Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і котів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і коті

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 14:56

lesya11 писал(а):Галю, Ви записуйтесь на вівторок, уточніть одразу, яка там черга, тобто скільки вони реально наших котів зможуть прийняти. Якщо тільки Ваших 5, то я допоможу ловити і відвозити у вівторок, а своїх (5 шт теж, якщо вдасться, то і більше) запишу на інший день. Впринципі, я так і планувала на таксі - це ж нереально 5 переносок з котами тащити в маршрутці. Я спробую видзвонити знайомих з більшою маниною. І ще в мене є корзина пластикова з кришкою, я в ній возила свого котика до лікаря - підійде для дрібного когось, на всяк випадок.

я записалась на середу на 11 і вас записала на 11:30
ми не господарі НАШОЇ ПЛАНЕТИ, а тільки її доглядачі!
Mossska

Сообщение Одрі » 10 май 2012, 15:32

можу теж позичити переноску.
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 15:52

в ідеалі, здалося-б десь штук аж 10 ((
Mossska

Сообщение vivi » 10 май 2012, 18:32

Даю три.
vivi
Старожил

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 21:00

vivi писал(а):Даю три.

і за це спасибі! а куди зможете підвезти? завтра буду на сихові весь день
Mossska

Сообщение sola » 11 май 2012, 06:50

Дівчата, хто в курсі:
КРАКІВВСЬКИЙ БАЗАР записався на стерилізацію? Там ще в одної сучки випадіння матки.

Мені в понеділок вдалося знайти там щось опікуноподібне, записала номер телефону, ніби обіцяли подзвонити-записатись..
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение vivi » 11 май 2012, 09:07

Mossska писал(а):
vivi писал(а):Даю три.

і за це спасибі! а куди зможете підвезти? завтра буду на сихові весь день

О 12-й задвоню, завезу куди скажете.
vivi
Старожил

Сообщение Mossska » 11 май 2012, 10:51

Мені тільки що дзвонили з "4 лапи " і сказали, що зможуть в середу 10-11 приїхати на сихів за котиками. тому у вівторок ввечері їх треба половити!
Mossska

Сообщение Mossska » 11 май 2012, 11:42

маю чотири переноски! одна трошки поломана, але має витримати
Mossska

Сообщение moresai » 11 май 2012, 11:47

sola писал(а):Дівчата, хто в курсі:
КРАКІВВСЬКИЙ БАЗАР записався на стерилізацію? Там ще в одної сучки випадіння матки.

Мені в понеділок вдалося знайти там щось опікуноподібне, записала номер телефону, ніби обіцяли подзвонити-записатись..

Оля, я тебе давала телефон женщины которая опекает собак на Джерельной и на краковском.
067 791-66-17(п.Галя) она в курсе, что ей могут позвонитьотносительно стерилизации.
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение Галина Михайловна » 11 май 2012, 16:00

Галя!Дорога на таксі до Промислової,56 коштує 60грн.Ідеться 40хвилин.Невже це така проблема? А Ви впевнені, що зразу зловите 5 кішок?
Галина Михайловна

Сообщение Mossska » 11 май 2012, 16:39

Галина Михайловна писал(а):Галя!Дорога на таксі до Промислової,56 коштує 60грн.Ідеться 40хвилин.Невже це така проблема? А Ви впевнені, що зразу зловите 5 кішок?

Ні, не впевнена, що зловимо усіс моїх котів, але не тільки моїх можна ловити, треба зловити на 6 переносок
А як їх будемо назад везти, тоді уже візьмемо таксі
Чи можна по дві кішки в один...не великих розмірів
А таксі напевно не треба, бо вони самі дзвонили, що приїдуть...І таксі не проблема, просто я навіть не подумала за це, бо ніколи таксі не їжджу))
У вівторок ввечері будемо ловити
Mossska

Сообщение lesya11 » 11 май 2012, 17:31

А чому у вівторок ввечері,якщо в середу приїдуть? вони що цілу ніч в переносках сидіти будуть? і де? якщо на 10-11,то краще в середу зранку.
lesya11

Сообщение Mossska » 11 май 2012, 19:38

lesya11 писал(а):А чому у вівторок ввечері,якщо в середу приїдуть? вони що цілу ніч в переносках сидіти будуть? і де? якщо на 10-11,то краще в середу зранку.

сказали, що ктоики з веора мають не їсти
Mossska

Сообщение nickie » 11 май 2012, 20:00

sola писал(а):Дівчата, хто в курсі:

Оля, відповім.

Якщо мова про Джерельну, ми забрали там чотирьох сук. Я їздила на відлов. Там ще ніби лишився дикий кобель, і сука з саркомою (не знаю чи там випадіння митки чи що, але під хвостом виглядає страшненько). Її лікари не взялися оперувати бо занадто великий ризик. Ми проконсультували опікунку, що робити далі (як ветеринар рекомендував її лікувати). Але решту сук ми забрали!

Оффтопік: надивилася я тих сарком і того жаху :dc:
nickie

Сообщение nickie » 11 май 2012, 20:06

Про котів і переноски:

крім того, що ви їх привозите в переносці, котик після операціїї в ній знаходиться десь години до 17.00 - відходить від наркозу в післяопераційному приміщенні. Тому бажано багато тварин в одну не набивати. Сьогодні було двоє в одній переносці, але то була не котяча, а більша (собача напевно). Вони там лежали вільно, не один на одному.
Думаю, пояснила, для чого це прохання про переноски.
Якщо що-питайте!
nickie

Сообщение nickie » 11 май 2012, 20:17

І поки не забула, відпишу в цій темі.

