Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Звернення по котах в ЛКП

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Звернення по котах в ЛКП

Сообщение vivi » 28 авг 2012, 22:51

Вчора мене повідомили з Лева про чергових два звернення щодо котів.
1. Лазаренка, кошенята і маманя в підвалі. Дівчина, що зверталась, каже що ручні і гарні і хоче їм допомогти (ну да, задзвонивши в Лев...). тел.: *********
2. Політехнічна, багато котів у дворі, п. Василь. Цей навпаки - хоче їх позбутися.

Можете ввежети мене дезертиром, закидувати тапками ет сетера, але мій теперішній робочий і життєвий графік лишає мені дуже мало простору на тваринозахисні діяння (наприклад, по сьогоднішньому кошеняті, яке, завдяки Ларік, вже врятоване, їхати я збирався ото десь зараз - коло дванадцятої...).
Я, хоч трісни, НЕ МОЖУ цими зверненнями зайнятись. Тож, якщо у когось буде час та натхнення... номери будинків повідомлю у "лічку".
vivi
Старожил

Re: Звернення по котах в ЛКП

Сообщение Kary » 29 авг 2012, 10:12

Политехническая-за углом от меня. Подойти не проблема,только что ему говорить?
Kary

Сообщение vivi » 29 авг 2012, 11:20

Якби я знав, що казати, не писав би тут, подзвонив би сам...
vivi
Старожил

Сообщение vivi » 29 авг 2012, 21:42

Телефони, якщо комусь потрібно - теж у лічку.
Щойно дзвонила "панянка" з Лазаренка з претензіями. Таке саме г., як і той п.Василь. Щодо її бажання допомогти кошенятам я явно помилявся.... Судом лякає. :) За розміщення її телефону на форумі. :) Кортить написати, що я з цього приводу думаю про її розумові здібності, але лишу то поза кадром.
vivi
Старожил

Вернуться в Неактуальні теми