Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і котів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і коті

Сообщение Mossska » 06 май 2012, 11:15

nickie писал(а):Якщо не можете привезти, то в них є ловці, можуть самі приїхати і виловити собак. Але ви обовязково мусите їх зустріти, провести до собак і допомогти у відлові якщо собаки вам довіряють і ідуть на контакт!
(Але оскільки з ВЕЛИЧЕЗНОГО зписку опікунів, яких я вчора обдзвонила, всього одна людина погодилася завдати собі клопоту привезти собаку :aq: на БЕЗКОШТОВНУ стерилізацію, то нажаль, ловцці вже майже розписані на найближчій тиждень - хіба щось зміниться). Нашим людям всі все винні - не лише простерилізувати, а й приїхати забрати, потім приїхати відпустити. А вони тільки стоятимуть в білому костюмчику. Такий от сумний офтопік...

(То я сердита на опікунів, не сприймайте будь ласка на свою адресу :ab: )

та я все розумію! та я клітки немаю для тих котиків і мені не всі тваринки довіряють, хоч , на мою думку - це добре, бо вони і до поганої людини не підійдуть, я б могла допомаггати ловити, як буде можливість
ми не господарі НАШОЇ ПЛАНЕТИ, а тільки її доглядачі!
Mossska

Сообщение Одрі » 06 май 2012, 13:01

та я все розумію! та я клітки немаю для тих котиків і мені не всі тваринки довіряють, хоч , на мою думку - це добре, бо вони і до поганої людини не підійдуть, я б могла допомаггати ловити, як буде можливість[/quote]

Котиків можна в переносках принести.Переноску маєте?ось в цій темі можна попростити позичити переноску viewtopic.php?f=165&t=37855
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Mossska » 06 май 2012, 16:22

Одрі писал(а):та я все розумію! та я клітки немаю для тих котиків і мені не всі тваринки довіряють, хоч , на мою думку - це добре, бо вони і до поганої людини не підійдуть, я б могла допомаггати ловити, як буде можливість

Котиків можна в переносках принести.Переноску маєте?ось в цій темі можна попростити позичити переноску viewtopic.php?f=165&t=37855[/quote]

це добре, але ще б хтось допоміг, я сама ради собі не дам, а в нашому під'їзді я уже давно добрих людей не шукаю...
є в нас одна така сусідка, яка кошенят минулого року портавила, бо їй заваджали(( решті просто байдуже
Mossska

Сообщение nickie » 07 май 2012, 13:54

Mosska, зателефонуйте будь ласка сьогодні на номер Марини 093 608 96 51 та спробуйте записатися на п*ятницю! Там будуть сихівські виклики, може і котів ваших змогли б забрати- Уточніть це будь ласка! (Сьогодні на телефоні вже Оля, за завтра не знаю чи хтось буде. Або вже я буду в четвер вранці на телефоні Марини - можете мені до 11,00 туди подзвонити, я перевірю графік). Давайте спробуємо ваших котиків стерилізувати, щоб вже не народжували.
nickie

Сообщение Mossska » 07 май 2012, 20:28

nickie писал(а):Mosska, зателефонуйте будь ласка сьогодні на номер Марини 093 608 96 51 та спробуйте записатися на п*ятницю! Там будуть сихівські виклики, може і котів ваших змогли б забрати- Уточніть це будь ласка! (Сьогодні на телефоні вже Оля, за завтра не знаю чи хтось буде. Або вже я буду в четвер вранці на телефоні Марини - можете мені до 11,00 туди подзвонити, я перевірю графік). Давайте спробуємо ваших котиків стерилізувати, щоб вже не народжували.

Добрий вечір
я тільки що Ваше повідомлення прочитала
я в п'ятницю маю бути на Сихові, було б добре
А як їх потім забирати?
Mossska

Сообщение Mossska » 07 май 2012, 21:17

Галина Михайловна писал(а):Я только что звонила по этому телефону, могу сказать информацию по кошкам: стерилизуют кошек, и беременных тоже, удаляют матку и яичники, стерилизация бесплатно, только надо привозить кошку в переноске в ЛКП"Лев" сегодня до часу дня, завтра выходной, понедельник, вторник работают, кошка должна быть в переноске, потому-что после операции она там должна быть, на следующий день можно забрать.Привозить надо в первой половине дня до часу, чтобы операцию сделали в тот же день, а то не успеют.Вот вроде все.

Доброго вечора!
Це Ви мені дзвонили за переноски?
Ось мені Таня написала:

"nickie"
Mosska, зателефонуйте будь ласка сьогодні на номер Марини 093 608 96 51 та спробуйте записатися на п*ятницю! Там будуть сихівські виклики, може і котів ваших змогли б забрати- Уточніть це будь ласка! (Сьогодні на телефоні вже Оля, за завтра не знаю чи хтось буде. Або вже я буду в четвер вранці на телефоні Марини - можете мені до 11,00 туди подзвонити, я перевірю графік). Давайте спробуємо ваших котиків стерилізувати, щоб вже не народжували.
Mossska

Сообщение nickie » 08 май 2012, 10:43

Mosska, коти мають бути в клітках/переносках. Спробуйте позичити в наших форумчан.

