Marinika » 28 сен 2010, 22:40
Киця досі не знайшлась... оголошення розклеїла, обійшла підвали свого і сусідських будинків, спілкувалась з людьми, які в нашому мікрорайоні підгодовують котиків - ніхто нікого не бачив. Вірніше бачили, але не мою кицю, є один кіт дуже на неї подібний, я його теж бачила, коли шукала Лянку.
Хочу дати додаткову інформацію про мою кицю: вона взагалі-то домашня, останніх півроку ми по трохи звикали до під'їзду та пару квадратних метрів у подвір'я. Спочатку на поводочку, потім без нього. З червня місяця вона вже просилась сама на вулицю, я її відпускала і залишала привідкриті двері (живу на першому поверсі), вона 5-10 хвилин посидить біля входу у під'їзд, або на клумбі в кущах, і поверталась сама у квартиру. Останнім часом я була дуже в ній впевнена, навіть не припускала думки, що вона може не повернутись до дому, оскільки скільки разів відпускала, завжди поверталась. Мешканці мого під'їзду знали, ще це моя киця. Чужих людей боялась, при спробах дітей, або дорослих до неї наблизитись - завжди тікала у квартиру. Місце у нас не прохідне - останній під'їзд і далі проходу немає: зправа високий цегляний забор, спереду - сітка. З собаками в межах мого під'їзду ніхто не гуляє, безпритульних псів також там немає. Припускаю, що зникла в перші 15 хв. після того, як я її відпустила, тому, що довше вона ніколи не затримувалась...Це період між 19:30 год. до 20:00 год. Було ще трохи світло на вулиці. Сусіди, які в цей час були на балконах, нічого незвичного не чули і не бачили. Збагнула я що її немає десь о 20:30 год., коли вийша виносити сміття і зауважила що двері в такому самому положенні, як я їх залишила після того як відпустила кицю на вулицю (коли вона поверталась, вона лапкою їх відкривала трохи ширше). На вулиці біля під'їзду її не було, я її кликала - вона не відзивалась. Винесла сміття, повернулась і почала її шукати... в той вечір я обійшла всі кущі та подвір'я свого і сусідських будинків десь до першої ночі. Ніч прочергувала з відкритими дверима (вона звикла до відкритих дверей). Наступні дні пройшла підвали та закинутий після пожежі дитячий садочок біля дитячої поліклініки на Чупринки - як виявилось там живуть бомжі, навіть не знала... Варіант викрадення щоб отримати винагороду я відкидаю, оскільки ніхто не зателефонував (оголошення розклеїла вже в понеділок 20.09.10). Цікавим є той факт, що в процесі розпитування, я дізналась що на протязі останнього місяця з нашого подвір'я зникло троє котів, моя четверта... Двох з них я знала, їх дійсно немає, бо я досить давно вже їх не бачу...вони були такі напівдомашні, напіввуличні і ручні. Мою на руки просто так не візьмеш...буде тікати. Я не знаю що мені робити??? Я дуже за нею переживаю...