БУДЬ ЛАСКА, передайте таку інформацію всім опікунам з ким контактуєте, та поширте це, де можете (в тому числі і у соц. мережах). Пишу максимально делікатно, аби жодним чином не зпричинити дипломатичних проблем.

Увага! Віддавайте тварин ЛИШЕ представникам *4 лапи* ЛИШЕ на ось цьому автомобілі з болгарським номером, і лише за умови, що ви записувалися за телефоном і домовлялись на певну годину, що за вашими тваринами приїдуть:
Изображение
Це важливо, оскільки певна львівська служба, під видом того, що їх прислали 4 лапи, без попередження та узгодження з ними та опікунами, приїжджає та забирає тварин - начебто на стерилізацію 4 лапи. Цих тварин болгарські лікарі не бачили і нічого про це не знають! І якби сьогодні не прибігли перелякані опікуни, в яких зникли собаки, і не підняли б шум, навряд чи б про цей факт стало взагалі відомо. Сподіваюся, ситуація зрозуміла з мого опису (принаймні досвідченим форумчанам).
nickie

Сообщение Mossska » 11 май 2012, 22:51

nickie писал(а):Про котів і переноски:

крім того, що ви їх привозите в переносці, котик після операціїї в ній знаходиться десь години до 17.00 - відходить від наркозу в післяопераційному приміщенні. Тому бажано багато тварин в одну не набивати. Сьогодні було двоє в одній переносці, але то була не котяча, а більша (собача напевно). Вони там лежали вільно, не один на одному.
Думаю, пояснила, для чого це прохання про переноски.
Якщо що-питайте!

дякую, що пояснили, я навіть не подумала
якщо не буде більше переносок, то зловимо тільки 6 котиків, сьогодні біля будинку трьох бачила, це вже добре :ab:
Mossska

Сообщение Галина Михайловна » 13 май 2012, 09:32

Галя!Вчора на акції я познайомилася з Мариною, це вона Вам дзвонила, але вона не з "4лап", а просто людина хотіла Вам допомогти з перевезенням.Вона Вам передзвонить.Не знаю, чи вірна ця інформація, що"4лапи" будуть тільки до 20числа, а потім їдуть, але обіцяли бути в нас з 1-го червня і цілий червень.
Галина Михайловна

Сообщение eliss » 13 май 2012, 10:02

А як би уточнити, коли і скільки вони будуть у Львові. Тому що я планавула завтра, післязавтра ще походити по районах пораздавати листівки. Щоб знати, що казати людям.
eliss

Сообщение Галина Михайловна » 13 май 2012, 10:28

Я питала в Тані і Олі, але дюдей записують і далі, якщо хто не встигне зараз, то буде потім. А, може то передумається і вони будуть до ківнця травня.
Галина Михайловна

Сообщение Mossska » 13 май 2012, 11:06

Галина Михайловна писал(а):Галя!Вчора на акції я познайомилася з Мариною, це вона Вам дзвонила, але вона не з "4лап", а просто людина хотіла Вам допомогти з перевезенням.Вона Вам передзвонить.Не знаю, чи вірна ця інформація, що"4лапи" будуть тільки до 20числа, а потім їдуть, але обіцяли бути в нас з 1-го червня і цілий червень.

Марина також дзвонила до мене ввечері 10 числа, але і з "4 лапи" окремо дзвонили 11 числа зранку і казали, що в середу 10-11 година приїдуть
Mossska

Сообщение nickie » 13 май 2012, 12:48

плани після 20-го числа ще не узгоджені остаточно, тому важко щось коментувати чи обіцяти. Ми на всякий випадок не записуємо на після 20 - тільки збираємо контакти-координати опікунів і приблизну кількість тварин. Про червень теж ніхто на 100 процентів не обіцяв - бо тут буде Євро і чорт го зна що і як. Але сподіваємося на краще, що буде друга хвиля стерилізацій.
nickie

Сообщение Mossska » 13 май 2012, 14:36

nickie писал(а):плани після 20-го числа ще не узгоджені остаточно, тому важко щось коментувати чи обіцяти. Ми на всякий випадок не записуємо на після 20 - тільки збираємо контакти-координати опікунів і приблизну кількість тварин. Про червень теж ніхто на 100 процентів не обіцяв - бо тут буде Євро і чорт го зна що і як. Але сподіваємося на краще, що буде друга хвиля стерилізацій.

а як Ви думаєте, котиків краще з вечора зловити в переноски, якщо машина за ними на наступний ранок приїде? єдина проблема для них буде туалет, бо з приміщенням, куди їх можна пустити на ніч, поки не відомо
і чи їх заберуть разом з переносками?

і ще питання: є ще собачка розміром з вівчарку, але не біля будинку, трошки в іншому місці, чи можна буде її по-дорозі в лікарню забрати, якщо буде на місці
я ось не знаю чим її можна буде назад забирати, також напевно таксі...
Mossska

Сообщение nickie » 13 май 2012, 15:17

Mosska, при всій повазі, в мене починає складатися виаження, що ви знущаєтеся. А якби вас більше дванадцяти годин не пускали в туалет?
Ви записані на 10-11 годину- невже не можна іх в той день в 7-8-9 ранку спробувати половити ? Не хочу здатися нечемною, але я вже не знаю як детальныше пояснити.
Щодо собаки: ви про неі попереджали? Бо кожне собакомісце розписане. І яущо ви той виклик, про який я думаю, то з вашими котами з цього району мінімум 5 собак забирають, відповідно, скорше за все місця не буде.
nickie

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми