Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Стерилізована собачка, середнього розміру, вік 2 роки

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Re: Стерилізована собачка, середнього розміру, вік 2 роки

Сообщение delfinaki » 19 апр 2012, 11:47

Мені дуже соромно... :ah: :ah: :ah: Виходить так ,що морочила усім голову, морочила,а сталося так ,як зовсім не планувалося.
Я вже мала віддавати собачку новій господині, а дівчинка просто дуже і дуже чудова. Мала відвести одного вечора їй песика і залишити там ... можливо назовсім.
Отже іду я, іду з собачкою по вулиці ... і просто ридаю!!! Навіть не чекала , що так звикну до Лайми, а з другого боку услід з маминих вуст почула її недобре : "ну слава богу!" - тому і плачу, бо у безвихідній ситуації. Ледве себе змогла заспокоїти. Але, коли уже зустрілася з потенційною господинею, щоб передати собаку з рук у руки - знову не витримала - розплакалась і таки не змогла віддати їй пса. Я не знаю, яким чином прийдеться боротися з мамою яка проти того ,щоб у хаті були дві собаки ,але будь що буде. І перед дівчинкою, яка приходила до Лайми і не з пустими руками ,мені ДУЖЕ І ДУЖЕ НЕЗРУЧНО - я ще раз ось тут на форумі прошу у неї пробачення. І знаю, що буде мені нелегко . Особливо тоді, коли на мене ще звалиться відповідальність за третю собаку Діну, яка ночує у сусідки ,а сусідка літом поїде у відпустку. Але Лайму я не змогла віддати.Такого пса - навіть при всьому бажанні сам собі не зможеш так виховати , бо по любому розбалуєш. А воно таке слухняне, таке ласкаве, таке добре! І таке вдячне!!!
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение sanechka » 21 апр 2012, 02:11

Соломія, я тепер не уявляю життя з однією собакою! А раніше не могла уявити, що може бути дві. А коли віддала тимчасову малечу-виявилось, що дома з двома собаками тиша така, що муху чути. Спрацьовує теорія відносності.
А ця жіночка, що хотіла Лаймочку, не хоче взамін любу іншу з наших собачок?
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение delfinaki » 21 апр 2012, 08:48

Саша ! Дякую за підтримку. Вас я взагалі вважаю просто супер! Купа оптимізму доброти і все Ви робите правильно! Для мене дві собаки у хаті - ноу проблем, але я, на жаль ,залежна ще від матері. У ній вся проблема, але будем боротися! Я тепер не здамся! Ця дівчинка ,якахотіла взяти Лайму , читає наш форум , але не думаю що після того ,як розгорнулися події зі мною ось так відразу захоче когось іншого.
тел. 0637766033
delfinaki

Сообщение Велена » 21 апр 2012, 10:52

sanechka писал(а):А ця жіночка, що хотіла Лаймочку, не хоче взамін любу іншу з наших собачок?
Вот, например, наш герой Изя очень похож на Лаймочку :ah: :ab:
Велена

Пред.

Вернуться в Неактуальні теми