Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

шукає дім чудовий чорний великий молодий пес

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

шукає дім чудовий чорний великий молодий пес

Сообщение ulka » 05 апр 2012, 23:23

і от, не встигли висохнути сльози за Бімом, як маємо нового жителя... песик молодий, біля року, грайливий, ще не заляканий, охоче іде на контакт з людьми. здоровий. дуже чемний, вчений, розуміє команди і відразу виконує. великий. має чудову густу чорну шерсть. таке враження, що жив в квартирі.

чорний, на фото видно білу грудку, ще має біленьку борідку і сам кінчик хвостика

дуже потрібна допомога, він гуляє і вдень і вночі по вулицях району і я бооюся, що його спіткає доля попередніх наших собак... тим більше, що скоро Паска – п'янки і розваги (минулого року якраз на Великдень пристрелили з будинку Азу...). може в кого будуть якісь ідеї. адже песик має дуже хороший характер, він ще молоденьки і так не хочеться, щоб з ним щось сталося

мій телефон 063хх263ххх10ххх47, уляна

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ulka

Re: шукає дім чудовий чорний великий молодий пес

Сообщение ulka » 15 май 2012, 20:39

тема не актуальна – можна викидати... і знову на жаль. хоча надія є, що песика таки хтось забрав, а я просто про це не знаю, адже тіла не бачила, це трохи дає надію
ulka

Re: шукає дім чудовий чорний великий молодий пес

Сообщение Надежда Шайда » 18 май 2012, 08:52

ПЕРЕНОСЬТЕ ТЕМУ!!!
Надежда Шайда

Вернуться в Неактуальні теми