Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Лікування кошенят

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: І знов біда - допоможіть, хто може!

Сообщение Галина Михайловна » 29 июл 2013, 17:21

Читаю и так мне жалко этих котят, пропадут низачто.Звонила многим, но никто не может ничего сделать.Он ведь пожилой человек, нервы не те, пожалел, взял, а теперь трудно, не справляется.Девочки!Может, все разобрали бы по котенку, кто может и не было бы проблемы. Ведь там же не все с явными признаками болезни.Пожалуйста!Я Вас прошу, помогите этим котяткам!!!Да и отдать было бы легче, рыжего все хотят, я сама давала номер телефона, но видно он не отдал.
Галина Михайловна

Сообщение Одрі » 29 июл 2013, 18:45

Галина Михайлівна,так у всіх в хаті чумка...Куди брати..
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение rita-lviv » 29 июл 2013, 19:04

Как одна из ,,девочек,, тоже хочу отписаться - сейчас у меня в квартире из выживших 12 котят от 3х до 5ти мес. Звонков по котятам ВООБЩЕ НЕТ! Схема - глобфел, гамавит, антибиотики, капельницы в моей квартире НЕ РАБОТАЕТ. Даже страшно озвучить скольким котятам за последнее время я ,,помогла,, лопатой копая могилы. Делайте выводы.
rita-lviv

Сообщение cay.pollard » 29 июл 2013, 19:23

Галина Михайловна, а вы сами уже своего одного забрали?)
cay.pollard

Сообщение cay.pollard » 29 июл 2013, 19:26

а чтобы отдать рыжего - не перенаправляйте звонки, принимайте все звонки сами - если считаете ПХ адекватным - сопроводите его туда и отдайте, а с Сергем просто договоритесь о времени (более чем уверена, если выбор и ответсвенность не будут на его плечах - он не будет против). я так всегда делаю, мои пожилые и прочие кураторы зверей вообще не отвечают на звонки. еще при отдаче - уколоть глобфелом и быть на связи с хозяином - чтобы если что - сразу лечить
cay.pollard

Сообщение aniaf » 29 июл 2013, 19:52

Аня, не ображайтесь, але не посилайте старшу жінку, обкладену котами, кошенятами, постійними виловами і стерилізаціями, з Сихова на Пасічну. В чужу хату. Де господар буває 1 годину ввечері, і багато годин вночі.)
Він може дати, як я вже писала, "вільним, незараженим вірусом, ручкам" ключі на цілий день хоч кожен день, які "вільні ручки" змушені будуть віддавати о 22.00 год.
З людьми по телефону, він сказав, буде говорити сам.
aniaf

Сообщение cay.pollard » 29 июл 2013, 20:25

я запропонувала варіант. я нікого не посилаю, я написала як я це роблю. на мені зараз з десяток тварин, і деякі в межах області, так що я цим зайнятись теж не можу.

просто як на мене - велика проблема саме в тому, що Сергій відсіює ВСІХ ПХ. я мала з таким справу. це безнадійно
cay.pollard

Сообщение aniaf » 29 июл 2013, 22:04

cay.pollard писал(а): сопроводите его туда и отдайте
cay.pollard писал(а): я нікого не посилаю
:ab:
Відсіює він чи ні в кожному окремому випадку... ох, мати б ще когось в запасі, хто б міг би тільки цим і займатися - з'ясовувати.))) Аня, є телефон в темі, можете поспілкуватись з Сергієм. Одна справа, коли ви даєте комусь тварин, і ви тоді куратор, а вони - перетримка. І зовсім, коли рятівник, перетримка і куратор - в одній особі. Ще б був би він і піарщиком - ціни б йому не було б! До речі, недавніх моїх підопічних кошенят,уже під час панлейкопенії, було прилаштовано абсолютно на відстані. Про який мій супровід могла йти мова, коли я могла б їх заразити. Я навіть не бачила якими вони стали - підросли. А Галина Михайлівна... вона вчинила благодно - віддала свого ПХ, у неї ж бо теж є рижики.)Тема пронизана криком про допомогу. І норма в ній, коли пишуть ті, хто намагається допомогти. І норма в ній, коли щиро пишуть ті, хто зараз не в силах це зробити. і менш за все тут хотілося б провадити будь які виховні процеси.

