Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Філософські роздуми на тему котів з ЛКП

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Філософські роздуми на тему котів з ЛКП

Сообщение sola » 03 авг 2012, 22:40

Місяця в нас, на жаль, немає.
Справа в тому, що з відпустки повернулася одна активна мешканка, яка енергійно підбиває решту мешканців писати скарги в жек, міліцію, санепідемстанцію тощо. І це ще не найгірший варіант, бо за нашими даними звучала також пропозиція потруїти котів через сітку. Так що вікна тепер доводиться тримати зачиненими, і те єдине, що робило цей підвал таким приємним для котів - велетенські вікна в світ зі свіжим повітрям - нам вже недоступно.
Сьогодні з миротворчою місією до сусідів ходила якнайповажніша делегація нашого товариства. Але переговори, на жаль, закінчились далеко не мирно.
Залишається тільки сподіватись, що шановне паньство-мешканці "елітного будинку" не робитимуть нічого протиправного і тільки писатимуть скарги, псуючи нерви нам, а не життя тваринам.

Отже, часу мало, конфлікт може перерости в катастрофу, тому звертаюся до тих, то думає, як би то допомогти котам: думайте швидше!
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение мидык » 04 авг 2012, 11:38

Тут не думати треба, а розбирати котів. КОЛИ Я МОЖУ ЗАБРАТИ ДВА КОТА ЯК ЇХ КУРАТОР ДЛЯ ПОСЕЛЕННЯ В ПІДВАЛ І ОДНОГО ДІДА_ НА БАЛКОН?
Мы в ответе за тех, кого приручили!
мидык

Сообщение nickie » 04 авг 2012, 13:26

Приєднуюся до ідеї.

Отже, як бачимо, ситуація така:
2 котів забере Тася
2+1 дід - мидык
2-3 - можу я (в згадані вище умови)
1 біло-рудий - Максим
Пару (?) - Сола.
Більше ніхто не зголошувався.

Виходить, десь 10 дорослих (плюс 1 дід).

Якщо підходиять згаданий мною вихід (і видасться гуманнішим) - можу першого долучити до банди готельних вже завтра. Пропоную визначити рейтинг перспективності з точки зору прилаштування, і найдикіших\найнепривабливіших визначити на мою долю. (Я зараз чисто раціонально розмірковую, ясно що всі гарні і і т д - але якось треба розрулювати цю ситацію, вже і зараз.)

Пропонуйте кандидата - можу вже завтра першого забрати. :bw: Буду з переноскою все одно.
nickie

Сообщение aniaf » 04 авг 2012, 15:08

Якщо не знайде добрі руки через оголошення Руся, то я візьму її на прилаштування в самому кінці вказаного терміну...раніше не можу. ...Пан Юрій, той, що приходив дивитися на старенького сірого, каже, що може на роботу взяти спочатку його, а потім, якщо він приживеться, то по-одному ще кількох...
Хотілось би, щоб оголошення спрацювали...
aniaf

Сообщение sola » 04 авг 2012, 15:27

Дякуємо за задекларовану готовність. Будемо мати на увазі. Наступного тижня вийже реклама в "Експресі", можливо, після того щось зміниться.

Галю, пропоную Вам у якості "діда" взяти нашого одноокого Кутузова. Через тиждень повернеться з відпустки наш лікар О.Б., я відвезу до неї кота зашити око, а тоді після операції - до Вас. Добре? Якщо не станеться чуда і його ніхто до того часу не звбере...

Наразі ситуація з рештою котів така:

Мухтар
Дідо
Карлсон - прилаштовані (тримаємо кулачки!)

Маруся
Руся
Сірко - просватані (тим більше тримаємо кулачки!)
..........................................................
Бася
Мася - малесенькі делікатні ніжні кіточки, тільки в квартиру, немає їм що робити в підвалах! (В разі чого заберу до себе - в моєму стаді їх навіть не буде помітно!)

Рахмет
Федорович - чудові коти, молоді, соціальні. Ніяких підвалів, тільки прилаштування!

Патрик (чорний)
- дуже полохливий, але прогрес у соціалізації є! Вже приходить, дається гладити. Тому шкода випускати: в спокійній сім"ї він освоється і буде нормально жити.
До того ж зараз випускати все одно не можна - лишай, шмарклі.

Борис (рудо-білий)
- перспективна зовнішність, але паскудний характер. Пробуватимемо прилаштувати, як ні, то Максим обіцяв забрати.

Данило (білий з коричневим)
- здоровий, самостійний, але дуже конфліктний. Якщо випустити, там де є коти, бійки гарантовані. Ідеально було би особняк або, наприклад, якийсь склад від чужих котів охороняти.

Рудик
- найпроблематичніший. Пісяє всюди, де заманеться. Щось мені підказує, що це не тупість, а хвороба. Сечокам"яна, наприклад.
На жаль, оскільки постійно доводиться рятувати когось вмираючого, ніяк не знайду часу відвезти його до лікаря. Було б добре, якби хтось знайшов час повезти його на аналіз крові і УЗД у ВетМед. Якщо ні, постараюсь якось сама зробити це до кінця місяця. Зубів у кота нема, так що на вулиці йому робити нічого, не виживе, але й у квартирі йому з тим пісянням наразі не місце.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение KBITKA » 04 авг 2012, 17:52

Сьогоднішній мій візит на квартиру почався з сусідки, яка живе над котами, - таке враження, що мене виглядали.
Поговорили ми з нею досить спокійно, правда я їй змушена була сказати, що ми самі дуже стараємося і хочемо виїхати за 2 тижні. Після цього вона якось взагалі заспокоїлася.
Потім ще одна висока сива бабулька, як я виходила до мене пристала, що вони будуть писати в ЖЕК.
але якось так без скандалу.

Приходили двоє дівчат дивитися на Сірка-дідуся. Правда він себе поводив не дуже любязно, - дівчат я відправила думати. Потім приїхали за Марусею, - яка теж була дуже прикра, оргизалася.
Вона вже навіть не приходить проситися, щоб її взяли, тільки сидить в мене на руках. Маю до неї велику симпатію, і стараюся комусь прилаштувати з знайомих.

В результаті поїхав Карлсон на випробувальний термін

Вчора возила Русю, - вона у нас любить всіх, і люди були готові її забрати. Але я випадково побачила у неї на шкірі якусь ранку, тому її не віддаємо, поки не огляне ветеринар, - є підозра лишаю.

Сьогодні Лєна-larik забрала на ПМЖ строго рудого кота - йому пощастило :)

На понеділок обіцяв один пан приїхати глянути на нашу малявку Люсу (смугастенька). Як варіант не підходить, то я зразу пропоную інших котів чи кошенят.

Тепер по підсумках:
Зараз у нас чотири дорослі дівчинки: Маруся, Руся - потенціал на прилаштування нормальний. Бася і Мася, як пощастить (в усякому випадку забере Оля)
Старушики: Кутузов (забере пані Галя на балконне ПМЖ), і Сірий дідо (чекаємо на пана Юрія).
Котяри: чорний Патрік (згідна з Олею) випускати шкода, - дуже гарний кіт і він досить швидко соціалізується.
Рахмєт і Федорович - ідеальні коти для села чи особняка, - люблять їсти, поспати, в міру добрі до людей.
Рудий кіт - навіть не знаю, що про нього казати, - треба на всякий випадок відвезти до лікаря, і тоді приймати рішення.
Данило - кіт досить гарний , пропоную спочатку пробувати прилаштувати. Конфліктний до інших котів.
Борис - для мене це кіт-загадка. Постійно ходить до дверей з натяком, щоб я його випустила. Лупить лапою, але дуже хоче при цьому бавитися і кігті не випускає.

Всього зараз 12 котів.
Пропоную кінцеве рішення по випусканню відкласти на кінець наступного тижня.

По малявках: Люся і Тося (зараз посилено лікуємо очі, і соплі).
Маленькі кошенята: чорний хлопчик, чорно-білий, і сестричка-руде вушко почали сильно сопляти.
nickie, я не знаю, чи Вам завтра вдасться його забрати. Кошеня потребує лікування.
Оля ввечері гляне і напише остаточний вердикт.
KBITKA

Сообщение aniaf » 05 авг 2012, 01:41

Дала роздруковані об'явки Рахмєта і Федоровича поклеїти в селі Видники Пустомитівського р-ну. Ще, про всяк випадок, дала роздруківки - Сірка, Масі, Марусі -їх клеїти там для підстраховки чи ні? ...чекатимуть на команду.
aniaf

Сообщение KBITKA » 05 авг 2012, 18:10

Клейте всі.
У нас претендентів вистарчає. В крайньому випадку можна аналогів з перетримок пропонувати.
KBITKA

Сообщение nickie » 05 авг 2012, 21:50

Чорно- біле кошеня я не забрала, не наважилася :( боюся, що в нового господаря він розхворіється. Та і не хочеть чихаючого віддавати- піарила я як здорових ( тоді ще все ок було).
Хлопець готовий почекати з тиждень, поки кошеня вилікується. Тільки от чи вилікується...В спільній когорті навряд, а до себе забрати вилікувати я теж не можу- в мене нещеплене кошеня :( так сумно щось стало- дуже хотіла хлопчику дім знайти, і то не судьба... :(((((
Так що якщо в когось зайве ч- б кошеня хлопчик 2 місяців є, то можу запропонувати. Про Пушкіна памятаю, спитаюсь.
nickie

Сообщение vivi » 06 авг 2012, 07:32

І в мене тепер є, якщо Пушкін не проканає.
vivi
Старожил

Сообщение nickie » 06 авг 2012, 08:44

sola писал(а):Борис (рудо-білий)
- перспективна зовнішність, але паскудний характер. Пробуватимемо прилаштувати, як ні, то Максим обіцяв забрати.

Хе-хе, а зі мною він навпаки вчора бавився лапкою, а потім застрибнув в мій пакет і просидів там до кінця чергування :) Дуже хотів, щоб його забрали :(

Изображение
nickie

Сообщение nickie » 06 авг 2012, 09:50

KBITKA писал(а):Сьогодні Лєна-larik забрала на ПМЖ строго рудого кота - йому пощастило :)

Це Рудик чи Дідо? Бо діда забрали - то якраз Лєна-larik?
nickie

Сообщение nickie » 06 авг 2012, 09:54

KBITKA писал(а): Бася і Мася, як пощастить (в усякому випадку забере Оля)

Хто така Мася? Є її фото? Я по фото ніде не знайшла. Поділіться пліз! Я в фб розміщу.
nickie

Сообщение nickie » 06 авг 2012, 09:57

Дівчина у ФБ хоче забрати Басю і малу сестричку-руде вушко після 19 серпня. Чий дати телефон, щоб вона зателефонувала і домовилася?
nickie

Сообщение KBITKA » 06 авг 2012, 09:59

Таня, телефон дати мій, щоб я на дівчину подивилася і познайомилася завчасу.

Лєна забрала рудого діда.
Мася - це кішечка з Брюхович, яка була в темі вигодовування кошенят у Ксені (evazlata)

І в мене ще велике прохання, хто може завтра вранці завезти Русю на огляд до ветеринара - підозра на лишай. Потрібно знати чим лікувати і як довго.
Щоб знати, що можна казати потенційним абонентам.
Последний раз редактировалось KBITKA 06 авг 2012, 10:05, всего редактировалось 1 раз.
KBITKA

Сообщение nickie » 06 авг 2012, 10:05

KBITKA писал(а):Таня, телефон дати мій, щоб я на дівчину подивилася і познайомилася завчасу.

Лєна забрала рудого діда.
Мася - це кішечка з Брюхович, яка була в темі вигодовування кошенят у Ксені (evazlata)/

1)ОК, вже даю!

2) Тобто все-таки Діда -
Изображение

3) Ясно, дякую! її просто нема в загальній темі котів з лкп.
nickie

Сообщение KBITKA » 06 авг 2012, 14:19

Дівчата, дуже потрібна допомога з поклейкою оголошень про котів!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Часу дуже мало!!!!!!!!!!!!! :cm:
KBITKA

Сообщение aniaf » 06 авг 2012, 15:11

У мене ч/б прінтер... може хтось може передати кольорові...? Поклеїла вчора трохи на Тракті, пізніше в Кривчицях, сьогодні на Лич. і в Винниках. Мали б дзвонити ще після інд.розмов... :bn:
aniaf

Re: Коти з ЛКП - загальна тема

Сообщение Одрі » 06 авг 2012, 21:10

Можна в оголошеннях на котів з ЛКП давати і мій номер.Чим більше телефонів,тим краще.
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение KBITKA » 06 авг 2012, 22:17

Карлсона сьогодні привіз на моє прохання назад п.Ігор (водій Терези).
В принципі, мене це не здивувало - була така чуйка, що люди не ті, хоч зовні все дуже порядно.
Телефон внесла у Чорний список (додаткові коментарі там).

Так що наш мужчинка знову актуальний!

На чому хочу наголосити, - коти всі соціальні, але від непростого життя, потребують довшого періоду соціалізації. Тому ідеальним варіантом для них є люди чи сім"Ї де немає малих дітей, і бажання останній носити на руках; люди не розраховують, що кіт одразу їх полюбить.
KBITKA

Сообщение aniaf » 07 авг 2012, 01:04

Під час розклеювання об'явок з котиками у Львові і в Винниках, декілька людей питали за собачок...дівчатка, давайте тел.товариства або кого знаєте, якщо раптом будуть у вас питати.
aniaf

Сообщение nickie » 08 авг 2012, 08:44

Неперед перепрошую, якщо хтось образиться.

Отримала коментар у ФБ під альбомом з котами з ЛКП:

Дівчата, тут у вас якась нестиковочка. Ніхто з дівчат, чиї телефони вказані у контактах, нічого не знає про присипляння котів і не може подивитися, бо не зареєстровані у фейсбуці... З'ясуйте будь-ласка

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 735&type=1

Телефони вказані такі: Дзвоніть: тел. 0972887363 Іра, 050 56 15 295 Галина Михайловна, Ліля 0972601043
(Не знаю, з ким саме говорили - тому пишу на загал)

Тепер по суті: дівчатка, вибачте - але Альо, кукусікі!!! Як то виглядає взагалі? Ми з останніх сил вибиваємось, щоб котам дім знайти, і нікого не присипляти, а люди дзвонять (до волонтерів, між іншим!), і з*ясовується, що ні про що таке мова і не шла. Ну і як то виглядає??? Що у ФБ неправдива інформація розміщується - чи що взагалі маніпуляції якісь відбуваються. :naughty:

Дівчатка, максимально толерантно прошу - якщо не маєте бажання відповідати, не ситежите за темою котів тощо - ВІДПИСУЙТЕСЯ тут, я телефони ваші познімаю. Краще так, ніж люди думатимуть, що їх дурять. :ac:
Наразі, всі телефони видалила і вказала телефон Марти Квітки (вибач, Марта :ax: ).

Сподіваюся, скоро (за тижня два) та вся епопея скінчиться. Щось не клеїться в нас командна робота :ac: І я дуже втомилася... :ac: Вибачте ще раз, хто образився.
nickie

Сообщение KBITKA » 08 авг 2012, 11:14

Якщо ви маєте доступ подивитися у фесбук на коментар, то побачите, що дівчина, яка це написала працює у ZIK.
Вчора вона подзвонила до Олі з запитанням у прямому тексті: це правда, що ви збираєтеся усипити 5 кошенят?
Від чого Оля зробила великі очі і звичайно запитала звідки вона це взяла і чому 5.
Оля на Фесбуку не зареєстрована, подивитися не може. Вона відповідно відправила дівчину читати форму, а потім ще 20 хвилин з нею розмовляла.

Звичайно, що наше завдання знайти всім котам домівки. Маю надію, що все-таки до якихось кардинальних дій у нас не дійде.
Нехай в контакті буде мій телефон - я можливо більше в курсі подій.
KBITKA

Сообщение sola » 08 авг 2012, 15:03

Недаремно я вчора з тою дурою з Зіку не хотіла розмовляти. Воістину, краще з мудрим загубити...
http://zik.ua/ua/news/2012/08/08/362908

Изображение
sola
Старожил

Сообщение rita-lviv » 08 авг 2012, 16:17

Почему дура ? Из ссылки вами сброшенной я этого не увидела.
rita-lviv

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми