Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

киця з маленькими кошенятами на дворі

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

киця з маленькими кошенятами на дворі

Сообщение Marianka » 27 сен 2013, 06:35

ДОБРІ ТА НЕ БАЙДУЖІ ЛЮДИ ЗГОЛОСІТЬСЯ!!!

Нам же так пощастило, ми в теплих домівках, а подивіться, що твориться за вікном!!! Холодно, мокро!!! Хто має можливість тимасово приютити кицю з кошенятками(безкоштовно), або хоч самих кошеняток, але кошенятка самостійно ще не хочуть їсти, їх тоді потрібно буде вигодовувати і вчити це робити !!! ВІДГУКНІТЬСЯ ХТО МОЖЕ!!! Кицю потім допоможу стерелізувати. кошеняток буду піарити і допоможу роздати.
093-62-50-570, 096-74-81-082
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Marianka

Re: киця з маленькими кошенятами на дворі

Сообщение aniaf » 27 сен 2013, 07:38

Кошенятка симпатичні. Сподіваюся, вони хоча б у якомусь підвалі чи коридорі? І, порівняно, не такі вже малюпусики - їсти за два-три рази будуть самостійно. Можна було б спробувати прилаштовувати по одному. Для цього, як мінімум, потрібно знати стать кожного кошенятка. Мар'яночка, "куй железо, пока горячо" - за вихідні у людей, які собі візьмуть по кошенятку, буде можливість навчити їх всіляким премудростям.
aniaf

Сообщение Marianka » 27 сен 2013, 19:11

Біленьке і чорно-біле здається дівчатка, смугасто-біле не знаю. Але сьогодні сиділи з кішкою лише двоє... Білого не знайшла, сподіваюсь що це хороша людина взяла. Завтра ще раз подивлюсь, може вернули, бо кошенята без киці дуже плачуть, їм ще маму треба, а біле дійсно дуже симпатичне. Не в підвалі, а на дворі за гаражами на трубах(від них йде тепло)і зроблено з дошок і лахів типу гнізда.
Marianka

Сообщение Marianka » 29 сен 2013, 09:11

Як я і думала біленького вернули на те саме місце, мабудь діти якісь забирали. Взяла його додому, щоб не повторилось таке. Зараз вчимося їсти. Двоє інших і досі з кицькою на вулиці(((. Пошкодуйте малих!!! Там так холодно і морозно на дворі!!! Може хтось зможе по кошенятку забрати??? Якщо вдома є інші коти, то малі не будуть плакати. Мале одразу ж заспокоїлось в мене, коли побачило одну з моїх кішок.
Marianka

Сообщение Marianka » 03 окт 2013, 18:51

на дворі залишилось одне чорно-біле кошеня. хто зможе забрати мале до себе?
Marianka

Вернуться в Неактуальні теми