Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

умирает пёс!

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

умирает пёс!

Сообщение League Kharkiv » 04 июн 2013, 22:02

это перепост из Вк http://vk.com/vuhastyj_shturman

ЛЮДИ-СКОТИ
ЗНУЩАННЯ НАД ТВАРИНОЮ. Сьогодні в будинку напроти (вул.Дріжджева) знайшла напівздохлого собаку. Його обсіли мухи, а навколо смерділо здохлятиною. Це пес Бімка. Він уже багато років живе у цьому домі. Спочатку в нього був господар. Коли ж він продав дім, собаку підгодовували тимчасові квартиранти і всі сусіди. Не раз спостерігала, як кульгава бабуся, що живе в кінці вулиці, носила йому їсти і в дощ, і в сніг. Останнім часом дім стояв порожнім, лише інколи з’являвся поважний пан з потенційними покупцями. Минулого тижня, оглядаючи дім, якісь покупці заявили «А що його ми теж муситимемо годувати?» (маючи на увазі Бімку). Моя мама випадково почула цю фразу, коли підмітала подвір’я. В неділю ми чули якийсь легке скавуління, але подумали, що Бімку закрили в сараї чи гаражі. Сьогодні ж вирішили перевірити, чи бува з ним щось не трапилося. Коли зайшли на подвір’я (брама закрита лише на засув), побачили картину, яка на знімках. Я обдзвонила всі служби Львова, телефони яких змогла знайти. Всюди або давали інший номер, або казали, що такими тваринами не займаються. Ми взяли ініціативу в свої руки. Влили в собаку горілки (друг, що помагав мені, сказав, що його собаку це врятувало). Через дві години собака пересунувся з місця в кущі (мабуть, мухи його геть закусали) і почав злегка скавуліти (до того він не ворушився і не видавав звуків, було лише помітно, що він ще дихає). Дальше не знаю, чим йому допомогти. ЯКЩО ХТОСЬ МАЄ НЕБАЙДУЖОГО ДРУГА-ВЕТЕРИНАРА ЧИ ЗНАЄ КОГОСЬ, ХТО МОЖЕ ДОПОМОГТИ БІМЦІ, ДЗВОНІТЬ НА МІЙ НОМЕР 0677628689. ВРЯТУЙМО СОБАКУ РАЗОМ. Вітається перепост.

Изображение
Изображение
League Kharkiv

Re: умирает пёс!

Сообщение cay.pollard » 04 июн 2013, 22:29

наскільки мені відомо, пса вже оглянув ветеринар. смскою написали "жити буде"
cay.pollard

Сообщение а-лиса » 05 июн 2013, 00:00

Хорошие новости,что у собаки есть шанс,спасибо тем, кто занялся здоровьем животного.
Странно вот это
Я обдзвонила всі служби Львова, телефони яких змогла знайти. Всюди або давали інший номер, або казали, що такими тваринами не займаються.

Я понимаю,что на нашем форуме спрашивать это в никуда,а в контакте лень писать,все равно будет в никуда. Какие такие у нас службы во Львове? На телефон общества и по нашим мобильным никто не звонил,и это странно,так как при любой мало мальски экстремальной ситуации,тут же даются наши телефоны.
И еще,вот только докопалась в этом контакте что к чему ,тема про эту собаку http://vk.com/bob_help
Собака попала под машину 7 февраля 2013 г ,лечили всем миром,вылечили,как поняла .Написано
У Боба вже є відповідальні опікуни, що прихистили його у критичний момент та готові стати для нього господарями. Але, оскільки Боб житиме на подвір'ї, ці плани на повноцінне життя можуть здійснитися лише після одужання.

Цитата из сегодняшней просьбе о помощи
Це пес Бімка. Він уже багато років живе у цьому домі. Спочатку в нього був господар.

Так собаку нашли у опекунов в таком состоянии,или у хозяев у которых он жил... Честно, я хочу разобраться,но ничего не пойму...
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение larik » 09 июн 2013, 20:33

Фото ужасное и ничего не понятно. Сейчас-то с ним что? На сегодня?
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение sola » 09 июн 2013, 21:52

Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Вернуться в Неактуальні теми