Уффффф.... Сьогодні були всі можливі пригоди (ну, хіба що обпісювання Максима некастрованим котом до повного щастя бракувало).
Не знаю, чи зможу зараз щось систематизувати і узагальнити. Таня ніби все написала.
Трьох котів треба
колоти антибіотиком, приблизно в один і той самий час - ввечері, бл 19.00. Тому тим із Вас, хто зголосився приходити ввечері, треба або самому бути впевненому, що ви зумієте вколоти (коти не дикі!), або брати з собою когось, хто вміє.
Загалом мені не видається дуже потрібним чернувати два рази на день. Але, з іншого боку, чергування потрібні і для спілкування котів з людьми, так що може і добре, що вони в нас там не дичавітимуть, а матимуть різноманітне і вишукане товариство.
Завтра вранці піду туди і близько 10.00 мене звідти заберуть Марина (здається, не зареєстрована на форумі) і її чоловік. Поїдемо з ними за новою партією.
Фотографії виставлю завтра.
По фінансах добре було б, якби відписався Максим - він у нас був сьогодні фінансовим директором проекту.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
По кошенятах:
На той момент, як я дзвонила до Тані, мені було сказано, що є два кошенятка, а ще п"ять (домашніх!) зараз привезе якась жіночка.
Я вмовила жіночку не везти в ЛКП, а передати нам (щоб не треба було принаймні під гімна відмивати).
А тоді з нею зв"язалася Тереза і переконала її взагалі ніде не "дівати" котиків, пообіцявши, що ми поможемо їх прилаштувати.
Отже, прохання до наших
фотографів і "піарщиків": зв"яжіться, будь ласка, з п. Уляною (097 450 86 68) і порекламуйте інтенсивненько цих котенят. Бо інакше вони опиняться в ЛКП, а потім - хврі, брудні і смердючі - знову-такі в нас.
Двох кошенят з ЛКП забрала Галина Михайлівна! ДЯКУю!
Кошенята не зовсім здорові, дуже перелякані. Теж потребують інтенсивного піару.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
А взагалі я не розумію, КОМУ ЗАВАЖАЮТЬ КОТИ