Сьогоднішній мій візит на квартиру почався з сусідки, яка живе над котами, - таке враження, що мене виглядали.
Поговорили ми з нею досить спокійно, правда я їй змушена була сказати, що ми самі дуже стараємося і хочемо виїхати за 2 тижні. Після цього вона якось взагалі заспокоїлася.
Потім ще одна висока сива бабулька, як я виходила до мене пристала, що вони будуть писати в ЖЕК.
але якось так без скандалу.
Приходили двоє дівчат дивитися на Сірка-дідуся. Правда він себе поводив не дуже любязно, - дівчат я відправила думати. Потім приїхали за Марусею, - яка теж була дуже прикра, оргизалася.
Вона вже навіть не приходить проситися, щоб її взяли, тільки сидить в мене на руках. Маю до неї велику симпатію, і стараюся комусь прилаштувати з знайомих.
В результаті поїхав Карлсон на випробувальний термін
Вчора возила Русю, - вона у нас любить всіх, і люди були готові її забрати. Але я випадково побачила у неї на шкірі якусь ранку, тому її не віддаємо, поки не огляне ветеринар, - є підозра лишаю.
Сьогодні Лєна-larik забрала на ПМЖ строго рудого кота - йому пощастило

На понеділок обіцяв один пан приїхати глянути на нашу малявку Люсу (смугастенька). Як варіант не підходить, то я зразу пропоную інших котів чи кошенят.
Тепер по підсумках:
Зараз у нас чотири дорослі дівчинки: Маруся, Руся - потенціал на прилаштування нормальний. Бася і Мася, як пощастить (в усякому випадку забере Оля)
Старушики: Кутузов (забере пані Галя на балконне ПМЖ), і Сірий дідо (чекаємо на пана Юрія).
Котяри: чорний Патрік (згідна з Олею) випускати шкода, - дуже гарний кіт і він досить швидко соціалізується.
Рахмєт і Федорович - ідеальні коти для села чи особняка, - люблять їсти, поспати, в міру добрі до людей.
Рудий кіт - навіть не знаю, що про нього казати, - треба на всякий випадок відвезти до лікаря, і тоді приймати рішення.
Данило - кіт досить гарний , пропоную спочатку пробувати прилаштувати. Конфліктний до інших котів.
Борис - для мене це кіт-загадка. Постійно ходить до дверей з натяком, щоб я його випустила. Лупить лапою, але дуже хоче при цьому бавитися і кігті не випускає.
Всього зараз 12 котів.
Пропоную кінцеве рішення по випусканню відкласти на кінець наступного тижня.
По малявках: Люся і Тося (зараз посилено лікуємо очі, і соплі).
Маленькі кошенята: чорний хлопчик, чорно-білий, і сестричка-руде вушко почали сильно сопляти.
nickie, я не знаю, чи Вам завтра вдасться його забрати. Кошеня потребує лікування.
Оля ввечері гляне і напише остаточний вердикт.