Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Філософські роздуми на тему котів з ЛКП

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Коти з ЛКП - загальна тема

Сообщение sola » 13 июл 2012, 12:55

Забрали з Танею сьогодні двох котів з гицлярні. Хлопчик - на фото, і ще є полохлива дрібна триколірна дівчинка.
Сидять наразі в мене в підвалі. Ввчорі веземо в апартаменти.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение sola » 16 июл 2012, 22:38

Котик має ниркову недостатність. Очевидно, внаслідок життя без води і їжі (от тільки питання - в ЛКП, чи ще перед тим).
Щодня вожу його у ВетМед на капельницю, поки що в борг. Так що, якщо в когось є бажання фінансово долучитися - будемо вдячні!
Дівчинка вагітна. Шукаю можливість стерилізації. Ясно, що теж не безкоштовно, тож - див. вище!

А так все добре, всі живі-здорові!

Изображение
sola
Старожил

Сообщение eliss » 26 июл 2012, 13:42

Люди, я хочу по ЛКПешним котам поразклеювати об"явки, особливо по кошенятам. Чий телефон давати, хто буде у Львові, бо мене наприклад, може на слідуючому тижні декілька днів не буде.
eliss

Сообщение KBITKA » 26 июл 2012, 14:21

Можете давати мій телефон, - вказаний в профілі.
KBITKA

Сообщение sola » 28 июл 2012, 10:21

Оголошення на кошенят viewtopic.php?f=32&t=2276&p=631999#p631999

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Одрі » 28 июл 2012, 15:21

Дещо по прилаштуванні дорослих котів з ЛКП.Досить ефективно (перевірено)прилаштовуються дорослі Стерилізовані\Кастровані коти через газету Ваш магазин.Там лише одна проблема,більше 4 оголошень не можна подавати.Велика просьба,в кого ще ліміт по оголошенням там не "зашкалює" і я кщо є така можливість,то можна подати оголошення на свої номера тел.Це може бути такого типу:Молода стерилізована кішка.окрас такий то,ласкава,хороша.привчена до лотка.Можна через інтернет(є їхній сайт,але там потрібно зареєструватися) або по тел.2420000.Сказати,що в рубрику Тварини в добрі руки.
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Філософські роздуми на тему котів з ЛКП

Сообщение мидык » 30 июл 2012, 12:11

Наперед ДОЗВОЛЯЮ ВСІМ БАЖАЮЧИМ ЗАКИДАТИ МЕНЕ КАМІННЯМ..., але...
кількість котів на квартирі не зменшується, а є тенденція до їх зростання, особливо кошенят. і в мене виникає питання:
це довічне ув*язнення? якщо так- то все в порядку..., але маю підспудне передчуття, що рано чи пізно прийдеться звільнити квартиру... і що тоді? на волю? хоча б тих, що відносно здорові? І мій здоровий глузд говорить про те, що НАБАГАТО легше новому коту знайти свою нішу у підвалі чи в дворі влітку, ніж зимою, коли голодно і холодно. Був час, коли я тримала 35 котів і кошенят в себе на квартирі і тому знаю, про що говорю...
Я хочу дати свою пропозицію, хоч наперед знаю, що більшість буде проти:
розібрати форумчанам котів, але не додому, а в підвал в своєму будинку, годувати, поїти та при необхідності- лікувати. Тоді в квартирі залишаться престарілі і молодняк, т.б. їх поголів*я значно зменшиться.
І ще одне, за що мене певно розіпнуть: не тягнути все, що шевелиться на цю квартиру, а в приватному порядку розплачуватися за СВОЮ доброту, т.б. тягнути до себе додому...
Я зможу взяти під свою опіку 2 кота. Ось така моя пропозиція. Надіюсь, що обійдеться без істерик, бо як на мене, питання потребує розв*язання НЕГАЙНО...,а не зимою. :cv:
Мы в ответе за тех, кого приручили!
мидык

Re: Філософські роздуми на тему котів з ЛКП

Сообщение sola » 30 июл 2012, 12:32

Почну з кінця
НЕГАЙНО...,а не зимою.
Про жодну зиму не йдеться: квартира в нашому розпорядженні до кінця канікул, тобто до вересня.

ДОЗВОЛЯЮ ВСІМ БАЖАЮЧИМ ЗАКИДАТИ МЕНЕ КАМІННЯМ

Я не кидатиму аж ніяк. Я в принципі - за.
Єдине, що наші старички не виживуть в жодному випадку, тому їх гуманніше приспати, ніж прирікати на голодну смерть.

Пропоную: до 30 серпня піарити котів, причому справді піарити, а не так, як досі.

30 серпня - день "Х". Коти, які не будуть прилаштовані або розібрані Вами під Ваше кураторство (!) до 30 серпня, на наступний день 31 серпня, в п'ятницю, будуть приспані. Попереджаю Вас про це заздалегідь, щоби потім не було нарікань. Пропоную кожному, кого воно засмутило чи обурило, взяти до себе когось із тварин.
(Люди, у яких нещеплені коти, мають ще рівно місяць, щоб провакцинувати своїх улюбленців. Я особисто, звісно, заберу собі додому декілька (кого – не має зараз значення).

П.С. Прошу не розцінювати це як мій перехід на позиції зоореалізму: не вважаю це рішення ані оптимальним, ані універсальним. Просто іншого виходу не бачу.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Tasia31 » 30 июл 2012, 12:41

Також вважаю, що треба вже розбирати.
Я особисто можу теж взяти 2 коти як куратор, але не додому, а в підвал, як і п.Мідик ( у нас тут досить хороші умови біля будинку).
Також пропоную для пошвидшення піару вже клеїти ті оголошення, що я зробила в Ворді, щоб чим пошвидше справа рухалася. http://webfile.ru/6052929
Ще маю прохання до Олі описати точно, які там коти залишилися і кошенята, бо в темі з Фото позникало дещо, і я так і не зрозуміла, наприклад, чи Мухтар ще там і т.д. А по кошенятам я взагалі вже заплуталася(. Напишіть по можливості окремимим постом, які там точно коти, я поставлю заново всюди нові оголошення і дороблю оголошення на друк та поклею теж.
І та, можливо прийдеться присипити старих котів, якщо їх не візьмуть додому, бо в підвалі вони дійсно не виживуть і я теж не бачу іншого виходу. Оля, напишіть також будь-ласка, які саме коти неможливо в підвал (Дідо, Сірий і Рудик?)
Tasia31

Сообщение мидык » 30 июл 2012, 12:58

Можу взяти на балкон одного діда+ 2 дорослих котів в підвал, він теплий і котів там майже немає.
мидык

Сообщение sola » 30 июл 2012, 12:59

Тасіні огололшення прошу не клеїти. Коли матиму час, зроблю нормальні.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение мидык » 30 июл 2012, 13:08

sola писал(а):Почну з кінця
НЕГАЙНО...,а не зимою.
Про жодну зиму не йдеться: квартира в нашому розпорядженні до кінця канікул, тобто до вересня.
Пропоную оголосити кількість котів на сьогоднішній день:
здорових,
кандидатів на присипляння,
кошенят.
І постаратися цю кількість не збільшувати, по крайній мірі, в цій квартирі. Тоді можна щось планувати.
Хто ще може стати куратором котів у підвалі свого будинку - ВІДІЗВІТЬСЯ!!! :bc:
мидык

Сообщение sola » 30 июл 2012, 13:12

Кошенят - 7
Кандидатів на присипляння - 5
Здорових - 10, з них 5 хлопців, 5 дівчат

Прошу також врахувати, що в деяких котів лишай, а це означає, що лишай точно буде ще в інших, принаймні в кошенят. Це дещо ускладнить і випускання, і прилаштування.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение vivi » 30 июл 2012, 15:31

В моєму будинку (і в навколишніх) ані підвали, ані інші умови для випуску котів непридатні. Але, принаймні, притащеного мною рудого в кінці серпня я розберу.
vivi
Старожил

Сообщение nickie » 30 июл 2012, 15:43

Підвалів нажаль немає, :ac:
Єдине, що можу запропонувати - випустити когось до банди моїх підшефних *готельних*, Це в принципі те саме що і на вулицю, але принаймні я іх намагаюся регулярно годувати, і всі ніби на місці (тепер ще й стерилізовані :ad: ). Аби зайвої уваги не привертати - пропоную по одному раз на два-три дні випускати.
Це на крайній випадок - для тих, кого не заберуть.

По стареньких: якби з*явилася якат старша людина, яка б взяла когось на доживання - я б допомогла забезпечити кормом того кота.

Це ніби все, чим я можу наразі допомогти.

По піару: хто готовий бути зв*язковим на цей місяць? Чий телефон давати потенційним господарям якщо що?
nickie

Сообщение nickie » 30 июл 2012, 17:33

Дещо уточню.

Постом вище я не мала на увазі, що всіх 17 (10 дорослих + 7 малих) треба випускати в район, і нікого не треба нікуди брати, і взагалі питання знімається. Боюсь, поява 17 котів не мине непомітною, і відповідні органи прореагують (тобто коло замкнеться - звідки забрали, там і опиняться).

Я мала на увазі, що 2-3 найдикіших на крайній випадок можна туди прилаштувати - але навряд-чи більше,

ТАК ЩО ПИТАННЯ ЛИШАЄТЬСЯ АКТУАЛЬНИМ!!!

Хто, якщо не до себе в підвал, то має ідеї, кди їх можна було б подіти?
nickie

Сообщение Одрі » 30 июл 2012, 20:25

Треба якнайшвидше зробити оголошення на дорослих котів,такі,які можна розклеювати і обїздити і порозвішувати по селах під Львовом:Солонка,Зимна Вода,Рудно,Суховоля,Брюховичі,Зубра.ПО селах вже чули,що таке стерилізація,і можуть на таке оголошення "повестися".Думаю,що села може і єдиний шанс (на даний літній час) на прилаштування для дорослих котиків.

Тому сл.питання,коли чекати оголошень,які можна буде розклеювати?

І ще є пропозиція,щоб кожен з нас на свій номер тел.подав оголошення про стерилізовану\кастровану кішку\кота в газету ваш магазин.
Одрі

Сообщение nickie » 30 июл 2012, 20:54

Теж хороша ідея!

Єдине, по телефонах, я нажаль привязана до офісу цілоденно, тому на дзвінки відповідати мені ДУЖЕ проблематично (я ще з 4 лапами проштрафилася).

Я зараз ще раз у ФБ зроблю Альбом, хоч вже і не сподіваюсь ні на що. :ac: І спробую на роботі хоч кошенят-хлопців порозрекламовувати - як єдиних представників сімейства котячих, які мають право на існування (бо ж дівчат судячи з усього треба вбивати ще при народженні -вони ж бо НАРОДЖУЮТЬ, а стерилізувати ШКОДА :aq: ну то таке, наболіле.)

Телефони тоді як і раніше вказую:
050 56 15 295 Галина Михайловна,
Ліля 0972601043

- або скажіть які інші подати, поміняю.
nickie

Сообщение Одрі » 30 июл 2012, 21:42

Можна і мій дати тел.
Одрі

Сообщение мидык » 31 июл 2012, 07:49

sola писал(а):Тасіні огололшення прошу не клеїти. Коли матиму час, зроблю нормальні.

Як Ви думаєте- це і є пришвидшення піарення котів? Я пропоную клеїти ЛЮБІ, раз мова іде про присипляння і закриття квартири.
Я можу поклеїти в с.Зубра, але принтер не працює (тимчасово), т.б. роздрукуйте , пліз, для мене... :ax:
мидык

Сообщение sola » 01 авг 2012, 06:49

Оголошення
viewtopic.php?f=32&t=2276&p=633756#p633756
(От вже і не треба клеїти любі. А якби в мене було більше часу, я б зробила їх швидше.)
Я пропоную клеїти ЛЮБІ,
- Ви ще може пропонуєте віддавати ЛЮБИМ людям? Ну-ну... :naughty:

Изображение
sola
Старожил

Сообщение мидык » 01 авг 2012, 08:15

sola писал(а):Оголошення
viewtopic.php?f=32&t=2276&p=633756#p633756
(От вже і не треба клеїти любі. А якби в мене було більше часу, я б зробила їх швидше.)
Я пропоную клеїти ЛЮБІ,
- Ви ще може пропонуєте віддавати ЛЮБИМ людям? Ну-ну... :naughty:

Якщо є загроза присипляння- то, так, ЛЮБИМ...Оля, буду вдячна за розуміння, що про них переживають ВСІ, а не лише Ви- вибачте за різкість... :naughty:
мидык

Сообщение vivi » 01 авг 2012, 09:36

Є сила-силенна ЛЮБИХ людей, страшніших за евтаназію.
vivi
Старожил

Сообщение Tamila_ » 01 авг 2012, 10:52

всем добрый день!
До субботы есть возможность помочь с печатью объявлений, только принтер черно-белый. Ничего? Если помощь нужна - пишите прямо здесь: ссылка на макет объявления, сколько шт. нужно и кому передать.
Tamila_

Сообщение мидык » 03 авг 2012, 12:03

Сьогодні поклеїла частину оголошень- завтра продовжу...Чиї телефони на оголошеннях - якщо будуть дзвінки, то напишіть тут, добре?
мидык

Пред.След.

Вернуться в Неактуальні теми