Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Філософські роздуми на тему котів з ЛКП

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Одинадцять котів в ЛКП

Сообщение sola » 28 май 2012, 22:34

Хотіла щось написати, але передумала....

Напишу тільки одне: коли ми купали кошеня, воно як скажене почало пити гарячу воду з милом.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Kary » 28 май 2012, 22:55

как в тюрьме...узники совести!
Народ,составьте график! Чем больше нас будет,тем дешевле кватрира обойдется.
Kary

Сообщение nickie » 29 май 2012, 14:31

Вісті з полів!
Щойно дзвонила Оля sola.
На момент, як вони приїхали, котів лишалося вже вісім, Трьох нажаль вже не встишли врятувати - їх вже приспали. :ak:
Тих вісім вони з Максимом забрали. Коти зараз на огляді в лікаря, очевидно, потребуватимуть певного лікування (як мінімум вакцинаціїї).
Після цього якщо зараз вдасться забрати ключі, коти вже поїдуть на ту квартиру на Личаківській.

Але як виявилось, святе місце пустим не буває - станом на зараз, в ЛКП з*явилось ще 14 котів - 7 дорослих і 7 кошенят. :dy:
Хелп! Чи може хтось забрати з ЛКП хоча б кошенят терміново (бажано сьогодні)? Бо сьогодні Оля з Максимом вже не встигнуть - вони зав*язані з цими вісьмома котами. :ac:

Ну і очевидно, бажана була б матеріальна допомога - принаймні, на ліки/вакцини...

Оля ввечері може розпише все детальніше.
nickie

Сообщение nickie » 29 май 2012, 15:20

І чи хтось зараз зможе на Личаківський біля магазину Оксана допомогти Олі відкрити двері? Ключі є, але прокручуються в замку. :ac: треба напевно фізичну силу, чи що... Якщо хтось може - дзвоніть до Олі - 097 594 92 84, Вона там буде в будь-якому випадку, бо має дочекатися котів, яких туди привезуть.
nickie

Сообщение nickie » 29 май 2012, 15:50

Відкрили, Питання зняте, дякую!
nickie

Сообщение nickie » 29 май 2012, 19:54

Передаю зі слів Олі. :ab:
Коти вже в квартирі. Адресу зараз повідомлю в Лічку всім, хто зголосився допомогти з чергуванням. Відпишіться будь ласка, хто завтра ввечері зможе їх відвідати! :ax: Котячі туалети і корм там в квартирі є . Ключі - Оля зробить пару дублікатів.

З цих восьми, три кота хлопця і пять дівчат. З них 1 кіт і 1 кішка вже сьогодні постерилізовані. Кіт ще павно потребуватиме подальшого лікування, бо не має ока і має якісь проблеми з вухом.

З цих котиків, є декілька дуже симпатичних - які б швидко могли знайти господаря. Відповідно, бажано зробити піарні фотки!!! Фотографи, зголосіться будь ласка! Велена, може зможете допомогти? :ah: У вас завжди такі гарні фото!!! :ax:

Завтра Оля з чоловіком когось з форумчанок (? забула кого :ah: ) беруть сьогоднішні переноски і їдуть забирати сьогоднішніх відловлених котів з ЛКП. Але для того, щоб там вже зовсім не робити велике скупчення котів, наша задача номер один - це пофоткати і АКТИВНО піарити тих що вже є. Нажаль, це розпорядження по відлову, яке виконується, ще певно буде діяти з місяць - до кінця євро. Тому тримаймося!... :dk: :ax: :ax: :ax:

По грошах: тільки вколоті вакцини на 8 котів вже коштували 400 грн. :ac: І це тільки початок. Тому дуже актуальна фінансова допомога! Я завтра спробую попросити у ФБ допомоги на вакцини і на перетримку (тобто оплату цього приміщення)- тільки чий телефон можна вказати? Хто зможе перехопити гроші у потенційних бажаючих спонсорів?

Ще одне: одна пані хотіла здати в ЛКП 5 кошенят, але її вмовили не робити цього. Давайте також допоможемо в піарі - і пофотографуємо тих кошенят та розкидаємо по Е-маркетах тощо? Хтось зможе там попіарити? Хтось зможе зустрітись з нею і пофотографувати? Контакти скорше за все має Оля (?).

