Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Стерилізована собачка, середнього розміру, вік 2 роки

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Стерилізована собачка, середнього розміру, вік 2 роки

Сообщение joulu » 12 фев 2012, 14:55

Вчора матусю з цієї темки viewtopic.php?f=94&t=33890 було спростерилізовано. На післяопераційній перетримці знаходиться у Соломії (Delfinaki). Дуже б хотілось знайти їй господаря за цей час.

Собачка дуже ніжна та ласкава, середнього розміру. Кремово-білого кольору. Вік коло 2 років.
Дуже хороша собака.

Изображение

Завтра постараюся зробити кращі фото.
"Байдужість - це параліч душі, передчасна смерть." А.П. Чехов
joulu

Re: Стерилізована собачка, середнього розміру, вік 2 роки

Сообщение delfinaki » 12 фев 2012, 22:19

А я дуже дуже вдячна Ірені joulu за те, що тільки завдяки їй собачка простерилізована! Ірена оплатила послуги ветеринара та всі ліки, що виписали в поліклініці для періоду реабілітації. Транспортом ( туди-сюди) теж завдячуємо Ірені. А також дякую дуже Олі (sola) за вечірні уколи, які вона робить собачці.
А тепер про песика. Навіть гублюся в словах ,щоб передати наскільки гарна і мила собачка.
Кремовий колір шерсті. Дуже лагідна та спокійна. Але дуже обережна з людьми, бо саме люди винні у тому ,що уже довший час це золотисте чудо жило у землянці і там же родило своїх песенят, які підхарчовувались на смітнику. Слава богу песенята усі прилаштовані, дякуючи sanechci.
Собачка не надається на ланцюг до села - ЗОВСІМ! Негавкуча і стане другом добрій людині ,яка шукає ласкавого та вірного друга для душі.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение joulu » 13 фев 2012, 13:11

Ось нові фотографії собачки. Вона ще адаптується - дуже боїться виходити на вулицю, а потім боїться заходити в квартиру. Доводиться носити на руках туди-назад :)

Изображение
Изображение
Изображение
joulu

Сообщение Tora » 13 фев 2012, 14:19

Вона мені нагадала золотистого ретрівера.
Души собак безгрешны.
Tora

Сообщение joulu » 13 фев 2012, 15:57

Так, вона дійсно схожа.
Дуже ніжна і лагідна, хоч і боязка. Я їй катетер знімала, а там ж пластир терба було відривати... а вона мені в очі дивиться і руки лиже, мовляв, не роби цього, болить...
joulu

Сообщение delfinaki » 13 фев 2012, 23:58

Собачка потрошки оживає. Але дуже перелякана!!! Хоча місце своє вже добре знає - ій там затишно та тепло. Не зрівняти з холодом землянки , де вона останній час жила . Красива собака - ніхто того не зможе заперечити! Дійсно, подібна на золотистого ретрівера. До села на ланцюг - НЕ ГОДИТЬСЯ!!! Вона зовсім негавкуча! Потрібний господар - дуже чуйний та добрий . Собака пережила і зраду людей - бо вигнали з дому ,і голод ,і холод ,і там де вона перебувала добрих людей майже не було.
Я дала оголошення на всіх сайтах, де пропонують тварин.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение delfinaki » 14 фев 2012, 14:15

Собачку після реабілітаційного періоду планувалося випустити в ті місця звідкіля вона родом. Бо домашні обставини мої такі, що я живу не сама, а з не зовсім адекватною мамою, яка в любий момент моєї відсутності може собачку вигнати з дому. А так не хочеться відпускати песика туди, де майже нема доброї душі навколо. І знову жити їй прийдеться в землянці...Тому я роблю все можливе, щоб знайти їй господаря. Звертаюсь і тут на форумі - можливо хтось хоче саме таку добродушну та лагідну собаку і саме такого кольору.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение delfinaki » 16 фев 2012, 22:00

Собачку привчаю до повідка . Я ,чесно сказати, ніколи не бачила такого чемного пса. Така делікатна тваринка , навіть кота сусідського, що прийшов погрітися не рухала... Назвали Лаймою.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение delfinaki » 17 фев 2012, 23:08

сьогодні навіть вийшли у парк погуляти на повідку - правда йшли дуууже довго. Назад швидше.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение delfinaki » 18 фев 2012, 13:57

Ще раз для тих ,хто читає як гість цей форум ( а я знаю такі люди точно є) - ця собачка, що у мене на перетримці ідеально підходить людині ,яка не любить шуму , цінує собачу вірність і хоче песика для компанії , для душі ,але не для охорони. Тим не менше Лайма вже не така сумна інколи навіть заігрує з моїм песиком. Але жодного гав я від неї ще не чула.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение delfinaki » 26 фев 2012, 11:39

Питання про прилаштування собачки залишається актуальним . Лайма дуже домашня та спокійна - вірю, що той , хто живе самотньо хоче такого доброго і лагідного друга . За весь час ,що у мене собачка - вона ні разу не гавкнула.
Мама постійно мене тероризує питаннями : "що буде з тим псом??? чого ти його на вулицю не випускаєш ? нехай йде звідкіля прийшов" - і в тому ж дусі.
Боюсь, щоб не сталося чогось поганого . Лаймочка не знає зовсім вулиці і на машини не сильно реагує.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение joulu » 28 фев 2012, 21:43

Лайма — супер-собака! Дуже швидко навчається, чемна, врівноважена. І я щиро заздрю її майбутньому господарю!
Приходіть знайомитися з Лаймою до пані Соломії!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Тут більше фотографій Лайми https://picasaweb.google.com/1171994197 ... 1599/Layma
joulu

Сообщение Велена » 28 фев 2012, 22:08

по-моему она больше на метиса бордер-колли похожа, чем на лабрика или ретривера
вот бордер-коллиИзображение
Изображение
Велена

