Модераторы: Управляющий, ФинКом
[Расширение jpg было запрещено, вложение больше недоступно.]
В теме объявления следует указывать:
1. пол,
2. возраст(ДАТА РОЖДЕНИЯ В ФОРМАТЕ: МЕСЯЦ.ГОД) - должен быть и в ЗАГОЛОВКЕ темы
3. окрас,
4. на какую породу похожа
5. Размер
Чарівній сучечці Машці потрібен дім, 8 міс., стерильна, 60 см. у холці
Доброзичлива, лагідна та розумна сучечка Машка за свій короткий вік довідалася, що таке людська зрада та байдужість. Найлихіші її дні позаду, має Машка тимчасовий прихисток, але не має щастя, бо серце Машки сповнене відданості та любові, яку нікому віддати. Буде прекрасним другом, спокійним, грайливим і врівноваженим, добре налаштованим до чужих людей та інших собак.
0632866678 – Ярина
Yaryna писал(а):Дякую, Катерино!!!
Не знаю, як зможу віддячити за Вашу допомогу! Хіба лише великим тортом від мене і радісним маханням хвостом від Маруськи, якщо все вийде. МИ віримо! І ждемоооооооо...
Наша розлука та її приживання були нелегкими. Але нині вона Найда, живе у хаті, гуляє надворі, має 2 подружок діток, корм, тепло та увагу. Просторів у Гостомелі не стільки, скільки у Києві, але головне, що Маруська-Найда має дім, хату та добрих господарів. Це мої знайомі, які озвалися на один із листів. Вони обоє творчі люди, не темні-забиті селяни, то ж до тварин ставляться уважно...
Якщо комусь також потрібна подібна підтримка - вивішенням листів, оголошень, фоток - допоможу, чим зможу!
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4