Модераторы: Управляющий, ФинКом
tato4ka писал(а):А я люблю делать гренки:
Хлеб обжариваем на сковороде с одной стороны, переворачиваем на другую и заливаем сверху такой смесью : яйцо, 4-5 ст.лож.молока, немножко соды, выдавливаем зубок чеснока, взбиваем вилкой и заливаем греночки. Накрываем крышкой, ждем пару минут и греночки готовы) Быстро, вкусно и сытно
tato4ka писал(а):А я люблю делать гренки:
Хлеб обжариваем на сковороде с одной стороны, переворачиваем на другую и заливаем сверху такой смесью : яйцо, 4-5 ст.лож.молока, немножко соды, выдавливаем зубок чеснока, взбиваем вилкой и заливаем греночки. Накрываем крышкой, ждем пару минут и греночки готовы) Быстро, вкусно и сытно
galarina писал(а):Перепост з http://ranja.livejournal.com/483073.htm ... ine#cutid1
Я як побачила слово помідори-часник так і зрозуміла, що буду робити...
Чесночно-помидорный соус-заготовка
stasya писал(а):
Я Вам в понедельник выложу рецепт домашней аджики, нашла наконец-то Похож на "Гренадера" Лисицы, но хранится долго (в холодильнике) и немного другой.
Ілона писал(а):Цікаво, а як і чим снідаєте?
Добрый Пес писал(а):Ілона писал(а):Цікаво, а як і чим снідаєте?
КАВА...на двох
В турку наливаю 2,5 кавові чашечки (близько 100 мл) холодної води, кидаю туди чайну ложку цукру, 4-5 гвоздичок, 1/2 чайної ложки кориці, 1/3 чайної ложки наскобленого ножем з цілого мускатгного горіха. Каву піджарюємо до потемніння (НЕ ПЕРЕЖАРИТИ!!!!) Поки гаряча - мелемо 2 рази на млинку - щоб була дуже дрібного помолу. У турку добавляємо 4 ч.л. кави - і на малий вогонь. Закипіти НЕ ДАЄМО - як тільки підімається кавова пінка - знімаємо, коли осяде - знову на вогонь. Так повторити 3-4 рази. Дати каві 5-7хвилин відстоятися, осісти і відкрити весь свій букет аромату - і НАСОЛОДЖУВАТИСЬ!!!!!!!!!!!!!!!! ВДВОХ.....
galarina писал(а):питання на уточнення: кава несмажену де берете ? на чому смажете? (сковорідка, яка?) чим мелете? який саме у вас млинок ?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6