Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Філософські роздуми на тему котів з ЛКП

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Одинадцять котів в ЛКП

Сообщение Одрі » 30 май 2012, 09:07

vivi писал(а):1. По фінансам.
Витрачено:

Витратили все, плюс записали нам в борг 116 грн 1,5 кг ПроПлана, 65 грн 100 мл енроксила (при оплаті то буде менше, аніж 181, бо ще не знаю скільки зроблять знижки).

Якщо то борг в ветаптеці, що біля Скрині,то я завтра після роботи оплачу.
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение eliss » 30 май 2012, 09:20

nickie писал(а):по грошах - чий телефон можна дати у фейсбуці? Хто зможе *оббирати* :ab: людей, які хочуть допомогти? Там і в контактах хтось питався...

Таня, можете давати мій телефон. :ab:
eliss

Сообщение nickie » 30 май 2012, 09:30

eliss, дякую, дам! :az: :ax:

ОК. сьогодні ввечері там будуть Оля, Максим та ozric. Більше значить на сьогодні не шукаємо :ab:

Ще щойно говорила з Олею:
1) Бажаючі можуть лишати гроші на ім*я Олі Сидор чи Максима з Львівського товариства захисту тварин у зоомагазині на площі Галицькій, або в ветаптеці за Городоцькій 175 (біля скрині) - в ній зараз є 181 грн боргу. Тільки велике прохання відписуватися-повідомляти, хто де скільки лишив. Поширте це пліз по соцмережах!!!!!!

2) Кішки-дівчата чекатимуть болгар, але хлопців треба ТЕРМІНОВО стерилізувати. Там за добу вже запах, помітили двері... :dc: Тож збираємо по 65 грн на стерилізацію пацанів (2-3 штуки то мінімум), в сумі наразі 200 грн. Аналогічно, в соцмережах бажано попросити допомоги - а телефон також можна вказати Олени eliss.
Плюс невідомо, скільки пацанів буде в сьогоднішній *партії*...
nickie

Сообщение vivi » 30 май 2012, 10:05

ozric писал(а):я сьогодні увечері маю з Олею там зустрітись. vivi, то ми з вами - сусіди?

Якщо ви мешкаєте у Львові, то так. ;)

Про кастрацію. Айболить найближче... ???
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 30 май 2012, 10:11

nickie писал(а):2) Кішки-дівчата чекатимуть болгар, але хлопців треба ТЕРМІНОВО стерилізувати.

В мене з недосипу якесь хворе почуття гумору...
Кішки-дівчата чекатимуть болгар, а кішки-хлопці ні? А коти-дівчата? :ah:
vivi
Старожил

Сообщение nickie » 30 май 2012, 10:58

:ca: :ay:
Клас! Ні, то в мене з недосипу МОСХ противиться :ap: Ото сижу зараз на роботі, і дивлюся на свої документи як баран на нові ворота :ap:
nickie

Сообщение nickie » 30 май 2012, 11:39

Дзвонила Оля.

1) Дуже-дуже потрібна транспортна допомога! Сьогодні о 16,00 завезти 2 котів з Личаківської на Люблінську (на стерилізацію). Хтось зможе?
2) Забрані вчора двоє кошенят потрібно терміново забрати на іншу перетримку - бо вони потребуватимуть лікування, а тут ніхто не живе, і наприелад очі маззю їм мазати 3-4 рази на день не зможе, Медикаментами забезпечимо! Одне АЛЕ: бажано, щоб на перетримці не було нейщеплених тварин! Бо в цих якась дихальна інфекія, і бажано перестрахуватися. Це не панлейкопенія, бо кошенята мають хороший апетит, але без нагляду і мед допомоги їх лишати не можна.
Стукаємося по сцмережах! Найбільший ХЕЛП!

3) Сбогодні забрали 7 котів: 1 домашня в ошийнику, 3 більш-менш ручні, 3 налякані дикі. Оля пофоткала, сьогодні в темі викладе, Треба буде шукати господарів!!!! Бо її явно в господарів сперли. :ac: Це дівчинка-черепашка, в нашийничку.

4) В ЛКП лишилося 2 домашні киці, зловлені сьогодні. Їх відмовилися віддавати. :ac: Будем сподіватися, їх господарі схопляться і знайдуться :ac:
nickie

Сообщение chucho » 30 май 2012, 11:45

Допоможу сьогодні транспортом
chucho

Сообщение nickie » 30 май 2012, 11:50

chucho писал(а):Допоможу сьогодні транспортом

Чудово! Зідзвоніться тоді з Олею :ax:
nickie

Сообщение Tasia31 » 30 май 2012, 12:02

ВКонтакті хтось поширить інформацію про збір коштів і про перетримку для 2 кошенят? Чи мені зараз поширити?
Tasia31

Сообщение nickie » 30 май 2012, 12:05

Не знаю чи хтось поширював, Я навіть у ФБ не можу добратись толком, В мене моя кончена робота, мушу працювати...
nickie

Сообщение Tasia31 » 30 май 2012, 12:08

Добре, я зараз все поширю, напишу також в всі групи про тварин.
Tasia31

Сообщение chucho » 30 май 2012, 12:12

Соррі, я трохи дезорієнтувалась - з Личаківської мені трохи накладно - треба їхати через ціле місто. Я кщо є хтось ближче - зголосіться, пліз.
chucho

Сообщение Велена » 30 май 2012, 12:39

З Лєною-фотографом переговорю (вже написала їй, чекаю на відповідь), думаю, виберемось, пофотаємо для піару. Я так розумію, домовлятися треба з черговим у той день, коли вийде під"їхати?
Велена

Сообщение Tasia31 » 30 май 2012, 12:43

Велена, напишіть будь ласка потім тут чи мені, коли Ви поїдете фотографувати. Бо мені найбільш вірогідно виходить вибратися з фотоапаратом тільки в пятницю, а бажано б їх раніше...
Tasia31

Сообщение ozric » 30 май 2012, 12:58

я сьогодні буду з фотоапаратом дзеркалкою :ab:
093 649 58 89
ozric

Сообщение Велена » 30 май 2012, 13:24

Ок. Якщо треба буде ще фотографувати - пишіть, Лєна в принципі може завтра (тільки треба знати, коли хтось там буде).
Велена

Сообщение Tasia31 » 30 май 2012, 13:26

О, котів швидко сфотографують, це добре)) Як вже будуть фотки, я поставлю відразу оголошення на емаркет, сландо та ін. по них.
Tasia31

Сообщение sola » 30 май 2012, 13:31

Сьогоднішня радіопередача:

До Євро залишились лічені дні, і ситуація з тваринами на вулицях нашого міста загострюється. Інтернетом поширюється інформація про те, що в Україну буцімто приїхали російські винищувачі собак, які відстрілюють всіх тварин у містах проведення Євро. Стосується це і Львова, щоправда, інформація не перевірена. Але хай там як – це привід бути пильними. Власникам – не випускати собак на вулиці, опікунам безпритульних – уважно стежити за своїми підопічними.
Надзвичайний стан,мабуть, треба оголошувати й для власників котів. Ми не можемо стверджувати, що це пов’язано з наближенням Євро, але факт є факт: Львівське КП Лев цими днями виловлює надзвичайно багато котів. Якщо раніше коти з'являлися на ЛКП навіть не кожного місяця, то тепер їх привозять по 5-10 щодня. Домашні і вуличні, дикі і ручні, хворі і здорові, дорослі і малі – всі вони вкупі сидять у тісних клітках ЛКП, чекаючи своєї долі – добре, якщо прийде господар, а як ні, то на мурок і мурчиків вже через 5 днів чекає евтаназія, тобто смерть. Це в теорії, а на практиці волонтери Львівського товариства захисту тварин з останніх сил намагаються забрати усіх смертників якомога швидше. Відмивають, соціалізують, лікують, каструють. Враховуючи що котячого притулку у Львові немає, все це вони роблять у квартирних умовах, тобто в себе вдома.
На наше глибоке переконання, випускати на вулиці великого міста кота або кішку, там паче не стерилізованих, кішку може тільки абсолютно безвідповідальна людина. Вільний вигул припустимий лише для кастрованих і вакцинованих котів, що живуть у спокійній місцевості, далеко від дороги (вулиці) – в котеджному селищі, на хуторі, фермі, в лісництві, але й тоді господар має бути готовим до неприємних несподіванок.

Жертви вільного вигулу – загублені коти – зараз масово потрапляють у ЛКП Лев, а після кількаденного перебування там – до волонтерів Львівського товариства захисту тварин, яким у ці дні, напередодні Євро напереливки від навали тварин.
Серед однозначно домашніх пещених улюбленців є, наприклад, рудий з білим кіт, кіт сірої сталевої масті, схожий на російського голубого. Є також декілька симпатичних смугастих кішок. Є кішка черепахового (чорно-рудого кольору) з протиблошийним нашийником. Щойно відловлені сидять у клітці ЛКП Лев розкішний чорний з білим кіт і дуже нещасна біла пухнаста киця з невеличкими рудими плямками.
З огляду на ситуацію, ще раз наголошуємо: принаймні в ці дні передчемпіонатного божевілля не випускайте на вільний вигул ні собак, ні котів. Якщо Ваша тварина не повернулася додому, звертайтеся негайно в ЛКП Лев, причому бажано особисто, бо довідки телефоном там часто бувають не дуже достовірними.
Звертайтеся також у Львівське товариство захисту тварин, де вам спробують допомогти відшукати вашого улюбленця. Телефонуйте за номером: 243 41 53
Будьте відповідальними за тих, кого приручили і не випускайте тварин без нагляду – принаймні на час Єврочемпіонату!
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение KBITKA » 30 май 2012, 13:46

Я просто не розумію, ну чим тому ЄВРО коти заважають. :cm:
KBITKA

Сообщение Tasia31 » 30 май 2012, 14:27

Черепашку зараз терміново виставлю в ФБ і Вконтакті, може хтось шукає!
Чий телефон дати, щоб господарі зверталися? Олі?
Tasia31

Сообщение oxy_73 » 30 май 2012, 14:30

Залишила 200грн. на ім"я Максима у ветаптеці за Городоцькій 175 (біля скрині). Взяв гроші Тарас.
Розумію що це мало, але чим можу на даний час.
oxy_73

Сообщение eliss » 30 май 2012, 14:30

Я тільки що з зустрічі. 500 грн передала Ніна Болтова з вконтакті (дуже приємна дівчина, до речі, молодець, у себе в районі порасклеювала об"явки про відлов кішок) :ax: :ax: :ax: . Народ кому передати гроші і вже, чи ввечері, може ще хтось подзвоне?
eliss

Сообщение Maya » 30 май 2012, 18:38

якщо будуть потрібні ще фотографи - кажіть. я можу допомогти.
Maya

Сообщение nickie » 30 май 2012, 19:52

і ще, поки не забула. Мені сьогодні повідомили, що завтра на роботі у нас збирається клуб тих, хто не хоче іти додому :ea: і я обовязково зобовязана бути там присутня, а початок того всього після 18.00.
Моє завтрішнє чергування вилітає. хто може мене підмінити? Зконтактуйтеся з Олею на рахунок ключів. :ax: Буду дуже вдячна!!! :ax:
Моя робота постійно якісь такі падляни підкидає... :ea: аж незручно....
nickie

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми