Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і котів

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Шукаємо ОПІКУНІВ- безкоштовна стерилізаціїя собак і коті

Сообщение larik » 18 июн 2012, 14:25

в полемику вступать не желаю - не мое. это раз. в ЛКП была, с опекунами общалась - и собак, и котов, переводила, ну, в общем такая же работа, как любая, где предусмотрено общение с людьми, которая требует от человека как минимум умение держать себя в руках и не хамить пожилым людям. люди и вопросы задают, и требуют чего-то, некоторые с претензиями. но они о-пе-ку-ны, они пытаются в силу своих, делеко не безграничных, возможностей помочь животным - а это самое главное. а пример п.Нади далеко не собирательный, а совершенно критический, и именно с ней общение и происходило на повышенных тонах.это два. "Лучше б они с таким энтузиазмом ну скажем у власти повышение пенсии требовали, чтоли.
.... я думала что прям там ее япну!..." противно и стыдно. и возмутительно. это три. очень жалко п.Надю и собак. это четвертое и самое главное. все. больше по этому поводу не отписываю. говорить больше не о чем и незачем тратить время.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение nickie » 19 июн 2012, 08:20

Ліда писал(а): Чекаємо нових цуценят. :ac:

Ліда, ніякої конфліктної ситуаціїї нема - бо я фізично не маю змоги конфліктувати за кожну з сорока... леді?, які у Львові мають собак і постійно озвучують свою присутність. Я от наприклад в цю тему не мала змоги зайти від суботи - бо то працювала, то з ЛКП котами носилася, а вчора до 3 дня по 30 градусній спеці їздила з 4 лапами і волонтерами по викликах і майже тепловий удар отримала - хоча в мене був мій робочий день (початок о 10.00), і начальство на мене вже косо дивиться - але ж то нікого не хвилює тут... Леді образили...

Ліда, з максимальною повагою: ну нащо ж так песимістично - якраз таке відношення і не має нічого спільного з реальною допомогою тваринам. :ac: Ніж скласти руки і плакати, треба до останнього шукати вихід! Я от особисто від себе (не як волонтер 4 лап) вже пропонувала Олені один з варіантів, але чомусь він не підійшов. Викликати ЛКП ловців, хай своїми ефективними методами відловлять тих псів, і привезуть в ЛКП, де їх 4 лапи стерилізують без жодних запитань. Так, може це не настільки гуманно - але ж це ЕФЕКТИВНО! І не буде цуценят, і не треба буде на форумі сумувати і сльози лити.

А якщо вже я і так визнана місцевою сатаною, то дозволю собі прокоментувати про тримання в руках і спілкування. При всій величезній повазі і вдячності до форумчан (а хто зі мною в офлайні перетинався, той може уявити), РЕАЛЬНО поволонтерити з 4 лапами хоча б один повний день ЗА МАЙЖЕ 2 МІСЯЦІ від 3 ТРАВНЯ (!) ніхто не зголосився-не знайшов змоги (крім Лори, яка реально сиділа на телефоні і спілкувалася з опікунами) - у всіх робота-чоловік-діти-тварини. Почитайте, як ця тема починалася. І не треба навіть англійської щоб цілий день кожні 20 секунд відповідати на телефон коли дзвонять опікуни. Але ж навіщо морочитися - можна кайфово в кондиціонованому офісі форумок під каву почитувати та по кнопочках стукати, ще й обговорюючи, як фігово волонтерять волонтери, що вони не помогли якійсь одній леді (замовчуючи при тому, що іншим сорока допомогли, ну але то деталі). :ay: І це НЕ до Олени Ларік в жодному разі - не відноситься - я абсолютно свідома, що вона в ЛКП приходила!
Але тільки малесенька дрібничка - приходити туди - і постійно там знаходитися 2 місяці як дівчатка-волонтери - це дві великі різниці. :ac:
(Думаю, всі розуміютьЮ що все вищесказане не стосується ні дівчат з притулку, ні Олі з Максимом з котами з ЛКП - але ж нас БАГАТО на форумі. Якби принаймні по дню кожен відпрацював, принаймні, коли їх опікунів опрацьовують, поїздив би на виклики, то і не було б таких %конфліктних% ситуацій як зараз. А так све звалилося на ніжні плечики дівчаток, про яких я також доречі чула противні висловлювання по телефону)

Я теж хочу в офісі тему коментувати! І в мене теж робота щоденна офісна - чоловік - тварини підопічні після роботи, але щось я відпрошуюся- запізнююся постійно, підставляюти себе під вогонь на роботі - ЩОБ ДОПОМОГТИ ТВАРИНАМ усіх бабусь. І я не прошу вдячності чи звеличення чи чого там - просто не треба в волонтерів, які працюють вже навіть за межами своїх сил, какашками кидатися. :ac: Не знаю нащо я це пишу, то й так зараз в штики сприймется.

Оскільки бесіда втратила конструктивне русло, я з форуму самоусуваюся і в цю тему більше не зайду. Я не ображена, а просто не бачу сенсу доносити речі, які ніхто тут не хоче почути. :ac: Дзвонити про 4 лапи і опікунів до мене вже також не варто - в нас є графік, і я нічим вже нікому не зараджу. Не буду завдавати душевних страждань нікому своїм тут перебуванням. Вибачте, що я така відьма. :ak:
Доречі, все вищесказане написано абсолютно спокійним тоном, це просто виклад моїх субєктивних раціональних думок, а не емоцій. Знов повторюся, я надзвичайно вдячна ворумчанам за все, що вони роблять в житті - за кожну врятовану, вилікувані і прилаштовану тваринку!!! :ax: Побігла влонтерити! :ae:
nickie

Сообщение Ліда » 19 июн 2012, 09:48

Якщо я чимось образила Таню чи дівчат-волонтерок - вибачте, будь-ласка :ax: .
Але хоч вбийте, не розумію, за що на мене можна ображатися, самоусуватися, переходити на особистості і писати такі гнівні і повчальні тиради. Людина потребувала допомоги і звернулась в організацію, яка могла допомогти - я винна в тому, що ситуація складна і нічого не виходить? І я ніскільки не применшую Ваших волонтерських заслуг, але смію запевнити, що у кожного з нас є проблеми-сім"я-робота-начальство, яке косо дивиться та багато підопічних тварин, і ніхто не вимагає вдячності чи визнання своїх заслуг і допомагає в міру своїх можливостей.
Пропоную жити дружно, нас ітак небагато.
067-878-57-05, 063-072-50-39
Ліда

Сообщение larik » 19 июн 2012, 15:24

самоусуватися вот только не надо. мы между собой поговорить можем и повозмущаться, и ситуацию любую разобрать - кстати, с тобой, Таня, можно разобрать без эмоций и благоразумно любую ситуацию, насколько мне известно. правда всегда одна. но, как бывает всегда и везде - у каждого она своя. погорячились, поговорили - и хватит. за столько лет я отлично (и не только я) знаю, сколько помощи животным оказано. так что продолжаем разговор, как говорится, но давайте в другом русле. наша главная задача - помощь животным.отттого что мы не сошлись во мнениях по вопросу они страдать не должны. так что давайте забудем все недоразумения и пойдем дальше.
"-Люди забыли эту истину, - сказал Лис, - но ты не забывай: ты навсегда в ответе за всех, кого приручил"
larik

Сообщение moresai » 21 июн 2012, 10:16

А КОГДА "4 ЛАПЫ" УЕЗЖАЮТ? я записала свою стайку ещё в прошлый приезд, потом в этот...Время бежит, что-то нас не вызывают. . У меня там одна собака за этот период уже забеременела. :ac:
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение Maya » 21 июн 2012, 19:00

напишіть мені, будь ласка, в приватному повідомленні дані котрі Ви залишали і я знайду Вас в списку.
Maya