Сообщение delfinaki » 29 фев 2012, 15:20

Лайму я навчила давати лапу і на команду "місце" чемно йде на свою лежанку. Вона дуже розумна! Уже дружить і бавиться з Діною .Ось так:

Изображение
Увеличить

Дуже дякую Іреночці за фотографії - з Вас чудовий фотограф!
Хто читає "з кущів" цей форум : Лайма ідеальна собака для квартири особливо для самотньої людини ,яка не любить шуму ,а хоче лагідну і віддану собачку!
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение delfinaki » 11 мар 2012, 10:39

Тема продовжуэ бути актуальною.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение joulu » 20 мар 2012, 15:55

Лікар Тарас з ВетМеду впевнено сказав, що ретривер там точно пробігав, так в паспорті і записав - метис ретривера.

Отже Лайма стерилізована, проглистогонена, сьогодні провакицинована і з паспортом!
А також здорова, вміє ходити на поводку, лагідна і слухняна.

Господар, відізвись!
joulu

Сообщение delfinaki » 26 мар 2012, 12:33

Шановні форумчани! Хочу просити у вас поради . Справа в тому ,що господиня для собачки Лайми знайшлася. Хоче взяти її у квартиру.
Але проблема в тому, що Лайма нікуди не хоче йти!!! :bw: :bw: :bw: Мабуть ,мій власний песик пішов би з більшою радістю - йому тільки покажи повідок.
Дівчина дуже хороша, приходила вже два рази ,приносила їсти ,кормила з руки , але про те, щоб Лайма з нею пішла - навіть мови не може бути.
Порадьте , будь ласка ,ЩО РОБИТИ? :dy:
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение Велена » 26 мар 2012, 12:59

Все нормально. Собака на повинна йти за першим зустрічним, потрібно, щоб вона звикла до людини. Звикання може тривати досить довго, спочатку вона повинна звикнути, що людина її годує, потім можна переходити до сумісних забав та прогулянок ( майбутня господиня має супроводжувати Вас, і тільки після кількох таких прогулянок, можна відпустити собаку з нею саму). В собаки має виникнути ланцюжок: ця людина - позитив. На жаль не всі потенційні господарі згодні на таку довготривалу процедуру звикання. Сподіваюсь Вам і Лаймі в цьому плані пощастить.
Велена

Сообщение KBITKA » 26 мар 2012, 14:46

Повністю підтримую попередній коментар - Лаймі потрібен час, щоб звикнути. Тим більше, що для неї Ви її порятунок від холоду і голоду.
Ходіть з потенційною господинею разом гуляти, добре було б сходити з собакою у нову квартиру, щоб вона могла ознайомитися з територією.
Зміна господаря - це завжди сильний стрес для собаки, але Ви мусите через це пройти, бо залишити Лайму в себе не можете.
KBITKA

Сообщение KBITKA » 04 апр 2012, 21:06

Як справи у Лайми?
Так хочеться, щоб собачка знайшла доброго господаря.
KBITKA

Сообщение delfinaki » 10 апр 2012, 19:21

Як я уже казала знайшлася для Лайми гарна господиня і собачка уже в принципі звикає до неї. Сьогодні ходили до потенційної господині у гості і я залишила собаку там на деякий час. Все нормально ... було б, якщо б не інший звір у хаті!!! Виявилось що у цій квартирі живе котяра якому явно не сподобалась Лайма. Хотів спочатку напасти на нас а як дали його на балкон то так молився голосно і гарчав як пес !!! Гарний кіт дуже але злий!!!
Хочу спитати у всіх хто в курсі наскільки небезпечна така ситуація для собачки - саме для неї бо вона агресії не проявляє зовсім до кота . Ні агресії ні навіть якогось зацікавлення зате кіт :aq: !!! В четвер спробуємо залишити Лайму там на ніч. Але я переживаю за очі песика. Чи даремно?
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение Nica » 10 апр 2012, 22:51

Это скорей не агрессия кота, а защитная реакция. Когда кот убедится, что от собаки можно ничего не ждать плохого, то успокоится, поверьте! Какие только собаки у меня не жили! В этом плане у меня большой опыт. Кот будет присматриваться, потом осмелеет. Через месяц, а может и раньше ещё и спать будут вместе. Не делайте ошибку: не надо изолировать их друг от друга, если собака не агрессивная. Коты очень обидчивы и злопамятны. Поверьте, они сами быстро найдут общий язык. Всё будет хорошо. Удачи девочке.
Nica

Сообщение eliss » 11 апр 2012, 09:55

Я тоже согласна, что нельзя кота изолировать, тем более на балкон (подумает, что его вобще хотят выгнать и будет еше круче отваевывать место под солнцем). Он все время был хозяином квартиры и у него не должна Лайма ассоциироваться с неудобствами. У меня дома кошка и кот, как-то подобрали собаку подростка, сначала шипели, а потом младший даже игрался :ca: , но это прошла где-тонеделя пока они привыкли. Правда, я или кто-то из домашних старались всегда находиться рядом и наблюдать, чтобы ничего не случилось. Так что терпения Вам.
Очень хочеться чтобы Ваша темка наконец-то переехала в щасливые, уж больно красивая и нежная собачка. И еще попробуйте спросить на Киевском форуме в разделе "Советы опытных владельцев", может еще там кто что подскажет. Надеюсь все у Вас получится. :ax:
eliss

Сообщение delfinaki » 11 апр 2012, 21:49

Дуже вдячна всім за поради !!!
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение eliss » 17 апр 2012, 18:38

Як Ваші справи? Щось змінилося ? Дуже хочется,щоб такий красуні повезло.
eliss

След.

Вернуться в Неактуальні теми