Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Дівчатка-ведмежатка і вовчик-братчик

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

Дівчатка-ведмежатка і вовчик-братчик

Сообщение alba » 24 янв 2012, 15:24

Відкриваю цю тему з надією на допомогу форумчан в піарі.
Фоток, поки що, не можу викласти, вони є, але не скидаються з мого телефону на комп на роботі, буду мудрувати сьогодні вдома.
Про цуценят: народились на вулиці в норі десь місяць тому. Вийшли в світ 23 січня. Шість дівчаток і один хлопчик. Виростуть досить великими. Дівчатка з подовженою шерстю, хлопчик гладкошерстий. Дівчатка схожі на ведмежат. Якщо хтось може допомогти знайти для них перетримку (може бути навіть платна) буду вдячна. Боюсь що їх життя під загрозою. Поки, що все.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: Дівчатка-ведмежатка і вовчик-братчик

Сообщение alba » 24 янв 2012, 21:30

[UИзображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ось такі вони дівчатка-ведмежатка. За ВАШЕ ТЕПЛО І ЛЮБОВ будуть вірними друзями і надійними охоронцями. Дзвоніть вони очікують на чудо.
тел. 0673140565 Наталя.

Шановні волонтери, я знаю, що у вас своїх проблем вистачає, але якщо ваша ласка, розмістіть це оголошення на емаркеті, бо я ну ніяк не могла цього зробити.
І ще, як передати гроші на стерилізацію кішок?
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение evazlata » 24 янв 2012, 21:57

Можете связаться с Терезой 067-249-3880, или Олей sola 097-594-9284. Они сейчас как раз много стерилизуют, и помощь актуальна. Спасибо.
evazlata

Сообщение Одрі » 24 янв 2012, 22:08

Розмістила на емаркеті.Альба,Почитайте особисті повідомлення :ab:
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение alba » 25 янв 2012, 21:09

Йдуть морози, як ви думаєте, цуценята їх переживуть, не знаю чи встигну забрати їх з вулиці на перетримку. Перетримку порадила Тереза, буду старатися завтра домовитись, але як їх потім половити і доправити на ту перетримку, допомоги від місцевих "співчуваючих" громадян нуль. Всі співчувають, але навіть на прохання потримати цуциків щоб сфотографувати у них немає часу бо вони, бачте, ходять на роботу і не мають часу.
Пишу про це вам не для того, щоб ви мені їхали допомагати, просто плачуся тим хто мене зрозуміє, бо вдома нажаль зробити цього не можу.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение sanechka » 26 янв 2012, 19:56

Чому ж ніхто не допоможе? Просто напишіть в якому ви районі. Може хтось і відгукнеться.
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение alba » 27 янв 2012, 11:39

Я мала на увазі не форумчан, а тих людей біля яких живуть ці собачки. Дякуючи людям які порозсилали і розсилають моє оголошення, вчора найменша дівчинка поїхала до нових господарів.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 27 янв 2012, 17:09

Хочу розказати як везла цуциків на перетримку. Домовилась з знайомим, зовсім не собачником, що він завезе. В визначений час машина стояла в обумовленому місці. Я пішла збирати цуциків. Ловити їх було досить складно, як тільки я прийшла вони всі вибігли назустріч, але як тільки я хапнула двох, решта втекла. Наступних двох я виманювала з нори хвилин з двадцять. Коли прийшла за ще двома то там уже був чоловік який їх годує і тут усе почалось... На моє прохання допомогти впіймати решту він мене звинуватив у тому, що я їх налякала, і ловити він їх не буде бо я їх везу на смерть. Мої пояснення, що я везу їх на перетримку і з ними усе буде гаразд бо я постараюсь їх віддати в добрі руки він заявив, що їх і так розберуть, а як ні то він їх вигодує. Я запитала:"А що з ними буде коли вони виростуть?" Відповідь мене шокувала -"Мене це не обходить, головне. що я не буду причетний до їх смерті." В результаті я залишила двох цуценят на вулиці, тепер шкодую. Сьогодні був ще один дзвінок по цуциках. Домовились на вівторок. От тепер і думаю якого віддавати, з перетримки чи з вулиці? Що скажете? Адже ті що залишились на вулиці не винні що люди бувають нерозумними.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение Одрі » 27 янв 2012, 17:45

віддавати треба спочатку з вулиці,то ж які морози.А саме краще забирати їх звідки і то якнайшвидше.Ну і що що той чоловік так сказав,треба забрати і все.Тим більше,що не сидить він там весь день.
Если кажеться, что всё плохо, ЗНАЙ-это только кажется..
Одрі

Сообщение Велена » 27 янв 2012, 19:59

З вулиці або віддавати хутко, або забирати, бо коли їх багато вони хоч одне одне зігріти можуть, а двоє померзнуть. Якщо потрібна допомога руками - спіймати, завтра після п"ятої буду вільна. Телефон мій в профайлі.
Велена

Сообщение alba » 27 янв 2012, 22:16

Та я того чоловіка не злякалась, але направду зловити тих двох, що залишились, я просто фізично не змогла, з тієї халабудки в якій вони були, дістати не змогла не дивлячись на те що майже вся туди залізла, коли пішла вигнати їх з неї з другого боку, то вони чкурнули в свою нору, а звідти їх витягти нереально. Я напевне кумедно виглядала коли прийшла до машини з тих хащів, бо власник буже тактовно запропонував мені зняти верхній одяг і трохи його зтріпати, а заразом зтріпати і волосся на голові. Я розумію, що двом холодніше ніж шістьом, але на ніч до них приходить їх мамочка з тітонькою, то думаю що замерзнути не повинні, а якщо одного заберуть то іншого я обов"язково заберу на перетримку. Якщо в суботу у мене вийде втекти з хати то може заберу обох ще в суботу, якщо потрібна буде допомога подзвоню. Мені зараз більше потрібна консультаційна допомога по перетримці на рахунок харчування і всього решта, я цього ніколи не робила.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение sanechka » 28 янв 2012, 00:10

Дзвоніть, мій телефон в профілі. Допоможу, чим зможу. Мене звати Саша (хто не знає).
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение Велена » 06 фев 2012, 16:39

Новые фото
Кто есть кто - не знаю, пыталась переловить по одному всех, но 100% уверенности, что кто-то не заныкался, а кто-то не попался в мои загребущие ручки дважды у меня нет. :bh: :ah:
В общем-то все медвежастики, тостенькие здоровячки, будут крупными. Пока что диковаты, но в таком возрасте это поправимо.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Велена

Сообщение alba » 16 фев 2012, 14:49

Тепер нас троє. Троє дівчаток і один хлопчик прилаштовані. Дякую всім хто допоміг і допомагає з піаром.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение alba » 17 фев 2012, 16:43

Вони такі класні :ax:
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение sola » 25 фев 2012, 23:13

Ведмежат фотографувати важко - вони весь час крутяться!
Випадково вийшло. Не знаю хто - хлопчик? Дівчинка?

Изображение
http://fotki.yandex.ru/users/super-priska/view/559726/
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Вернуться в Неактуальні теми