Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

СРОЧНО НУЖНА ПОМОЩЬ В ПРИСТРОЙСТВЕ ЩЕНКОВ

Модераторы: sola, а-лиса, vivi, moresai, Управляющий, ФинКом

СРОЧНО НУЖНА ПОМОЩЬ В ПРИСТРОЙСТВЕ ЩЕНКОВ

Сообщение alba » 26 окт 2011, 23:12

З одинадцяти цуценят вдалося пристроїти вісьмох. Трьох що залишилися на вулиці сьогодні забрали в ЛКП ЛЕВ. Я там була і знаю, що вони там довго не протягнуть. Серед них є одне цуценя з пятьма лапками, я про нього уже писала на форумі, але напевно не в тій темі, бо я не дуже поки що орієнтуюсь в ньому, я новенька. Всі цуценята дівчатка, будуть середного розміру, зараз орїєнтовно мають до двох місяців. Поки що мені пообіцяли працівники ЛКП тримати окремо від дорослих собак але я не можу кожного дня їздити до них для годування бо живу і працюю далеко від ЛКП , а те чим їх там годуватимуть навряд чи піде їм на користь.
Якщо я знову не в тій темі, вибачте.

мій тел.0673140565 м.Львів
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Re: СРОЧНО НУЖНА ПОМОЩЬ В ПРИСТРОЙСТВЕ ЩЕНКОВ

Сообщение joulu » 27 окт 2011, 11:10

Я копіюю Ваше оголошення про цуценя-інваліда тут

дивовижне цуценя шукає господаря
alba » 14 окт 2011, 14:38

Дівчинка "дворняжка" яка зі всіх сил бореться за виживання на вулиці шукає небайдужих людей які прихистять її. Я її назвала Лялькою, через її мордочку, дивовижно милу. Їй не поталанило двічі:перше- вона народилася на вулиці; друге- у неї п"ять лапок, але користуватися вона може лише трьома. Ляльці десь приблизно 1,5 місяця. У неї було 10 братів та сестер. Вдалося пристроїти п"ятьох. Тепер Їх залишилося шестеро. Йде зима, вони ще зовсім малі, і якщо не замезнуть на вулиці то їх заберуть доблесні працівники ЛКП "ЛЕВ", а далі ви знаєте що на них чекає. Я їх щодня підгодовую, але не можу самотужки знайти їм господарів, а особливо Ляльці, адже вона народилася не такою як усі цуценята, хоча на відміну від людей її мати не відмовилась її годувати і не кинула її на призволяще.
Я не знаю що мені далі робити з Лялькою і її сестричками. Прошу допомоги у вирішенні цієї проблеми . Може хтось допоможе влаштувати їх в притулок "Милосердя"??? Я готова допомагати їм матеріально.
"Байдужість - це параліч душі, передчасна смерть." А.П. Чехов
joulu

Сообщение alba » 28 окт 2011, 10:42

Дякую joulu за допомогу в перенесенні оголошення, зараз троє з тих цуценят (серед них і дівчинка інвалід) в ЛКП. Чесно кажучи я не розумію чому їх туди забрали ? Яку суспільну небезпеку вони могли представляти знаходячись на вулиці? Звичайно, відловлювати їх простіше ніж агресивних дорослих собак. Я все таки шукаю їм справжніх господарів, але дівчаток пристроювати важко. Дуже хотілося б пристроїти Ляльку, бо скоріш за все її захочуть приспати. Якщо до цього дійде я заберу її, і буду продовжувати шукати їй нормального господаря. Крім того я прошу форумчан порадити ветеринара-хірурга для консультаціі по її проблемі, кошти на операцію я знайду. Прошу тільки допомоги в пошуках господаря.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение joulu » 28 окт 2011, 11:05

Alba, собак в ЛКП Лев присипляють. Там немає притулку, господарів для них ніхто спеціально не шукає, хіба що завдяки щасливому випадку.
Томя якщо маєте можливість, то негайно забирайте цуценят звідки, прилаштовуйте з дому. Дівчат дійсно важко прилаштовувати, тому обіцяйте допомогу в стерилізації.

Ось тут є тема в котрій йдеться про ветеринарів-хірургів у Львові.
viewtopic.php?f=32&t=16567&start=25
"Байдужість - це параліч душі, передчасна смерть." А.П. Чехов
joulu

Сообщение sola » 28 окт 2011, 12:49

Те, що цуценят в ЛКП погано годують, це ще не найстрашніше. Їх там навіть присипляти не будуть.
В ЛКП повна антисанітарія, собаки, насамперед цуценята постіно перезаражуться.
Так що Ваші цуценята вже заразилися вірусною інфекцією (чумка), за кілька днів захворіють, длікувати їх там ніхто не будуть, і вони самі повмирають.
В ЛКП видивають одининці з цуценят.
Тому зараз потрібно:

- Негайно забирати їх звідти
- колоти гіскан
- бути готовим, що вони захворіють, і їх треба буде лікувати (носити на крапельниці)
. аж тоді фотографувати і прилаштовувати

Якщо візьметесь за це, готова допомагати матеріально.
Fais се que dois, advienne que pourra.

Изображение
sola
Старожил

Сообщение alba » 28 окт 2011, 14:10

Цуценятам зробили прививки на наступний день після прибуття в ЛКП, я привезла їм вакцину. Мені обіцяли їх притримати і не присипляти до 4 листопада.До цієї дати мене не буде у Львові. Забрати ї залишити їх на вулиці я не можу бо їхньої мами я не бачу на тому місці де вони були, крім того їх забрали через дзвінки доброзичливих мешканців будинку біля якого вони жили. Забрати в квартиру не можу, бо чоловік категорично проти, у нас однокімнатне помешкання на трьох осіб + кішка яку я підібрала і вона живе з нами. Я б могла їх забрати на підприємство де працюю, але якщо з часом не прилаштую їх то мене виженуть разом з ними, я вже прилаштувала три місяці тому дівчинку метиса вівчарку яку підкинули під завод. Зараз вона живе на підприємстві і я нею опікуюсь , крім того у нас є ще три сучки старожили. Про трьох цуценят про які я весь час пишу, я говорила з Наташею і Маріною з притулку вони пообіцяли що заберуть їх в притулок після вакцинації. Я просто не встигла їм зробити прививки (чекала 10 днів після таблеток від глистів) поки вони ще були на волі. Я двічі їздила в ЛКП ЛЕВ (їх забрали в вівторок зранку) просила директора, щоб від них забрали дорослих псів. Псів при мені забирали, але коли я їхала звідти я не знаю, що з ними було. Вчора я була там ... Я відчуваюсь зовсім безпорадною в цих питаннях. Одного- двох цуценят мені вдавалось якось прилаштовувати самотужки, але цього разу їх було занадто багато - 11. Чотирьох я прилаштувала, ще чотирьох забрали, маю надію, добрі люди. Я всім обіцяю підтримку в стерилізації і обов"язково дотримаюсь слова, але вже немає кому пропонувати... Вибачте, більше неможу писати бо не бачу що пишу, плачу. Я їх піарила через 12 канал телебачення. В ЛКП дзвонили але дівчаток брати не хочуть.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение sola » 28 окт 2011, 16:17

Цуценятам зробили прививки на наступний день після прибуття в ЛКП, я привезла їм вакцину.

Це справді були щеплення (прививки)? Вакцина? - Не Сироватка (гіскан, глобкан)?
Якщо це справді так, то справи ще гірші, ніж я думала.

Вакцина колеться тільки абсолютно здоровим тваринам, не ослабленим, не в стресі, після знеблошення і дегельмінтизаціїї. І тим паче не тоді, коли вони потрапляють в завідомо заражене середовище. Тепер в них шанс захворіти ще разів у 10 вище. Працівники ЛКП вирішили зекономити на отруті і скористатися купленою Вами вакциною для зведення цуценят з цього світу.

Може, все-таки сироватку?

Изображение
sola
Старожил

Сообщение Велена » 28 окт 2011, 20:29

Остается все таки надежда на иммунитет щенков. Они родились и жили не в тепличных условиях. Конечно, вакцинация - самое последнее, что может их иммунитет укрепить и совершенно непонятно зачем ее было делать - защищенными их можно будет считать, не раньше, чем через месяц после ревакцинации, а вакцина ослабляет организм даже взрослой здоровой собаки :ac:
Велена

Сообщение alba » 28 окт 2011, 23:01

Своїми запитаннями ви мене всі вбили. Я не ветеринар і робила те що мені порадила по телефону Наталя з притулку. Цуценятам вкололи Мультикан-4.
Я хотіла як краще а вийшло як завжди. Пробачте. Якщо все так погано то що мені робити? Я радилась по телефону з усіма з ким могла, у Вашому середовищі я нажаль нікого не знаю і великого досвіду не маю. Може не треба було нічого починати і залишити їх в ЛКП на призволяще. Я не розумію як працівники ЛКП можуть свідомо вводити мене в оману, чи вони теж нічого на цьому не розуміються, яж сказала що цуценят заберуть в притулок.?
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение sola » 29 окт 2011, 07:34

Ну, ны за що не повірю, що Наталя з притулку магла порадити Вам таке.
Так, вона завжди говорить людям, що перед тим, як здавати цуценят в притулок, треба провести вакцинацію. Саме тому, що в епідеміологічному сенсі наш притулок теж не є безпечним для малят.
Але це не означає взяти так і з бухти-барахти вколоти мультакан і все.
Вакцинація - це тривалий процес, робиться за певною схемою. Ось тут, наприклад: http://www.zooclub.ru/dogs/vet/34.shtml
Звичайно, як написала Велена, перевага цих цуценят в тому, що вони вуличні, тобто не в тепличних умовах народились. Але, на жаль, вуличні цуценята теж хворіють і гинуть.

все так погано то що мені робити? Я радилась по телефону з усіма з ким могла,

Ви маєте доступ в інтернет. Читайте в інтернеті, питайте - хоч би і тут, на цьому форумі. Тут в київській гілці є великий розділ "Поради ветлікаря", "Поради досвідччених власників". Тут у нас, зрештою.

Що робити зараз, я Вам вже написала. Підтверджую готовність допомогти фінансово.
Якщо не можете забрати їх додому, шукайте їм перетримку, хай би наіть і платну. Тільки щоб без собак.

Я не розумію як працівники ЛКП можуть свідомо вводити мене в оману, чи вони теж нічого на цьому не розуміються, яж сказала що цуценят заберуть в притулок?

А як Ви думаєте, для того, щоб вбивати 50-70 собак на місяць - (а саме цим займаються працівники ЛКП згідно зі своїми посадовими інструкціями) - дуже потрібно розумітися в тонкощах проведення вакцинування?

Изображение
sola
Старожил

Сообщение а-лиса » 23 ноя 2011, 02:04

Новое сообщение alba » 29 окт 2011, 00:01
Своїми запитаннями ви мене всі вбили. Я не ветеринар і робила те що мені порадила по телефону Наталя з притулку. Цуценятам вкололи Мультикан-4.
Я хотіла як краще а вийшло як завжди.

У меня только появился интернет,и я наткнулась на эту тему,хоть про нее и знала,это капец,с кем Вы говорили и какой Мультикан-4?! Всем говорится Гискан-5,а потом по схеме......Не надо манипулировать именем Наталья,девушка Вы обманываете форум......
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение alba » 08 дек 2011, 18:17

Не надо манипулировать именем Наталья,девушка Вы обманываете форум......
Прошу вибачення в Наталі, я не хотіла її образити, а тим більше маніпулювати її іменем чи обманювати когось на форумі. Можливо я не правильно висловилася, Наталя дійсно не казала мені, що потрібно колоти Мультикан, його мені просто вперли в вет. аптеці через мою необізнаність.
Ще раз щиро прошу вибачення.
І ще, якщо зі мною ще хтось схоче спілкуватись, прошу по можливості пояснити мені які стосунки між притулком "Милосердя" і УТЗТ у Львові, а також зголоситися волонтерів які курують Личаківський р-н (вул.Личаківська,Пасічна), я нічого не прошу, але може зможу бодай чимось допомогти.
мій тел.0673140565 Наталя
alba

Сообщение Kary » 08 дек 2011, 19:35

Наталя, ну що значить - "якщо зі мною хтось ще схоче спілкуватись?" Певно, що схоче! Я так зрозуміла, що Ви не хотіли зашкодити - просто дійсно Ви новачок у справах ветеринарії і щеплень. Було би бажання, а навчитись можна - і перепитати 10 разів що до чого також не гріх.
Щодо Вашого питання - почитайте тему "Притулок Милосердя" - там є деякі відповіді. Принаймні будете знати, чим займається притулок.
Kary

Сообщение Grey » 08 дек 2011, 22:38

Притулком "Милосердя" і не тільки, власне опікується Львівське Товариство Захисту Тварин.З його керівництвом, членами, волонтерами, і "співчуваючими" громадянами Ви і спілкуєтеся на цьому форумі.Ласкаво просимо в наші ряди!
"Хорошему человеку бывает стыдно даже перед собакой".(А.П.ЧЕХОВ)
Grey

Сообщение moresai » 08 дек 2011, 23:19

alba писал(а):які стосунки між притулком "Милосердя" і УТЗТ у Львові

Вы имели ввиду ЛТЗТ? Львівське товариство захисту тварин - товариство, що опікується притулком "Милосердя".
Читайте наши темы на форуме в львовском регионе.
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение а-лиса » 09 дек 2011, 00:30

І ще, якщо зі мною ще хтось схоче спілкуватись, прошу по можливості пояснити мені які стосунки між притулком "Милосердя" і УТЗТ у Львові, а також зголоситися волонтерів які курують Личаківський р-н (вул.Личаківська,Пасічна), я нічого не прошу, але може зможу бодай чимось допомогти.

Приют Милосердие -это Львовское общество защиты животных ( ЛТЗТ). Западно-украинское общество защиты животных ( ЗУТЗТ)-это совсем другая опера... Про наше отношение к их деятельности,и про все прочее,внимательно прочитайте темы нашего форума. Наталья,и спасибо,что помогаете животным.
80936587820 Наташа
Мир не изменится из за спасения собаки, но для собаки,мир изменился навсегда...
а-лиса
Старожил

Сообщение alba » 16 янв 2012, 18:43

Хотіла написати, що тему про цуценят можна закривати, але вирішила запитати поради, щоб знову не наробити дурниць. Спочатку скажу, що історія з ними закінчилась для мене не дуже щасливо. Цуценя яке мало п"ять лапок загинуло, я не змогла його врятувати, шкодую про це весь час, бо напевне зробила для нього не все, що могла. Двоє інших прилаштовані і мають господарів.
Зараз хочу порадитись про іншу собаку. Трохи історії... Влітку під заводську браму хтось привіз і залишив трьох метисів вівчарки з невідомо ким (дівчаток місяців по 3,5). Двох вдалося прилаштувати, а одна залишилась. Вона була страшенно недовірливою і лякливою, до рук не йшла. Крім того вона була дуже хворою, тиждень не їла. а потім два дні її зовсім не було, я думала, що вона вже ніколи не прийде, але вона повернулася худою-прехудою і такою ж боязкою. Після хвороби вона потрапила під колеса авто, що виїжджало з заводу і тільки тоді я змогла її забрати на територію заводу бо втікати вона вже не могла. Зараз вона живе на території заводу, має свою будку, нормальне харчування і ім"я Багіра, правда я змушена тримати її на ланцюгу (вигулюю її на повідку щодня, навіть в вихідні), а все тому що вона постійно втікає за межі території і я переживаю щоб вона знову не потрапила під колеса. Я б хотіла знайти для неї господарів, але розумію, що потрібно її спочатку стерилізувати, зробити прививки а потім піарити. Порадьте з чого почати?
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Сообщение sanechka » 16 янв 2012, 20:12

Ну, по-перше, хочу сказати Вам, що Ви справжній МОЛОДЕЦЬ! Та, робота, яку Ви проробили по прилаштуванню цуценят - просто колосальна. Дуже важко прилаштовувати тварин з вулиці, тим більше дівчаток, а тим більше з якимось вадами. Тому не варто себе картати за те цуценя, що не вдалось врятувати. Так, мабуть, мало бути... Природній відбір діє на практиці...
А тепер, щодо Вашого нового поповнення. Дикуватість -це з часом минеться, хоча реакція на чужих людей може залишитися. Але, "терпенье и труд всё перетрут". А щодо стерилізації, скільки їй, Вашій дівчинці? Найкраще стерилізувати в віці після 9 місяців (поправте мене, якщо я не права), але перед тим проженіть глисти і прищепіть обовязково. Удачі! :ax:
Нельзя быть человеком лишь немножко.
Всё бумерангом возвратится, не щадя.
Спокойно смотришь, как страдает кошка,
Терпи, когда перешагнут через тебя.!
sanechka

Сообщение moresai » 17 янв 2012, 11:16

откройте на неё новую тему с фотографиями
8093 453 10 35 Марина
Милосердие – это сострадание. Это бескорыстная искренняя помощь нуждающимся.
moresai
Старожил

Сообщение alba » 16 фев 2012, 15:51

Нас чи то в неактуальні не то в щасливі, навіть не знаю куди? скоріш за все в неактуальні. Дякую всім хто підтримував мене в цій темі.
тел. 06731405-65 Наталя
alba

Вернуться в Неактуальні теми