Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Рудий бездомний кіт з покусаною шиєю

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Рудий бездомний кіт з покусаною шиєю

Сообщение manewnya » 18 апр 2012, 15:39

Доброго дня.
У мене в дворі біля Південного ринку живе рудий кіт (чи киця, не знаю). Я його дуже часто бачу, весь час крутиться біля магазину (там його годують). Вчора йшла попри магазин - знову той кіт, з покусаною шиєю. Мабуть, собаки покусали. Шкода його. Хотілось би допомогти якось, але не знаю як. В себе потримати не можу, бо в моєї киці маленькі кошенята і вона дуже агресивна до чужих котів.
Ось фотографії:
Изображение
Изображение
Изображение
manewnya

Re: Рудий бездомний кіт з покусаною шиєю

Сообщение sola » 18 апр 2012, 19:34

Кота (а це 100% кыт - де ви бачили киць з такою мордою!?!?) - треба показати ветеринару.
Для цього треба прийти туди, де він живе, з переноскою і запхати його в неї.
Припускаю, що у Вас немає переноски. Ви можете її взяти в пані Марії по вул. Кульпарківській, 52 (ріг Тургенева).
Я пані Марію попередила, що Ви можете до неї зайти. Вона майже весь час вдома. Про всяк випадок тел. 238 29 07

Ветеринар недалеко від Південного - Олена Борисівна. Приймає за адресою вул. Любінська 156, кв. 69 (біля "Містер Твістер").
Вона приймає в будні дні в робочий час. Краще домовлятися наперед. Тел. 262 73 71
Я попереджу Олену Борисівну, що Ви в четвер або п"ятницю з тим чудом можете в неї з"явитися.
Ви можете, звичайно, понести і до якогось іншого лікаря. Але тільки не на Лікувальну, якщо можна, - не маю я до них довіри....
Якщо би лікар вважав, що стан кота дозволяє, я б казала його заодно і каструвати.
Розрахуватися у ветеринара можете самі, а можете сказати, щоб записали на мене (Олю).

Якщо кота каструють, то після цього можна буде попроситися, щоб він лишився до наступного ранку в лікаря.
Не думаю, що так аж дуже треба буде його кудись забирати. Мені чомусь здається, що доcить буде його колоти -обробляти один раз на день.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение manewnya » 18 апр 2012, 21:48

Дякую Постараюсь зробити все, що в моїх силах.
manewnya

Сообщение sola » 29 апр 2012, 12:43

Що тут?
На жаль, дывчина не залишила жодних координат. Без неъ знайти кота ы надлати йому допомогу неможливо.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Вернуться в Неактуальні теми