Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Знущання над тваринами

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Знущання над тваринами

Сообщение Ірина22 » 11 апр 2012, 14:56

Добрий день! Я, Захарченко Ірина, хочу звернутися до вас із проханням запобігти жорстокому поводженню над тваринами. У центрі Львову невідома особа прив"язує собаку до огорожі, залишає її на цілий день з табличкою "допоможіть собаці у неї п"ятеро щенят" та стоїть банка куди перехожі вкидають копюри. якщо й насправді у тої собаки є щенята, то вони голодають через те що вона знаходиться постійно на прив"язі у місті. та не факт, що сам пес їсть чи перебуває на вечір у теплі. цій особі, напевне, на бутилку не хватає от і використовує бідне створіння у своїх цілять. Прошу вас, дуже сильно, перевірити та якщо є наявність порушень забрати собаку та цуценят на перетримку. ЗВЕРНІТЬ БУДЬ ЛАСКА УВАГУ :bc:
Ірина22

Re: Знущання над тваринами

Сообщение Kary » 11 апр 2012, 19:21

"якщо є наявність порушень забрати собаку та цуценят на перетримку"...

гм.....
Ви наш форум читаєте?
Яку найбільш болючу проблему обговорюють форумчани - після отруєнь собак і необхідності стерилізації?
Перетримка!!!!
Нема місць, нема коштів, мало бажаючих...
Собаки перетримуються за кошти волонтерів, у квартирах і домах - хто де що для "своїх" знайшов.
І написати от так собі - прийдіть - заберіть - ну, не знаю....
Kary

Сообщение AnnaCats » 11 апр 2012, 21:06

http://www.wz.lviv.ua/articles/105145
Якщо я правильно зрозуміла з опису, це про цього "героя"-жебрака йдеться.
AnnaCats

Сообщение Kary » 11 апр 2012, 21:53

да,его во львовском "Репортере" показывали.
Kary

Сообщение Ірина22 » 11 апр 2012, 23:13

так, то про ту собаку. я б зрадістю забрала собі але живу в гуртожитку.побачила вчора її у центрі саму і жалісну!тому для мене це важлива тема
Ірина22

Сообщение lorana » 12 апр 2012, 00:59

Страна идиотов. "Чо дурний? Бо бідний. Чо бідний? Бо дурний." :dy: Простите не сдержалась :aq:
Самое подходящее время, чтобы взять СОБАКУ, наступает тогда, когда появляется подходящая СОБАКА.
lorana

Сообщение Kary » 12 апр 2012, 05:59

ну якщо це для Вас важлива тема-підшукайте собаці перетримку,повідомівши господаря,що Ви її забираєте разом з цуциками,оплатіть її,зробіть все необхідне за свій кошт (глистогонка,щеплення,стерилізація) і шукайте достойних господарів.
Справа допомоги бездомним тваринам,нажаль,коштовна,не завжди вдячна і довготривала.
Kary

Сообщение moresai » 12 апр 2012, 11:11

Вначале нужно разобраться что к чему. Может мужик действительно совершенно положительный тип. Нужно с ним пообщаться...
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Вернуться в Неактуальні теми