А тепер по ділу:
Кошенятка, між тим, дякуючи Ліді, яка залізла в борги, і яка таки зуміла за допомогою смс і за 21-м разом дозвону достукатись, щоб передати ліки, отримали кожен свою дозу Глобфелу. І домашній киці там полагалась доза теж!) Ура!
aniaf

Сообщение cay.pollard » 29 июл 2013, 22:21

та це не виховний процес... я просто чіпляюсь за що можу, бо помогти нічим не можу( і ПХ на рудого - шкода. він же назад до Галини Михайлівни вже скорше за все теж не вернеться...
cay.pollard

Сообщение aniaf » 29 июл 2013, 22:35

нічого, в когось іншого візьме... всеодно, буде якесь чудо прилаштоване)
aniaf

Сообщение Ліда » 30 июл 2013, 11:05

Від Світлани Raindog надійшло 50 грн. :ax:
Кошенят шкода, і якби не це, то з Сергієм розмовляла б далеко не літературною мовою.
Єдине, чим можу допомагати - це час-від-часу фінансово і рекламою.
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение Ліда » 31 июл 2013, 11:26

Щойно в кошенят був ветеринар Михайло з Панча (Захар зайнятий), так як Сергій з самого ранку істерично запевняв мене, що чорне кошеня при смерті.
З Михайлових слів, кошеня дуже зневоднене (має пронос), без апетиту, тому йому поставлено крапальницю і вколено антибіотик.
Решта кошенят веселі, активні.

Мені дуже незручно, але актуальна фін.допомога. :ac:
І ще було б чудом, якби хоч одного-двох котика як не прилаштувати, то хоч на перетримку, Сергій хоч трошки б заспокоївся.
Ліда

Сообщение aniaf » 31 июл 2013, 23:09

Ліда писал(а):...що чорне кошеня при смерті.
Хочеться просто додати невеличке уточнення - то не те саме чорне кошеня, яке було напочатку хворе, і з якого починалась ця тема. Інше. А те бігає разом з рештою, в тому числі і з полосатиком, якого Захар лікував! :ab:
На завтра потрібен Ентеросгель.
aniaf

Сообщение alba » 01 авг 2013, 09:01

А що Сергій за чотири дні використав цілу банку Ентеросгелю :bw: ?
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение cay.pollard » 01 авг 2013, 09:12

справді забагато. це не може кошенятам нашкодити?
cay.pollard

Сообщение aniaf » 01 авг 2013, 16:56

Наталя, я ж, навіть, не знала, що там була ціла банка... Він Ліді казав(!), щоб викликаний нею лікар Михайло, купив Ентеросгель по дорозі).
aniaf

Сообщение aniaf » 02 авг 2013, 01:52

Вчора і сьогодні був у Сергія вдома, по Лідиному виклику, ще один лікар - Стаєнний. Другому чорному кошенятку, після наданої допомоги, вчора було краще, сьогодні стан погіршився.
Ліда викликала останніх двох лікарів на себе, Сергію теж давала кошти. Дуже актуально допомогти їй з боргом.
Актуальна допомога також на подальший догляд.
І все ще дуже актуальна перетримка для кошенят.
Якщо хтось би взяв хоча б одне - це б дуже зарадило ситуации, і допомога була б реальною!
Последний раз редактировалось aniaf 25 сен 2013, 23:57, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение Ліда » 02 авг 2013, 20:47

Тут без змін, кошеняті ні краще, ні гірше. Воно має апетит, але стілець так і не вдається внормувати.
Завтра у Сергія знову буде лікар, поставить 4-ту крапальницю і вколе антибіотик. Також передала через нього "Ентеросгель", бо Сергій і досі його не купив.
Мені дуже шкода, але навряд чи буду спроможна фінансувати подальше лікування. :ac:
Ліда

Сообщение aniaf » 03 авг 2013, 23:46

Здається, пішло на покращення: і з кошенятком, і з кошенятками. Завтра важливий день. І хоч би нічого не зірвалось!!!
Дякую всім, хто допомагає з піаром і робить репости. На інтернет-дошках трішечки пожвавішало теж!
aniaf

Сообщение aniaf » 06 авг 2013, 05:19

...зірвалось. Мали забрати чорненьке і смугасте. І... щезли.
aniaf

Сообщение aniaf » 06 авг 2013, 17:41

Кошенятка, дякуючи Ліді, викарабкались. У кого не було панлейкопенії вдома? Потрібно чимдуж забирати кошенят звідти. Хоча б по-одному. Хоча б одного-два, щоб зменшити кількість.
Не маю зараз часу повністю описувати ситуацію. За подробицями дзвоніть до Сергія. Можете відвідати. Коротко - сусіди з окропом (смугастій дівчинці пощастило відстрибнути в сторону) і з погрозами обов'язкового фізичного знищення кошенят, викликом гицлів (через запахи та інше, коли він провітрює квартиру). З ЖЕКу було попередження...
А тепер і сусіди на боці ЛКП.
Последний раз редактировалось aniaf 26 сен 2013, 00:02, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение alba » 07 авг 2013, 09:57

Фаїна, скоріш за все ніхто не відізветься. Ті хто б міг забрати кошенят, мають їх у надлишку, решта не візьме навіть одного з різних причин. Зате скоро ми кричатимемо КАРАУЛ!!! кошенята в ЛКП, а це буде, якщо за Сергія взявся ЖЕК :aq: . Справа в тому, що ЖЕК знаходиться в цьому ж будинку і навіть на одній сходовій клітці з Сергієвою квартирою, тому якщо ще буде підтримка сусідів то вони дуже швидко наведуть до нього всіляких комісій, а Сергій протистояти їм скоріш за все не схоче і просто не зможе. В результаті постраждають і кошенята і собаки. Крім того, Сергію ці кошенята реально ПО БАРАБАНУ і всі хто з ним спілкувався більше ніж один раз про це знають.
Особисто я бачу два шляхи вирішення даної проблеми:
1. Шукати платну перетримку для кошенят, а на її оплату збирати гроші в соцмережах та тут на форумі, але це реально робити тільки при наявності КУРАТОРА (треба шукати і його)
2. Плюнути на все і чекати чим все закінчиться.
Перший варіант звичайно більш важкий і затратний, але він більше відповідає меті цього Форуму і взагалі діяльності волонтерів і ЛТЗТ.
Написала все це не для того, щоб розпочати сварку, а для того щоб хоч якось розпочати вирішувати проблему що склалася.
Якщо хтось щось може запропонувати, пишіть.
Що можу особисто я??? Куратором бути не можу, але зі свого боку обіцяю щомісячно виділяти 150 грн на перетримку , в разі якщо хтось візьме кошенят на безкоштовну перетримку даватиму ці ж кошти на харчування. В разі прилаштування свого прайду, заберу кошенят до себе якщо на той час це ще буде актуально. Відразу кажу що Сергієві цих грошей я не даватиму.
Хто ще щось запропонує, чи може підкаже, як бути в даному випадку, пишіть :dh: . РАЗОМ МИ СИЛА :dk:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Ліда » 07 авг 2013, 10:45

Мої "5 копійок":
-кошенят до себе взяти не можу (була панлейкопенія);
-зобов"язуюсь допомагати кормом або виділяти 100-150 грн. на перетримку.
До речі, якщо Сергій буде в настрої, обіцяв приїхати сьогодні забрати корм для кошенят, бо знову вони їдять що попаде, включаючи голубів і мишей, які приносить його доросла киця.
Ліда

Сообщение Галина Михайловна » 07 авг 2013, 15:10

:cp:
Последний раз редактировалось Галина Михайловна 28 фев 2015, 10:35, всего редактировалось 1 раз.
Галина Михайловна

Сообщение cay.pollard » 07 авг 2013, 15:54

від себе можу запропонувати 50 грн і перепост в своїй групі вконтакті на найкращому місці, більше ніяк(
cay.pollard

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми