Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Я не наглію
, я...я...я бонусом), на призначену годину, якщо alba не забуде нам з Тішкою передзвонити. 
Малыши очень игривые и общительные,думаю,они будут только рады.Ещё раз спасибо Наталье! 
, нежирний сир теж полюбляють, п"ють водичку і справно ходять в лоточок. Мацьопи в великому лотку виглядають особливо прикольно
Якщо я не помилилась то персиковий, руденький і біло-сірий пацани, решта, відповідно, дівчатка, але я можу і помилятися бо там ще досить складно розібратися хто є хто. Купила Празицид-суспензію для кошенят буду глистогонити. Якщо хтось може поділитися Фронтлайном була б дуже вдячна, бо таких маленьких поки що нічим обробляти від бліх не можна. Чи я помиляюсь?
Після прилаштування кошенят, проситиму фінансової допомоги на мамочку і крім того вже зараз треба думати, що з нею робити після одужання. Кішка справді була страшенно побитою і око їй вибили. Відпускати її назад немає сенсу, бо в підвал вона не йде, а на вулиці з одним оком... Кішка спокійна і ласкава, їй би дім знайти.Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1