Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

треба напевно фізичну силу, чи що... Якщо хтось може - дзвоніть до Олі - 097 594 92 84, Вона там буде в будь-якому випадку, бо має дочекатися котів, яких туди привезуть.

Котячі туалети і корм там в квартирі є . Ключі - Оля зробить пару дублікатів. 
  У вас завжди такі гарні фото!!!  

) беруть сьогоднішні переноски і їдуть забирати сьогоднішніх відловлених котів з ЛКП. Але для того, щоб там вже зовсім не робити велике скупчення котів, наша задача номер один - це пофоткати і АКТИВНО піарити тих що вже є. Нажаль, це розпорядження по відлову, яке виконується, ще певно буде діяти з місяць - до кінця євро. Тому тримаймося!...  

І це тільки початок. Тому дуже актуальна фінансова допомога! Я завтра спробую попросити у ФБ допомоги на вакцини і на перетримку (тобто оплату цього приміщення)- тільки чий телефон можна вказати? Хто зможе перехопити гроші у потенційних бажаючих спонсорів?

- або когось, хто ще не підтвердив, що йому в цей день ввечері зручно  
  Бо я з чотирма лапами бігатиму в червні, не знаю як і що вийде з графіком - але в будь якому разі, готова приїжджати!
 vivi писал(а):2. Лікування... добре б щоб був хтось на підстраховці по дзвінку - щоб якийсь форс-мажор не попсув лікування....
   тел. у профілі.
.
 . А якщо би раптом щось не так, то заберуть в місто.
 Думаю, днів 5 вони ще потерплять.
  людей, які хочуть допомогти? Там і в контактах хтось питався...
  То було б зручніше...
Одрі писал(а):Який би текст в контактах подати із застереженням не випускати домашніх котів на вулицю хоча б в період до євро?
Одрі писал(а):Добре,тоді на наст.четвер (це вже на наст.тижні?я правильно зрозуміла? )вписуйте мене
  Завтра то ще я поїду.Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2