Якшо кота привозять зранку, протягом дня його простерилізують, і ввечері до 6 години ви вже зможете його забрати (або може домовитесь, щоб на наступний день забрати вранці). Зможете забрати з Промислової 56?
nickie

Сообщение Mossska » 08 май 2012, 22:42

nickie писал(а):Mosska, коти мають бути в клітках/переносках. Спробуйте позичити в наших форумчан.

Якшо кота привозять зранку, протягом дня його простерилізують, і ввечері до 6 години ви вже зможете його забрати (або може домовитесь, щоб на наступний день забрати вранці). Зможете забрати з Промислової 56?

Галина Михайловна калала, що може позичити тільки дві переноски, треба буде з кимось назад вести напевно...може ще одна знайома зможе прийти, вона також на Сихові живе, біля її будинки ми вже колись ловили кошенят
А це одразу в п'ятницю треба їх мати, кли за котиками приїдуть на Сихів?
І хтось буде завтра на номері Марини, щоб записатись?
Чесно, мені цікаво більше дізнатись як це буде відбуватись...весь процес
Mossska

Сообщение Галина Михайловна » 10 май 2012, 12:06

:ae:
Последний раз редактировалось Галина Михайловна 14 май 2013, 13:48, всего редактировалось 1 раз.
Галина Михайловна

Сообщение Галина Михайловна » 10 май 2012, 12:14

А вот как бы обратиться к нашим ветеринарам, пусть бы поучились у ветеринаров "4лапы" стерилизовать по их методу? Не знаю, где это написать.
Галина Михайловна

Сообщение nickie » 10 май 2012, 12:44

Галина Михайловна писал(а):А вот как бы обратиться к нашим ветеринарам, пусть бы поучились у ветеринаров "4лапы" стерилизовать по их методу? Не знаю, где это написать.

Ой, как я поддерживаю эту идею!!!! Тем более, 4 лапы совсем не против! Мне в субботу их мужчина-координатор говорил - Пожалуйста, пусть приходят ваши веты желающие, порисутствуют на операции, мы только за!
Только вот как ветов заставить потрать время и пойти к ним поучиться? :dy:
nickie

Сообщение nickie » 10 май 2012, 12:48

а еще б их ловцы наших бы ловцов научили, как ГУМАННО забрать животное - без петель и визгов, хотя бы для контактных животных, Но это уже мечты-мечты.... :dc:

интересно, львовские ловцы хоть раз сьездили с ними в целях перенять опыт?...
nickie

Сообщение Галина Михайловна » 10 май 2012, 12:59

:ae:
Последний раз редактировалось Галина Михайловна 14 май 2013, 13:47, всего редактировалось 1 раз.
Галина Михайловна

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 13:00

то, значить вони сюди завтра не зможуть приїхати? чи взагалі?
я не впрвнена, що в мене буде можливість стільки їздити з двома переносками аж на промислову, то трохи далеко(( назад забирати вже б якось постаралась
Последний раз редактировалось Mossska 10 май 2012, 14:01, всего редактировалось 1 раз.
Mossska

Сообщение lesya11 » 10 май 2012, 13:03

Галя, по Сихову можу допомогти,бо я теж біля свого будинку хотіла повідвозити. Можемо зідзвонитись.
lesya11

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 13:05

Галина Михайловна писал(а):Галя!переноски в мене є, можна вже відловлювати і везти на Промислову, тільки треба спочатку записатись,Соьгодні вже записують на вівторок, раніше все забито, за котами ніхто не приїде, самому треба ловити і везти, зранку до 12-ої і лишати там в черзі, ввечері приїхати і забрати, а дзвонити по тому телефону, що є Марина, відповідають наші дівчата, які там перекладають, вони постійно на телефоні.Зранку щоб тварини не їли.

а Ви коли питалися? маєте наувазі завтра не приїдуть?
я сьогодні дзвонила, то Оля мені казала, що на наступний тиждень вони приїдуть, але тварин треба зловити в якесь примщення, щоб вони могли одразі їх забрати, чи є десь щось таке не велике закинуте, я навіть не знаю, переносок двох, напевно мало буде
коли будемо знати, куди котиків половити, то їм треба передзвонити

доречі, це часом не у Вас два песики, пікінес і мопсик?
Последний раз редактировалось Mossska 10 май 2012, 14:00, всего редактировалось 1 раз.
Mossska

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 13:13

lesya11 писал(а):Галя, по Сихову можу допомогти,бо я теж біля свого будинку хотіла повідвозити. Можемо зідзвонитись.

але за раз ми всіх не відвеземо, а то далека дорога...біля мого будинку їх десь від 5-ти, а переносок тільки дві...
Mossska

Сообщение vivi » 10 май 2012, 13:38

Переносок можна і більше позичити. Наприклад, в мене. Можу завтра в обід (12:00-12:45) підвезти.
vivi
Старожил

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 13:49

Було б добре)
І ще б хтось захотів би допомогти, поки нас виходить ніби троє, але вже ж було б чудово, як би машиною все-ж приїхали і забрали, ми б тоді просто котиків переловили у всі переноски
Последний раз редактировалось Mossska 10 май 2012, 14:04, всего редактировалось 1 раз.
Mossska

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 13:51

nickie писал(а):Mosska, коти мають бути в клітках/переносках. Спробуйте позичити в наших форумчан.

а що їх можна буде одразу ввечері на вулицю випускати після стерилізації?
Mossska

Сообщение nickie » 10 май 2012, 13:58

Mosska, перепрошую за таке питання, а втрьох на таксі ніяк не скинетеся якщо вже коти відловлені будуть? :ah: :ah: Ловці *нарозхват*, машина не стоїть не хвилини. Можу вам лишити 50 грн на таксі аби витрати частково компенсувати.
Але - ОБОВ*ЯЗКОВО запишіться наперед! ДУЖЕ багато тварин, і вони не прооперують більше, ніж вміщає операційна. Подзвоніть - вівторок ще може бути вільний. Напишіть скільки котів плануєте везти.

Цей форум вони не читають і тим більше з повідомлень тут нікого записувати не будуть. Без дзвінка, нажаль, ніяк.
nickie

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 14:06

nickie писал(а):Mosska, перепрошую за таке питання, а втрьох на таксі ніяк не скинетеся якщо вже коти відловлені будуть? :ah: :ah: Ловці *нарозхват*, машина не стоїть не хвилини. Можу вам лишити 50 грн на таксі аби витрати частково компенсувати.
Але - ОБОВ*ЯЗКОВО запишіться наперед! ДУЖЕ багато тварин, і вони не прооперують більше, ніж вміщає операційна. Подзвоніть - вівторок ще може бути вільний. Напишіть скільки котів плануєте везти.

Цей форум вони не читають і тим більше з повідомлень тут нікого записувати не будуть. Без дзвінка, нажаль, ніяк.

зрозуміло
шкода, що тут конференцію зробити не можна, одразу б домовились, що ми робимо і потім подзвонили б до вас
Mossska

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 14:10

Галина Михайловна писал(а):Галя!переноски в мене є, можна вже відловлювати і везти на Промислову, тільки треба спочатку записатись,Соьгодні вже записують на вівторок, раніше все забито, за котами ніхто не приїде, самому треба ловити і везти, зранку до 12-ої і лишати там в черзі, ввечері приїхати і забрати, а дзвонити по тому телефону, що є Марина, відповідають наші дівчата, які там перекладають, вони постійно на телефоні.Зранку щоб тварини не їли.

то як ми робимо?
lesya11 ще погодилась допомогти і vivi ще завтра в обід (12:00-12:45) може переносок привезти..
запишемось на вівторок..
тоді відловимо, скинемось на таксі і одразу всіх у вівторов відвеземо і потім ввечері заберемо?? як Вам такий план?
і якось приблизно порахувати котів, щоб сказати там

біля мене десь біля п'яти котів, але точно не знаю
Mossska

Сообщение Mossska » 10 май 2012, 14:36

ОБЕРЕЖНО! Я бачила допис ще 4 числа, що на Сихові розкидають їжу з отрутою! Тварини помирають через 7 годин, врятувати не вдається навіть якщо відразу звернутись до лікаря. Апетит в тварин не пропадає, але відразу іде рвота та пронос, потім судоми і смерть...чому тваринки завжди людям заважають...люди нищать все, що стоїть на шляху..(((
...щоб було ще кого стерилізувати...
Mossska

Сообщение lesya11 » 10 май 2012, 14:44

Галю, Ви записуйтесь на вівторок, уточніть одразу, яка там черга, тобто скільки вони реально наших котів зможуть прийняти. Якщо тільки Ваших 5, то я допоможу ловити і відвозити у вівторок, а своїх (5 шт теж, якщо вдасться, то і більше) запишу на інший день. Впринципі, я так і планувала на таксі - це ж нереально 5 переносок з котами тащити в маршрутці. Я спробую видзвонити знайомих з більшою маниною. І ще в мене є корзина пластикова з кришкою, я в ній возила свого котика до лікаря - підійде для дрібного когось, на всяк випадок.
lesya11

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми