Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Щеня з травмою хребта

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Щеня з травмою хребта

Сообщение sola » 10 ноя 2011, 23:34

Дякуємо Ліді за 500 гривень - це якраз мішок доброго корму!
Дякуємо Світлані (здається, це сьогодні Світлана raingdog приходила, правда?) за гроші, їжу і пеленки.

Цуцик почуває себе добре. Правда, вчора вночі вирвав, сьогодні вдень пропоносив. Але я схильна бачити причину в переїданні і переході на корм.
До речі, гіскан я йому вчора вколола.
Оксана (господиня перетримки) витягає його щовечора з клітки, підмиває, робить йому масаж лапок, бавиться з ним на канапі. На канапі йому ДУЖЕ подобається!

Якщо в когось ще виникатимуть спонтанні бажання щось привести песику, то одноразові пеленки (40х60 або 60х60) і сіно (в зоомагазинах - для морських свинок) завжди доречне.

Не знаю, як назвати малечу. Мені дуже хочеться "Джобс".
Але, зрештою, нехай називають пані Оксана і Бабця Марія - бо ж саме їм доведеться героїчно жити з ним упродовж наступних тижнів і місяців.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение raindog » 11 ноя 2011, 14:18

Добрий день, так вчора я була на перетримці і дуже дякую що щеня попало в хороші умови, де тепло і про нього піклуються. В суботу постараюся привезти ще одноразових пеленок і можливо сіна. Назбирали трохи грошей (200 грн) де можу іх лишити у п.Оксани та п.Марії чи передати комусь з волонтерів, можу лишити в ветаптеці біля Скрині.
raindog

Сообщение Ліда » 12 ноя 2011, 15:30

:bc: :bc: :bc:
Потрібна допомога!
Завтра песику мають поставити крапельницю, у зв"язку з чим зголосіться, будь-ласка, хто б завтра в першій половині дня зміг прокомпаніювати його з місця перетримки до ветклініки (з Окружної на Нечуя-Левицького і назад, клініка працює до 14.00)?
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение Nica » 12 ноя 2011, 21:59

Я могу помочь, звоните, жду.
Nica

Сообщение sola » 12 ноя 2011, 23:46

Як і слід було чекати, кількаденне перебування в ЛКП Лев має для маленького Оскара сумні наслідки: песик підхопив там якусь вірусну інфекцію, ймовірно, парвовірус. А це означає, що зараз він перебуває між небом і землею, сьогоднішня ніч критична...
Сьогодні були на крапельниці. Якщо переживем ніч, треба буде ще й завтра. Я не зможу, але вже погодилася наша Оля_К.
Так що дякую, Вероніко, ніби зараз все ясно.

Окреме дякую тій людині, якій першій прийшла в голову ця "світла" думка відвезти дитя на брудну смердючу гицлярню.
Я вже тут недавно намагалася пояснити, чому цього не можна робити . До речі, хто знає, яка доля цуценят з цієї теми viewtopic.php?f=165&t=32207 ?

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Зоряна » 13 ноя 2011, 01:23

Оля, я вчора в контактах прочитала, що одну з них вже усипили! Відчайдушно шукала хоча б перетримку для тих двох, що залишилися! Вчора хлопець написав, що може взяти на село бабусі, але не можемо його виловити в контактах і телефон не залишив, пишемо йому повідомлення, відповіді поки немає! Я не спілкувалася з опікунами, але дівчина, яка розміщала інформацію про них написала, що ситуація критична і вони шукають дім! Я щось так відчуваю, що вони в ЛКП Лев, чомусь так здається...
Зоряна

Сообщение sola » 13 ноя 2011, 19:37

Помер песик :ac:

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Зоряна » 13 ноя 2011, 19:56

слів немає... Незважаючи на травму помер не від неї, а від перебування в тій клятій гицлярні.... не розумію як його могли там залишити! Оля, може можливо ще тих двох врятувати з іншої теми, якщо тут вже перетримка виходить не потрібна?!
Зоряна

Сообщение Kary » 13 ноя 2011, 23:15

Боже, как жалко, я уезжала на два дня, была без связи, только что прочитала...
Оля, ты сделала все, что могла и даже больше того. Бедный щенок, столько всего перенес за свою короткую жизнь.
Kary

Сообщение alba » 17 янв 2012, 15:21

Як цуценя? Яка потрібна допомога?
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 17 янв 2012, 15:30

Прошу пробачення за дурне запитання , не прочитала другу сторінку. Стосовно цуценят з другої теми на яку тут посилалися, то двоє з них прилаштовані, а цуценя інвалідик, на жаль загинуло. Шкодую і постійно згадую, але винна сама.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Пред.

Вернуться в Неактуальні теми