Велике прохання оголосити збір в соц.мережах (хто з волонтерів може) збір коштів на оплату перетримки для собаки.
Коротко ситуація виглядає так:
в середині лютого було підібрано щеня-підліток з пошкодженою лапою. Собаці було прооперовано лапу, -вставили штифт.
Далі домовилися за платну перетримку з умовою, що собака буде знаходитись у будинку і її будуть доліковувати.
Оплата за перетримку було проведена з розрахункі за перший десять днів, і далі ще за двадцять - до 15 березня.
Але, оскільки, на третій день в собаки виявили ентерит, і власнику перетримки прийшлось самостійно щеня лікувати, то половина з оплачених грошей пішла на лікарства.
Станом на зараз маємо проблему, - куратор відмовився оплачувати далі гроші. Вчора було сказано, - нехай притулок забирає.
По-перше, у притулку немає місця.
По- друге, собака ослаблена після хвороби, їй будуть через місяць виймати штифт.
На жаль, не можу навіть виставити фото, бо я пса не бачила (виявилася втягнута в цю неприємну ситуацію), і зможу це зробити лише через тиждень, коли буду у Львові.
Якусь частину за перетримку внесу сама. Не кидати собаку напризволяще.
Тому дуже потрібні фінанси на оплату за березень, - поки собака лікується, а далі будемо буде видно!!!!!!!!!!