Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Діна - молода (10міс.), життєрадісна, стерилізована

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Діна - молода (10міс.), життєрадісна, стерилізована

Сообщение delfinaki » 22 дек 2011, 00:04

Діна прилаштована собака настільки, наскільки це можливо було зробити! Ніякого оголошення не потрібно давати!
Так ,вона гуляє сама - але живе у моєї сусідки -завжди накормлена і кожної ночї ночує у неї. В її розпорядженні цілий диван ! Вдень - усе подвіря ,яке у нас дуже велике! Бо вона більше любить гуляти надворі - хоче бути у курсі всіх справ. Сусідка моя має проблему зі спиною і тому гуляти з нею не може. Тільки Діна гавкне під дверима - її відразу впускають до хати. Усі сусіди в домі Діну дуже люблять , ніхто не кривдить. Всіх гостей які приходять в будинок і яких вона знає вона любить проводжати , зі всіма любить ходити в магазин. Вона має "ліжко" і у мене на балконі і на другому поверсі і в любий час може знаходитись у квартирі моєї сусідки. Два дні коли її хазяйка на роботі то Діна приходить до мене додому . Якщо маєте бажання можете прийти і самі подивитися як вона живе. А ще спитайте у sola - Оля думаю Вам дасть відповіді на всі запитання.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение Nica » 22 дек 2011, 00:13

Слава Богу! Хорошая новость. Мне рассказывали другую историю: во дворе какого-то дома ей построили подобие будки, и, если ворота открыты, то она может туда попасть, ну а если нет... За квартиру с диваном почему-то никто не говорит.
Nica

Сообщение sola » 22 дек 2011, 00:21

Наскільки мені відомо, "подобіє будки", яке так дбайливо вибудовувала Соломія, Діна забракувало, і воно вже переїхало в притулок. Я не помиляюсь?

А Діна... Ну, що ж, вона вибрала саме такий спосіб життя. Ми з Вам знаємо, що так довго тривати не буде, закінчиться це все доволі сумно, але це її життя, її вибір, і зараз вона щаслива. Вона - господиня території, її оточують люди, які її люблять і до яких вона звикла. В неї напружений графік невідкладних собачих справ. Нехай буде так.
Якщо немає заперечень, тему перенесу в некатуальні, щоб не пантеличити ПХ.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение delfinaki » 22 дек 2011, 00:24

Будку строила я своими руками - но Динка её гордо игнорировала - она у нас не любитель закрытых пространствий :naughty: Приехали хорошие люди и отвезли будку в приюте Милосердя - я подумала, что нечего будке стоять без дела - в приюте она нужнее. А Динку отдать кому то в село на цепь - это смерти подобно. Очень свободолюбивая собачка и в тоже время без людей не может.
тел. 0637766033
delfinaki

Пред.

Вернуться в Неактуальні теми