Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і котів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і коті

Сообщение мидык » 13 май 2012, 15:42

Я записана на среду, 16.05.12, на 10.00 часов уже быть на Промысловой. Везу за свой счёт на такси 5 собак. С Сыхова. Грузовой бусик. Выезжать буду в 9.00. Если кто-то хочет кого-то подселить- обращайтесь 063-755-64-96. Времени на отлов не будет- счётчик тикает...
Мы в ответе за тех, кого приручили!
мидык

Сообщение eliss » 13 май 2012, 16:11

мидык писал(а):Везу за свой счёт на такси 5 собак. С Сыхова. Грузовой бусик.

мидык, не смогла удержаться, вау , Вы просто молодец!!!
eliss

Сообщение Галина Михайловна » 13 май 2012, 17:11

:ae:
Последний раз редактировалось Галина Михайловна 14 май 2013, 13:41, всего редактировалось 1 раз.
Галина Михайловна

Сообщение мидык » 13 май 2012, 18:06

eliss писал(а):
мидык писал(а):Везу за свой счёт на такси 5 собак. С Сыхова. Грузовой бусик.

мидык, не смогла удержаться, вау , Вы просто молодец!!!

Спасибо за молодец...Просто мне легче потратить деньги и отвезти, чем опять ждать с моря погоды, как в прошлый четверг: мне позвонили, что в 10.00 утром приедут за собаками, с утра всех собрала у себя в квартире. Никого нет. Позвонила Свете с Санта-Барбары, думаю, может она в курсе дела. Света сказала, что договорено в 10.30 ждать их возле Санта-Барбары. В 11.30 перезвонили, что ловцы будут позже- срочный вызов. Я пошла к себе домой. Жду. Никого нет. Собаки начинают беспокоится... В обед мне позвонили, что сегодня не приедут, переносится мероприятие. Дополнительно сообщат на которое число . Собак выпустила, покормила. И, благо, уже был номер телефона- перезвонила Оле и предложила, что привезу сама. Меня записали на среду на 10.00 быть у них. Просто не хочется их лишний раз травмировать, они меня знают, зимой в эти жуткие морозы втихаря забирала их на ночь в квартиру. Поверите- ни разу даже голоса не подали, как-то понимали, что надо быть очень тихо! Такие умные... А перед Пасхой кто-то траванул их, погиб один хазяйский пёс и два моих подопечных, тех, что помельче и помоложе. Остальных Бог миловал.
мидык

Сообщение Mossska » 13 май 2012, 18:50

nickie писал(а):Mosska, при всій повазі, в мене починає складатися виаження, що ви знущаєтеся. А якби вас більше дванадцяти годин не пускали в туалет?
Ви записані на 10-11 годину- невже не можна іх в той день в 7-8-9 ранку спробувати половити ? Не хочу здатися нечемною, але я вже не знаю як детальныше пояснити.
Щодо собаки: ви про неі попереджали? Бо кожне собакомісце розписане. І яущо ви той виклик, про який я думаю, то з вашими котами з цього району мінімум 5 собак забирають, відповідно, скорше за все місця не буде.

вибачте! я не хотіла нікого образити! сама знаю - дурне запитання...
але я хочу тільки краще для тварин зробити, а не нашкодити, тому і питала, може Ви що порадите...
І як я інакше перевірю, наприклад, що у кішки є кошенята...мені казали, що аж за 8 годин після того як забрати кицьку від кошенят, це можна перевірити...її ж не можна забирати, якщо вона кормить кошенят((( а я не можу знати в кого вони є, а в кого ні, тільки одна вагітна, здається...тоді я не знаю як бути...не хочу зробити їм ще гірше
ще раз вибачте!
Последний раз редактировалось Mossska 13 май 2012, 19:24, всего редактировалось 3 раз(а).
ми не господарі НАШОЇ ПЛАНЕТИ, а тільки її доглядачі!
Mossska

Сообщение Mossska » 13 май 2012, 18:54

Галина Михайловна писал(а):Галя!Щось я десь у Вас читала, що Ви пишете, чи можна зразу іх після стерилізації випустити? Тварині взагалі тяжко вставати після того.Треба забезпечити хоча б один день тим тваринам якесь місце або на лоджії, або в загальному коридорі, або в квартирі, пити поставити на другий день, щось постелити.Може, в когось із них є кошенята, яких вони годують, тих не можна брати.

та ні, я питалася, через який час їх можна випускати, а не чи одразу...навпаки, щоб зашвидко не випустити

а як ми будемо перевіряти, чи кицька кормить кошенят...це можна перевірити потримавши її аж 8 годин окремо від кошенят...
Mossska

Сообщение Mossska » 13 май 2012, 19:02

Галина Михайловна та lesya11, може нам якось завтра чи у вівторок зустрітись і домовитись, що будемо робити, за котиками подивитись, а то я вже починаю переживати, що щось буде не так, бо я ще не мала з цим так справи, а хочеться допомогти тваринам
Mossska

Сообщение Mossska » 13 май 2012, 19:23

rita-lviv писал(а):Решается ли вопрос о стерилизации собак в приюте ? Попадают ли они под эту программу ?

ще раз добрий вечір!
меі здаєтся, що не підійде той варіант з вигулом в ошийнику...я навіть не знаю, що і придумати, була б якась огороджена територія
може якось інаке можна перевірити чи кицька кормить, бо не знаю, що робтити...
Mossska

Сообщение sola » 13 май 2012, 19:28

Не бачу нічого страшного в тому, щоби зловити кішок напередодні. Сама таке практикую досить часто. В переноски підстеляю одноразові пеленки (це в принципі так потрібно робити, після операції теж!). Навчилась ще такому додатковому "трюку": краї пеленки защемлюю переноскою, таким чином кішка, навіть коли товчеться, не перевертає пеленку. Пеленка гарно всотує сечу, так що тварині не доведеться сидіти в мокрому. Пеленки продаються в аптеках поштучно або в супермаркетах пачками по 5-10 шт., стараюсь купувати найменші - 40х60.
Потримавши якийсь час кішку у переносці, можна проконтролювати, щоб вона не їла перед операцією, а це дуже важливо, бо нема нічого гіршого, як коли пацієнт на столі в хірурга починає захлинатися рвотними масами.
Про годувальниць: Якщо кішка ручна, можна самому перевірити - притискаєш сосок: якщо цідиться молоко, значить годує.
В крайньому разі можна лікарів попередити, щоб ще раз перевірили, перед тим, як вводити в наркоз. Якщо виявиться, що годує, доведеться відвозити назад. - Не дуже зручно і ефективно, та й для киця зайвий стрес. Так що краще самому подивитися.

Про випускання.
Залежить від кількох факторів. Насамперед треба переконатися, що кішка повністю вийшла з наркозу. ТОбтьо, що вона абсолютно свідома, нема розкоординації рухів. Зазвичай це буває на наступний ранок після операції.
Післяопераційну ніч тримаю завжди всіх зачиненими у переносках, незалежно, ручні чи дикі. Тільки ручним міняю пеленки, а диким, на жаль, ні.
По-друге, залежить,де живе кішка: в безпечний теплий підвал можна випускати швидше, ніж, наприклад, на автостоянку.
По-третє, погода. Якщо на вулиці дощ і холодно, то все-таки краще потримати на пів-доби довше.
Ну, і стан здоров"я тварини. Якщо раптом виявиться, що в кішки булозапалення матки і треба проколоти курс антибіотиків, то випускати теж не можна. Добре. що це не часто трапляється, бо тут вже доводиться думати про перетримку, клітку тощо.

Успіхів вам, Mossska!
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Mossska » 13 май 2012, 20:00

sola писал(а):Не бачу нічого страшного в тому, щоби зловити кішок напередодні. Сама таке практикую досить часто. В переноски підстеляю одноразові пеленки (це в принципі так потрібно робити, після операції теж!). Навчилась ще такому додатковому "трюку": краї пеленки защемлюю переноскою, таким чином кішка, навіть коли товчеться, не перевертає пеленку. Пеленка гарно всотує сечу, так що тварині не доведеться сидіти в мокрому. Пеленки продаються в аптеках поштучно або в супермаркетах пачками по 5-10 шт., стараюсь купувати найменші - 40х60.
Потримавши якийсь час кішку у переносці, можна проконтролювати, щоб вона не їла перед операцією, а це дуже важливо, бо нема нічого гіршого, як коли пацієнт на столі в хірурга починає захлинатися рвотними масами.
Про годувальниць: Якщо кішка ручна, можна самому перевірити - притискаєш сосок: якщо цідиться молоко, значить годує.
В крайньому разі можна лікарів попередити, щоб ще раз перевірили, перед тим, як вводити в наркоз. Якщо виявиться, що годує, доведеться відвозити назад. - Не дуже зручно і ефективно, та й для киця зайвий стрес. Так що краще самому подивитися.

Про випускання.
Залежить від кількох факторів. Насамперед треба переконатися, що кішка повністю вийшла з наркозу. ТОбтьо, що вона абсолютно свідома, нема розкоординації рухів. Зазвичай це буває на наступний ранок після операції.
Післяопераційну ніч тримаю завжди всіх зачиненими у переносках, незалежно, ручні чи дикі. Тільки ручним міняю пеленки, а диким, на жаль, ні.
По-друге, залежить,де живе кішка: в безпечний теплий підвал можна випускати швидше, ніж, наприклад, на автостоянку.
По-третє, погода. Якщо на вулиці дощ і холодно, то все-таки краще потримати на пів-доби довше.
Ну, і стан здоров"я тварини. Якщо раптом виявиться, що в кішки булозапалення матки і треба проколоти курс антибіотиків, то випускати теж не можна. Добре. що це не часто трапляється, бо тут вже доводиться думати про перетримку, клітку тощо.

Успіхів вам, Mossska!

спасибі за поради та підтримку!
Mossska

Сообщение sanechka » 13 май 2012, 21:15

Молодець, Оля, гарно пояснила. :ax: А то я, не маючи досвіду з котами, також би нічого не зрозуміла, що робити.
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение Галина Михайловна » 14 май 2012, 13:33

:ae:
Последний раз редактировалось Галина Михайловна 14 май 2013, 13:39, всего редактировалось 1 раз.
Галина Михайловна

Сообщение nickie » 14 май 2012, 16:54

Галина Михайловна писал(а):Сьогодні поки чекала на ветеринара, говорила з п.Гарматієм на цю тему, виявляється, вони так і ловили, і ловлять, як болгари, навіть краще, а болгари, виявляється теж застосовують петлі і т.д. Був зі мною неприязний і високомірний.

Хе-хе, представляю, что он наговорил :ap: А уж сколько всякого-разного лично я наслушалась за это время - ..... :dy: Просто не хочется тут это в открытом доступе озвучивать. Человек сам себе перечит каждые 10 минут. Нужно на то что он говорит Белое - понимать Чёрное, на Чёрное- Белое, т.е все наоборот.
:dc:

А если ЛКП ловит руками - то чего у наших граждан столько тогда к ним агресии, интересно, Вот жалко что никто кроме меня и Оли не пообщался с опекунами по телефону - там таких историй наслушаешься, как к ним отловы приезжали.... :dc: :bh: :ea: Просто не хочу даже персказывать...
nickie

Сообщение chucho » 15 май 2012, 11:43

Хтось знає які плани по стерилізації на наступний тиждень? На яку дату і за яким телефоном реально записатись?
В мене - опікун з трьома собачками.
chucho

Сообщение chucho » 15 май 2012, 13:20

Питала контакт, тому що по телефону Марини не могла додзвонитись.
Врешті, додзвонилась і...запізнилась.... :ac:
Бригада стерилізує лише до кінця цього тижня, всі місця "забитиі"
Так що, чекатимемо наступного приїзду бригади.
chucho

Сообщение мидык » 16 май 2012, 07:41

Очень волнуюсь за своих подопечных, они ручные и доверчивые, и как перенесут операцию, неизвестно...Я никогда никого не стерилизовала, хоча понимаю необходимость этой процедуры. Сколько времени надо, чтобы сучка стала здоровой- я пристраиваю их через газеты и меня спрашивают, когда можна забрать собаку? Заранее благодарна за ответ! Через полчаса выезжаем, всех уже собрала в квартире.
мидык

Сообщение Mossska » 16 май 2012, 10:04

мидык писал(а):Очень волнуюсь за своих подопечных, они ручные и доверчивые, и как перенесут операцию, неизвестно...Я никогда никого не стерилизовала, хоча понимаю необходимость этой процедуры. Сколько времени надо, чтобы сучка стала здоровой- я пристраиваю их через газеты и меня спрашивают, когда можна забрать собаку? Заранее благодарна за ответ! Через полчаса выезжаем, всех уже собрала в квартире.

Я також перший раз наших дворових котиків віддалана стерилізацію і також дуже за них переживаю
і дуже хочу, щоб волонтери в червні ще раз приїхали, бо є у нас ще собачка і пару котиків, всіх не змогла зловити за раз

а Ви ще будете на наступний раз собачок везти? може якось разом запишемось...бо цього разу я не встигла записати собачку(
я також з Сихова
Последний раз редактировалось Mossska 16 май 2012, 10:18, всего редактировалось 2 раз(а).
Mossska

Сообщение мидык » 16 май 2012, 10:12

Залишила своих підопічних до завтра...Працівники від організації "4-и лапи мені сподобалися, вони люблять тварин і, мені здається, працюють за покликанням...Мої собаки зразу собі їх сподобали. Завтра забиратиму. Єдине, що мене заспокоїло- ні одного смертельного випадку не було! Працюють професійно.
мидык

Сообщение мидык » 16 май 2012, 10:15

Уточнюю вартість перевозки бусом- 100грн в одну сторону. Але спасибі і на тому...
мидык

Сообщение nickie » 17 май 2012, 13:48

мидык писал(а):Працівники від організації "4-и лапи мені сподобалися, вони люблять тварин і, мені здається, працюють за покликанням...Мої собаки зразу собі їх сподобали. Завтра забиратиму. Єдине, що мене заспокоїло- ні одного смертельного випадку не було! Працюють професійно.

мидык, абсолютно підтримую кожне слово! Дійсно, видно, що люди працюють за покликанням - і мене також дуже підкупило те, що вони насправді люблять тварин. Такого ставлення до тварин я не бачила раніше навіть в наших львівських ветеринарів. :ax:

Здоров*я вашим підопічним!!! :ax:
nickie

Сообщение мидык » 17 май 2012, 18:44

Сьогодні зранку забрала діток додому- сплять...Ще добу будуть у мене. У Дусі- гарячий носик. Воду попили, деякі вирвали- закачало в дорозі. А так- все нормально, я задоволена! Команда лікарів- просто супер!!! Відношення- може навіть краще, чим у деяких господарів до своїх тварин... а саме основне, що в сучок ВЗАГАЛІ немає шраму...зато з кліпсою . Красуні!
мидык

Сообщение мидык » 17 май 2012, 18:54

Відповідь Mosska: ще є два кобеля і підліток сучечка- її я не можу спіймати- зовсім дика. Якщо вони ще приїдуть- хотіла б відвезти. Але не відомо, чи болгари ще будуть! Якщо їхатиму- дам знати на форумі.
мидык

Сообщение Mossska » 18 май 2012, 13:20

мидык писал(а):Відповідь Mosska: ще є два кобеля і підліток сучечка- її я не можу спіймати- зовсім дика. Якщо вони ще приїдуть- хотіла б відвезти. Але не відомо, чи болгари ще будуть! Якщо їхатиму- дам знати на форумі.

добре)
коли ми забирали котиків, то болгари казали, що ще приїдуть)
Mossska

Сообщение rita-lviv » 21 май 2012, 00:09

Я так и не поняла, будут ли ,,4лапы,, во Львове в июне и если да, сейчас запись к ним как-то осуществляется ?
rita-lviv

Сообщение Галина Михайловна » 21 май 2012, 09:16

Мне Маргарита говорила в субботу, что они собираются быть с 3-го июня, а запись можно уже делать по телефону 093 608 96 51
Галина Михайловна

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми