Ліда писал(а): Чекаємо нових цуценят.

Ліда, ніякої конфліктної ситуаціїї нема - бо я фізично не маю змоги конфліктувати за кожну з сорока... леді?, які у Львові мають собак і постійно озвучують свою присутність. Я от наприклад в цю тему не мала змоги зайти від суботи - бо то працювала, то з ЛКП котами носилася, а вчора до 3 дня по 30 градусній спеці їздила з 4 лапами і волонтерами по викликах і майже тепловий удар отримала - хоча в мене був мій робочий день (початок о 10.00), і начальство на мене вже косо дивиться - але ж то нікого не хвилює тут... Леді образили...
Ліда, з
максимальною повагою: ну нащо ж так песимістично - якраз таке відношення і не має нічого спільного з
реальною допомогою тваринам.

Ніж скласти руки і плакати, треба до останнього шукати вихід! Я от особисто від себе (не як волонтер 4 лап) вже пропонувала Олені один з варіантів, але чомусь він не підійшов. Викликати ЛКП ловців, хай своїми ефективними методами відловлять тих псів, і привезуть в ЛКП, де їх 4 лапи стерилізують без жодних запитань. Так, може це не настільки гуманно - але ж це ЕФЕКТИВНО! І не буде цуценят, і не треба буде на форумі сумувати і сльози лити.
А якщо вже я і так визнана місцевою сатаною, то дозволю собі прокоментувати про тримання в руках і спілкування. При всій величезній повазі і вдячності до форумчан (а хто зі мною в офлайні перетинався, той може уявити), РЕАЛЬНО поволонтерити з 4 лапами хоча б
один повний день ЗА МАЙЖЕ 2 МІСЯЦІ від 3 ТРАВНЯ (!) ніхто не зголосився-не знайшов змоги (крім Лори, яка реально сиділа на телефоні і спілкувалася з опікунами) - у всіх робота-чоловік-діти-тварини. Почитайте, як ця тема починалася. І не треба навіть англійської щоб цілий день кожні 20 секунд відповідати на телефон коли дзвонять опікуни. Але ж навіщо морочитися - можна кайфово в кондиціонованому офісі форумок під каву почитувати та по кнопочках стукати, ще й обговорюючи, як фігово волонтерять волонтери, що вони не помогли якійсь одній леді (замовчуючи при тому, що іншим сорока допомогли, ну але то деталі).

І це НЕ до Олени Ларік в жодному разі - не відноситься - я абсолютно свідома, що вона в ЛКП приходила!
Але тільки малесенька дрібничка - приходити туди - і постійно там знаходитися 2 місяці як дівчатка-волонтери - це дві великі різниці.
(Думаю, всі розуміютьЮ що все вищесказане не стосується ні дівчат з притулку, ні Олі з Максимом з котами з ЛКП - але ж нас БАГАТО на форумі. Якби принаймні по дню кожен відпрацював, принаймні, коли їх опікунів опрацьовують, поїздив би на виклики, то і не було б таких %конфліктних% ситуацій як зараз. А так све звалилося на ніжні плечики дівчаток, про яких я також доречі чула противні висловлювання по телефону)
Я теж хочу в офісі тему коментувати! І в мене теж робота щоденна офісна - чоловік - тварини підопічні після роботи, але щось я відпрошуюся- запізнююся постійно, підставляюти себе під вогонь на роботі - ЩОБ ДОПОМОГТИ ТВАРИНАМ
усіх бабусь. І я не прошу вдячності чи звеличення чи чого там - просто не треба в волонтерів, які працюють вже навіть за межами своїх сил, какашками кидатися.

Не знаю нащо я це пишу, то й так зараз в штики сприймется.
Оскільки бесіда втратила конструктивне русло, я з форуму самоусуваюся і в цю тему більше не зайду. Я не ображена, а просто не бачу сенсу доносити речі, які ніхто тут не хоче почути.

Дзвонити про 4 лапи і опікунів до мене вже також не варто - в нас є графік, і я нічим вже нікому не зараджу. Не буду завдавати душевних страждань нікому своїм тут перебуванням. Вибачте, що я така відьма.
Доречі, все вищесказане написано абсолютно спокійним тоном, це просто виклад моїх субєктивних раціональних думок, а не емоцій. Знов повторюся, я надзвичайно вдячна ворумчанам за все, що вони роблять в житті - за кожну врятовану, вилікувані і прилаштовану тваринку!!!

Побігла влонтерити!