Фаїна, скоріш за все ніхто не відізветься. Ті хто б міг забрати кошенят, мають їх у надлишку, решта не візьме навіть одного з різних причин. Зате скоро ми кричатимемо КАРАУЛ!!! кошенята в ЛКП, а це буде, якщо за Сергія взявся ЖЕК

. Справа в тому, що ЖЕК знаходиться в цьому ж будинку і навіть на одній сходовій клітці з Сергієвою квартирою, тому якщо ще буде підтримка сусідів то вони дуже швидко наведуть до нього всіляких комісій, а Сергій протистояти їм скоріш за все не схоче і просто не зможе. В результаті постраждають і кошенята і собаки. Крім того, Сергію ці кошенята реально ПО БАРАБАНУ і всі хто з ним спілкувався більше ніж один раз про це знають.
Особисто я бачу два шляхи вирішення даної проблеми:
1. Шукати платну перетримку для кошенят, а на її оплату збирати гроші в соцмережах та тут на форумі, але це реально робити тільки при наявності КУРАТОРА (треба шукати і його)
2. Плюнути на все і чекати чим все закінчиться.
Перший варіант звичайно більш важкий і затратний, але він більше відповідає меті цього Форуму і взагалі діяльності волонтерів і ЛТЗТ.
Написала все це не для того, щоб розпочати сварку, а для того щоб хоч якось розпочати вирішувати проблему що склалася.
Якщо хтось щось може запропонувати, пишіть.
Що можу особисто я??? Куратором бути не можу, але зі свого боку обіцяю щомісячно виділяти 150 грн на перетримку , в разі якщо хтось візьме кошенят на безкоштовну перетримку даватиму ці ж кошти на харчування. В разі прилаштування свого прайду, заберу кошенят до себе якщо на той час це ще буде актуально. Відразу кажу що Сергієві цих грошей я не даватиму.
Хто ще щось запропонує, чи може підкаже, як бути в даному випадку, пишіть

. РАЗОМ МИ СИЛА

тел. 06731405-65 Наталя