Якось так. Якщо забула щось - Оля доповнить. :ax:
nickie

Сообщение Tasia31 » 29 май 2012, 20:07

Добре, що є якесь просування!
Я зможу гарно сфотографувати котів і піарити по емаркеті, сландо і т.п., але від післязавтра скорш за все. Відповідно і до котів можу післязавтра. Завтра мушу забрати свій дзеркальний фотоапарат і не знаю, чи я зможу надовго відлучитися з дому...
Ми можемо передати 100 грн навіть завтра, але то хіба в мене біля Стрийського автовокзалу забрати, або домовитися як передати після 6 години (тоді мій чоловік зможе).
Декілька людей в Контакті писали про можливість фінансово допомогти, тому теж чекаю на телефон когось, щоб їм дати. Можу ще поновлювати і слідкувати за інформацією в ФБ і вКонтакті.

Скільки там котів поміститься в квартиру? Бо якщо кожного дня ЛКП буде ловити по 10-15, то.........
Tasia31

Сообщение Tasia31 » 29 май 2012, 20:26

Якщо можна, запишіть мене на вечір вівторка чи четверга! Я далеко дуже від Личаківської живу, а в ці дні буваю в центрі.
Tasia31

Сообщение nickie » 29 май 2012, 20:40

виправила.
nickie

Сообщение sola » 29 май 2012, 21:41

Уффффф.... Сьогодні були всі можливі пригоди (ну, хіба що обпісювання Максима некастрованим котом до повного щастя бракувало).

Не знаю, чи зможу зараз щось систематизувати і узагальнити. Таня ніби все написала.

Трьох котів треба колоти антибіотиком, приблизно в один і той самий час - ввечері, бл 19.00. Тому тим із Вас, хто зголосився приходити ввечері, треба або самому бути впевненому, що ви зумієте вколоти (коти не дикі!), або брати з собою когось, хто вміє.

Загалом мені не видається дуже потрібним чернувати два рази на день. Але, з іншого боку, чергування потрібні і для спілкування котів з людьми, так що може і добре, що вони в нас там не дичавітимуть, а матимуть різноманітне і вишукане товариство.

Завтра вранці піду туди і близько 10.00 мене звідти заберуть Марина (здається, не зареєстрована на форумі) і її чоловік. Поїдемо з ними за новою партією.

Фотографії виставлю завтра.
По фінансах добре було б, якби відписався Максим - він у нас був сьогодні фінансовим директором проекту.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
По кошенятах:
На той момент, як я дзвонила до Тані, мені було сказано, що є два кошенятка, а ще п"ять (домашніх!) зараз привезе якась жіночка.
Я вмовила жіночку не везти в ЛКП, а передати нам (щоб не треба було принаймні під гімна відмивати).
А тоді з нею зв"язалася Тереза і переконала її взагалі ніде не "дівати" котиків, пообіцявши, що ми поможемо їх прилаштувати.
Отже, прохання до наших фотографів і "піарщиків": зв"яжіться, будь ласка, з п. Уляною (097 450 86 68) і порекламуйте інтенсивненько цих котенят. Бо інакше вони опиняться в ЛКП, а потім - хврі, брудні і смердючі - знову-такі в нас.

Двох кошенят з ЛКП забрала Галина Михайлівна! ДЯКУю! :dh:
Кошенята не зовсім здорові, дуже перелякані. Теж потребують інтенсивного піару.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

А взагалі я не розумію, КОМУ ЗАВАЖАЮТЬ КОТИ :dy: :dy: :dy: :dy: :dy: :dy:

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Kary » 29 май 2012, 21:55

да,видела,Танюш,ты умничка,прирожденный менеджер! Спасибо,что берешь на себя организацию, и еще спасибо тебе огромное за твою работу в "4 лапы"! Давно хотела тебе это сказать!каждый из нас отдает себе отчет,какой это громадный кусок работы!
Перед своей "сменой" ,думаю, зайду и осмотрюсь, что и как.
Kary

Сообщение nickie » 29 май 2012, 22:24

Одрі, хіба як хочете, мене з наступного четверга тоді ввечері замініть :ab: - або когось, хто ще не підтвердив, що йому в цей день ввечері зручно :ab: Бо я з чотирма лапами бігатиму в червні, не знаю як і що вийде з графіком - але в будь якому разі, готова приїжджати!

Точно - колоти в м яз (в ножку) чи підшкірно (в шкіру між лопатками)? Бажано було б фото тих, кого колоти :ah:
nickie

Сообщение Одрі » 29 май 2012, 22:31

Добре,тоді на наст.четвер (це вже на наст.тижні?я правильно зрозуміла? )вписуйте мене
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Одрі » 29 май 2012, 22:56

Який би текст в контактах подати із застереженням не випускати домашніх котів на вулицю хоча б в період до євро?
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение ozric » 29 май 2012, 23:13

понеділок - середа ввечері можу щотижня. уколи робити вмію, якщо раптом.
зможу зробити фото.
093 649 58 89
ozric

Сообщение vivi » 29 май 2012, 23:55

1. По фінансам.
Було отримано:
400 грн від Терези
500 грн від Жанни

Витрачено:
Місячна орендна плата за перетримку - 500 грн (певно, sola зі своїх?)
350 грн за 7 шт Глобфела
142 грн за огляд і 1 глобфел
350 грн сетрилізація вагітної, мийка і кастрація найбруднішого одноокого
63 грн (якщо не помиляюся, чек лишився на перетримці) - левоміколь, хлоргексидин і 70 шприців
Залишок - мінус п'ять грн. :)

Витратили все, плюс записали нам в борг 116 грн 1,5 кг ПроПлана, 65 грн 100 мл енроксила (при оплаті то буде менше, аніж 181, бо ще не знаю скільки зроблять знижки).

Прогнозні витрати
Завтра треба (напевно треба, бо, начеб-то, є запасний варіант) замовити корм у достатній кількості - 7,5 кг мішок ПроПлана близько 350 грн???
На черзі планово чотири нестерилізовані киці (4х250=1000 грн - або записати їх до болгар і знову привезти в гицлярню - але вже як туристок :)),
Два некастрованих коти (2х60=120 грн - або "Чотири лапи"),
Нельсону скоріш за все, як відїсться і трохи поправить здоров'ячко треба буде зашивати око - думаю, тут ніхто не сперечатиметься, що до О.Б. (Еріху-Марії очко зашила так, що просто красота) - не знаю точно, але, певно, гривень 200-300...

На завтрашніх котів, як мінімум, по глобфелу на кожного (прогнозно їх 7+2 малих???? = 7+0,5х2=8 доз - малим, якщо вони таки малі, до 3-х міс вистачить по півдози) ~ 400 грн (53 грн за дозу).

Можливо ще знадобляться імуностимулятори (поки що, наче, не треба)... Можуть знадобитись ургентні хірургічні втручання (в першу чергу думаю про нагальну потребу в стерилізації, якщо з завтрашніх хтось дуже вагіний) - буде видно завтра.
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 30 май 2012, 00:02

2. Лікування.
Найближчим часомм (більшим, аніж курс антибіотика), без проблем можу о сьомій колоти хоч щодня. Але добре б щоб був хтось на підстраховці по дзвінку - щоб якийсь форс-мажор не попсув лікування. Плюс - кого куди чим і по скільки колоти я знаю. Колоти теж трохи вмію. :ah:

Окрім того, рудому добре б і вранці і ввечері левоміколем ранку на щоці обробляти. Нельсону (або, якщо хочете, Кутузову) хлоргексидином акуратненько протирати очко. Рудий страшенно обурюється на процедури, але дається. Решта взагалі безропотні.
Також Нельсону-Кутузову треба б вколоти вакдерм/полівак/мікродерм (а це означає, що, можливо, те ж саме колоти доведеться і решті) і місцево обробляти шкіру. Устаканиться ситуація - розберемося чим...

Потрібно буде усіх обробити від бліх і глистів. Згодом (кілька днів то терпить) проведемо ревізію наявних протиблошиних і протигельмінтних препаратів - може обійдемось без додаткових витрат.

Завтрашня партія покаже, що ще потрібно буде по лікуванню.
vivi
Старожил

Сообщение aniaf » 30 май 2012, 04:07

vivi писал(а):2. Лікування... добре б щоб був хтось на підстраховці по дзвінку - щоб якийсь форс-мажор не попсув лікування....

Можу підстрахувати з уколами і процедурами при форс-мажорі (крім 3-6 червня, але це ще не точно).
Ще...якщо потрібно буде ще переноски (щойно прочитала), то у мене є пластикова корзинка з кришками з обох сторін і м'яка сумка-переноска. Мисочки може ще потрібно? Дзвоніть, можу підвезти до "Оксани", або куди...
Можливо змогла б деколи почергувати (дзвоніть, якщо у когось щось зірветься) :bc: тел. у профілі.
aniaf

Сообщение aniaf » 30 май 2012, 05:19

Ще ... мене попросили вчора підібрати котика в село. Хлопця (краще стерилізованого, можу виходити після ст. для них) ). Дорослого, або майже. Кажуть: "непородистого", хіба що схиляються більше до великого на зріст з мітлою позаду (пухнастий хвіст бажаний, але необов'язковий) ). Їм потрібен друг і ... щоб миші ловив, село, все ж таки :ab:.
Люди старші, літом городи, але адаптувати кота тепер, літом, буде їх дочка (вмирає за котами) і онучка (16 р. - теж не може без кота) . Молоді хочуть любу кицю, але старший господар постановив, що тільки чоловічої статі :bw:
На вихідні і канікули вони всі теж в селі. Так що коту сумувати дуже не доведеться :ab: . А якщо би раптом щось не так, то заберуть в місто.
Я хотіла питати для них про Арчі: viewtopic.php?f=91&t=37258 ,- але пишу спочатку тут, бо може котрогось з ЛКП вдастся туди пристроїти.
Хочу подивитись може серед них часом і мій (аватар)... Страждаєм за ним до нестями! Якщо знайду, то буде тільки під пильним люблячим наглядом. Я, коли пропав, розвішувала оголошення в районі (Личаківський), в соцмережах, шукала довго, по дзвінкам їздила я або мої, потім сонечко-Норвіка спасала... а на форум тоді, як не намагалась, не змогла загрузити ні фоток, ні оголошення).
Последний раз редактировалось aniaf 30 май 2012, 17:18, всего редактировалось 1 раз.
aniaf

Сообщение nickie » 30 май 2012, 07:24

Максим, я тоді записую 4 дівчинки і 2 хлопчика до 4 лап на стерилізацію, ОК? Я поясню Маріні ситуацію, впевнена, що вона зрозуміє. :ax: Думаю, днів 5 вони ще потерплять.
Орг питання: хто їх возитиме на стерилізацію? Тобто я б наприклад могла в ті дні, коли з ними (4 лапами) чергую, їх рано вранці забирати з собою і лишати на операцію в болгар. По 2 в день. Але от хто їх забиратиме в 17.30? Може є хтось з волонтерів хто зможе зголоситися?
Ну і плюс треба мати на підхваті хоч 2 переноски вільних в квартирі... Принаймні на найближчий місяць.
Последний раз редактировалось nickie 30 май 2012, 07:30, всего редактировалось 1 раз.
nickie

Сообщение nickie » 30 май 2012, 07:29

по грошах - чий телефон можна дати у фейсбуці? Хто зможе *оббирати* :ab: людей, які хочуть допомогти? Там і в контактах хтось питався...

Спонтанна ідея: може Оля чи Максим, відкрийте в Приватбанку на себе карточку якщо буде можливість? Так щоб вже точно по грошах питань не виникало ні в кого. Термінали Привату є всюди, закинути хоч 50 грн на картку - 3 секунди справи. І не треба час вишукувати, щоб зустрітися з волонтером і віддати, а нашим відповідно - висмикуватися з роботи щоб перехопити гроші. :ah: То було б зручніше...
nickie

Сообщение sola » 30 май 2012, 07:31

Забирати зможу о 17.30, бо під час Євро матиму роботу до 16.00.
Тільки врахуйте, що буде їх більше ніж 5!

Изображение
sola
Старожил

Сообщение nickie » 30 май 2012, 07:33

Чудово, Олю, я тоді записую на ваше ім*я!!! Скільки писати? 15? з запасом?
nickie

Сообщение nickie » 30 май 2012, 08:17

Одрі писал(а):Який би текст в контактах подати із застереженням не випускати домашніх котів на вулицю хоча б в період до євро?

Одрі, я такий текст у фейсбаці кинула:

Хлопці-дівчата!
Так буде до Євро. Тепер вже заважають коти.
У кого тварини (коти, собаки) на вільному вигулі - пильнуйте!!! Якщо зникла - одразу ж телефонуйте в ЛКП ЛЕВ!!! Бо там їх довго не триматимуть.

Одрі писал(а):Добре,тоді на наст.четвер (це вже на наст.тижні?я правильно зрозуміла? )вписуйте мене

Вписала на четвер вечір з наступного тижня. :ax: Завтра то ще я поїду.
nickie

Сообщение ozric » 30 май 2012, 09:04

я сьогодні увечері маю з Олею там зустрітись. vivi, то ми з вами - сусіди?
Последний раз редактировалось ozric 30 май 2012, 09:15, всего редактировалось 1 раз.
093 649 58 89
ozric

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми