Місцем довіри, а не осуду, місцем, яке гуртує і куди з любого інтернет-ресурсу на нього не соромно буде кинути ссилку;
Першоджерелом однієї інформації і накопичувачем корисної інформації з інших першоджерел.
Взагалі то, я не хотіла, щоб інформація про те, що ті милі кошенята вже не в лісі, потрапила так швидко в інтернет. Бо мерзота, яка підкидує їх туди, моніторить ресурси захисників тварин, а вона не гідна того, щоб знати і "зі спокійною душею" підкидувати нову партію кошенят, бо "там всіх підбирають". Правда, навіть прочитавши це, вона не зможе намалювати в своїй обмеженій уяві сюрпрайз, який на неї там може очікувати.
Я дякую Богу і добрим людям, що кошенята з іншої теми: viewtopic.php?f=91&t=49771 - прилаштувались швидко, бо старшу жіночку, яка мала тих кошенят і яка виснажена доглядом за чоловіком-інвалідом, ледь не ввели в оману для того, щоб вона віддала кошенят тим, хто завезе їх ТУДИ (не буду називати адресу), що ТАМ всіх беруть, годують і прилаштовують. Добре, що людина, яка не користується "благами" інтернету і не має доступу до джерел, які інформують і попереджуть, довірилась своїй інтуїції і, подзвонивши, повірила мені, а не своїм "доброзичникам", яких, у свою чергу, ввели в оману їхні друзі.
Ці кошенята будуть в іншій темі, але загальне фото (після фронтових подій з тилу) я таки поставлю.

Зліва (3-є старшеньких) - хлопці, справа (троє меншеньких) - дівчатка. Двоє едентичних чорненьких бесслідно щезли в лісі.
При більш детальному огляді (електрика, коли темно, сила!), ми виявили, що це кошенятка 4-х вікових категорій. Найстаршенькі попелясті (трохи більше 2-х міс.), потім мейнкунистий смугастик-хлопчик (1,5 міс.), далі - смугаста дівчинка (1міс.і тиждень). Чорненкі дівчатка - найменші, їм не більше місяця.
Всі мегаласкаві, домашні, ручні. В перші хвилини в переносці, поки перезнайомились, буркотіла тільки одна чорна бомбейка.) В дорозі - ніякого стресу і мяукотінь, всі позасинали одне на одному.
Ліда купила 4 шт. Глобфелу. Так як кошенят виявилось на двоє більше, довелось його поділити на 6 доз, враховуючи вік. Можливо, доведеться всіх проколоти ще раз по повній дозі. Ще одна деталь... попелясті кошенятка досить непогано вгодовані, чорненькі і смугаста дівчинка - теж нівроку, а от смугастий, з китичками на вухах, красунчик, побув десь трохи довше на голодних хлібах (скорше всього, перекупка намагалась продати його дорожче).
Придивіться, може хтось впізнає своїх прилаштованих...