1) На квартирі десь 14-15 дорослих котів, забраних з ЛКП (поправте мене, якщо не стільки!!)
8 вівторкових + 7 середних + 3 четвергових - 1 дике на стерилізації = 17
По кошенятах все так.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Сьогоднішні фінанси:
Додалося 200 гр. від Світлани
+ 1100, ті, що були = 1300
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Передала Фаїні 200 гривень - половину з того, що дала Галина Михайлівна, бо ж кошенята тепер у Фаїни, і їх треба лікувати!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Отже: 1300 - 200 = 1100
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Сьогоднішні витрати:
1)
За двох вчорашніх смердюхів доплатила ветеринару О.Б. по 40 гривень - за незаплановану, але конче необхідну помивку і ночівлю.
= 80 гр.
2)
За дике коте (кішка!) - стерилізація + помивка і ночівля: 250+40 = 290 гр.
3)
У ветаптеці:
4 глобфели, 6 імунофанів, 2 гамавіти = 300 гр.
Дуже дякую Терезі, яка організувала на сьогодні супер терплячого водія Ігоря. Він привіз смердюхів, відвіз дикунку на стерилізацію, потім ми поїххали з ним в ЛКП, привезли "монохромне новопоступлення" (с), заїхали в ветаптеку, відвезли ліки Фаїні.
ВСІМ, хто буде заходити в котоквартиру: там є дуже шустрі любительки вибігти на сходову клітку і гнати по сходах вниз!
+++++++++++++++++++
Завтрашній день уявляю собі важко: о 10.00 несу до лікаря кішку з іншої "опери". Від 14.00 до 16.00 маю роботу.
Вранці я передзвоню в ЛКП і спитаю, чи є коти і скільки.
Якщо є, їх треба буде забирати обов"язково - на вихідних там точно не годують і не поять!
Наскільки мені відомо, ЛКП працює до 16.30. Тобто якби хтось із приїхав в ЛКП вже з переносками, я б під"їхала, і ми би їх забрали.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Крім того, треба відвезти до лікаря черепашкову кицю. Мабуть, вже після епопеї з ЛКП, під вечір. Теж транспортні послуги вітаються.
Отаке.