Сообщение sanechka » 23 июн 2012, 01:20

Я несколько дней на форуме не была, а тут ого-го! Девочки, милые, мы все живые люди со своими эмоциями, со своими мухами, и т. д. Только сейчас позволила себе написать в этой теме, потому что сама лично впервые столкнулась с "Четыре лапы" позавчера. Эмоций от того, что они делают масса. И только положительные. Не говорю сейчас о болгарах,им отдельное :cv: но девочки, которые там с ними - это что-то. :ax: :ax: :ax: Адский труд и великая помощь. Тут не убавить ни прибавить. То, что опекуны бывают, мягко скажем, со странностями... :dy: мда, что уж греха таить, так бывает. Но они тоже большое дело делают. И даже если кто-то сорвался и не то сказал, что с одной, что с другой стороны, давайте постараемся быть терпимей, все мы делаем одно дело, иногда мы его даже делаем через ж... (простите, про себя в том числе говорю. Каюсь, бывает...), но мы все люди и можем ошибаться. Не ошибается лишь тот, кто ничего не делает.
А я лично от себя хочу низко поклониться :dh: :ax: :dh: организации "Четыре лапы" и девочкам-волонтёрам за ОГРОМНУЮ помощь, которую они предложили. Пока есть такие люди - возможно ещё не всё потеряно в этом мире!
Мой пост полон смайлов, потому что эмоции во мне сегодня бурлят. :cv: :dz:
И ещё. Наверное, самое главное, что я давно хочу сказать. Некоторых форумчан я не знаю в реале, со многими уже давно знакома, но всех вас я ОЧЕНЬ ЛЮБЛЮ, потому что когда нас много=мы сила!!! :cv: С каждым днём нас становится всё больше, каждый делает в меру своих возможностей, а большинство делает ВЫШЕ своих возможностей. :ay: :aj: Держитесь, не сдавайтесь, боритесь! Любимые мои форумчане - ВЫ ЛУЧШИЕ!!! :az: :cp: :ax:
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение Grey » 25 июн 2012, 14:04

Сьогодні "4 лапи" ловили моїх собак ( три великі суки) у моєму районі.Працюють надзвичайно професійно, чітко, спокійно.Величезне "ДЯКУЮ!" для Олі Maya та болгарських ветеринарів! Ви супер!!! :ax:
"Хорошему человеку бывает стыдно даже перед собакой".(А.П.ЧЕХОВ)
Grey

Сообщение Maya » 25 июн 2012, 19:41

і Вам дякуємо за допомогу. приємно було познайомитись :)
Maya

Сообщение eliss » 29 июн 2012, 16:19

Підкажіть, хто знає, чи поїхали вже 4 лапи? Якщо поїхали, чи планують ще колись приїхати, чи це була одноразова акція?
eliss

Сообщение Maya » 29 июн 2012, 23:53

проект для Львова вже завершився. наразі обговорюється можливість приїзду цієї ж команди в інші міста (Луцьк, Ужгород, Трускавець). в Києві набирається команда і наскільки мені відомо має бути відкритий офіс "4 лапи".
Maya

Сообщение moresai » 05 июл 2012, 09:09

Вопрос вдогонку:
кто может выдать те формы, которые заполняли на собак? или они не выдаются на руки? Я бы хотела иметь на тех, которых в моём районе стерилизовали. Спасибо.
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение Grey » 08 авг 2012, 20:09

Дуже цікаво, скільки собак було простерилізовано під час акції? Може є така статистика? Поділіться.
"Хорошему человеку бывает стыдно даже перед собакой".(А.П.ЧЕХОВ)
Grey

Сообщение nickie » 09 авг 2012, 11:20

По Львову точно не знаю, а взагалі по Україні вже понад 6 000 тварин, (Така принаймні статистика оприлюднена на їх ФБ сторінці - 4 лапи в Україні)
nickie

Сообщение Mossska » 24 авг 2012, 14:31

а скільки взагалі коштує стерилізація собаки і з якого віку цуценят можна стерелізувати?
ми не господарі НАШОЇ ПЛАНЕТИ, а тільки її доглядачі!
Mossska

Сообщение Одрі » 25 авг 2012, 17:40

Стерилізація дорослої середнього росту собаки коштує приблизно 400-500 грн
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Пред.

Вернуться в Неактуальні теми