Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Потрібна інформація про клініку ВетМед

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Потрібна інформація про клініку ВетМед

Сообщение rys » 24 май 2012, 17:06

Терміново потрібна інформація!!!
Є необхідність показати кота, який мешкає в сусідньому обласному центрі. Наші вети казали не відкладати цей візит.

В кота місяць рідкий стілець. Почали появлятися сліди крові.

Апетит є, п"є нормально, грається, виділень з носа нема, з очей ніби як в межах норми для коротконосих котів. Температура нормальна. Глистів ганяли. Є всі прививки. Аналізів не робили по причині відсутності лабораторії. Аналогічно з УЗД. Ставлять діагноз - дисбактеріоз. Перепробували всі можливі пробіотики (і дорогі людські теж) - нічого не допомагає. Тобто зовсім. Раніше скріплював ентеросгель. Зараз і він не кріпить. Корм РК 36 для кошенят. Я вже думаю - може не те щось лікуємо. Може якісь найпростіші або інша зараза. Але наосліп колоти антибіотики не хочу.

Тому дуже прошу інформацію про "ВетМед" - адреса, години прийому, як добратися напр. з Наукової (якими маршрутками)? Хочу попасти до лікаря Тараса. Чи він зараз приймає, які години прийому? Чи можливо в один день здати аналізи і одержати призначення? Може є телефон, де це все можна взнати? І які хоч приблизно ціни на: загальний крові, біохімію крові, УЗД, прийом? Щоб я по грошах зорієнтувалася.

Буду надзвичайно вдячна за інформацію. Можна в ЛС.
rys

Re: Потрібна інформація про клініку ВетМед

Сообщение ozric » 24 май 2012, 17:49

прайс докладний є на сайті (по розділах) http://vetmed.com.ua/
про години прийому можете написати їм у скайп або icq
093 649 58 89
ozric

Сообщение rys » 24 май 2012, 18:33

А як призвище Цоього лікаря на ім"я Тарас? Щоб конкретно про нього питати? І яким транспортом з Наукової можна добратися?
rys

Сообщение Kary » 24 май 2012, 19:39

Информацией про ветеринарные клиники мы уже делились не раз. Почитайте форум, тема " Ветеринарные клиники во Львове".
С Научной 21 маршрутка до Сахарова. Бывшая 50. Телефон ветмеда 238 68 18.
Kary

Сообщение vivi » 24 май 2012, 19:52

Тарас там один, питайте по імені - не помилитесь. Аналізи (крові) цілком реально зробити і відразу отримати результати (загальний - черед 15-20 хвилин, біохімію - через 2-3 години).
vivi
Старожил

Сообщение rys » 24 май 2012, 19:57

Дякую. Просто мены потрыбно буде уточнити, чи вын не у выдпустцы, чи працюэ в конкретний день... Якось незручно питати по телефону просто по ымены.... :ah:
rys

Сообщение sola » 24 май 2012, 20:09

Тарас Гудима приймає по вівторках і п"ятницях. По телефону напередодні можна уточнити, чи немає вранці операцій, бо тоді він асистує, і доводиться чекати.
З досвіду: вранці довші черги, по обіді частіше щастить пройти без черги. Але лаборант іде додому о 18.00, так що щоб зробити аналіз треба прийти не пізніше 16.30. Врахуйте також, що повноцінний аналіз крові робиться натще - теж ніби аргумент на користь того, щоб прийти вранці.
Про ціни точно не скажу, бо дістаю на все знижки, але все одно сильно менше 200 гривень в ВетМеді не буває.
Аналіз, діагноз і призначення в один день цілком реально.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение rys » 24 май 2012, 22:59

Дякую! Тепер маю вичерпну інформацію!
rys

Вернуться в Неактуальні теми