?) :bw:
Ой, і переноски не маю :ac: Треба мені щось думати. :ab:
nickie

Сообщение sola » 13 июл 2012, 15:40

Переноски э на квартирі, три є на Личаківській (в тому будинку, що "Оксана"), ще одна - на Сихові біля Санта-Барбари. Вибирайте, звідки Вам краще забрати.

На разунок піску - є в Вопаку, тому, що біля Зооветеринарного, правда, можливо, трохи дорожче, ніж в Ашані.

Можем зробити так: відвезем котів на операцію, зустрінемся там, тоді разом підем купим пісок, підемо в квартиру, поробимо там все і заберем готових котів.
З огляду на те, як усе близько, здається, геніально.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение nickie » 13 июл 2012, 16:49

Ой, дійсно чудово виходить! :ax: Так і зробимо!
Тоді я з водоканалу спробую забрати переноску завтра зранку (найімовірніше), або ввечері.

Але все одно, якщо хтось замість мене буде хотіти свого кота стерилізавати - радо поступлюся місцем! :ax: Може якась людина малозабезпечена, чи як - їм потрібніше. :ax:
nickie

Сообщение vivi » 13 июл 2012, 20:00

Порівняно недалеко - перехрестя Мєчнікова і Личаківської - є новий зоомагазинчик, непоганий. Працює, здається, і в суботу теж. Наповнювач з пресованої тирси там точно є і навіть у великих тарах (по 6 кг).
vivi
Старожил

Сообщение Tasia31 » 14 июл 2012, 08:17

Нас з Мішею не буде весь наступний тиждень у Львові, тому ми не зможемо чергувати в вівторок. Чи хтось зможе у вівторок прийти? Олі потрібно допомагати колоти котів.
Tasia31

Сообщение мидык » 14 июл 2012, 09:54

я зможу, але треба показати, що робити
мидык

Сообщение Tasia31 » 14 июл 2012, 19:57

Дякую! Там Оля буває кожного дня ввечері, треба попередньо з нею домовитися.
Tasia31

Сообщение мидык » 15 июл 2012, 10:27

на котру годину треба бути? це два рази чи раз? маю на увазі- ранок чи вечір? чи і ранок, і вечір?
мидык

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми