Причина - алергія дитини....

Киці (звати Ася) майже 1 рік, стерелізована. Вона не брак, але такого рівня, що в розведення не допускається. Невеликі недоліки, які є небажаними для племінної тварини, але зовсім неважливі для домашнього улюбленця. Абсолютно здорова, привита, проглистогонена. Привчена до натуралки, хоча, я думаю, від якісної сушки не відмовиться.
Дуже орієнтована на людину. Як і у всіх бенгалів буде улюблений господар, за яким буде бігати хвостиком і розказувати про своє котяче життя (порода досить говоруча). Такий собі котопес....

В сім"ї 2 дітей, як з ними поводитись знає (кігті не випустить, швидше втече, якшо не буде подобатись). Як з собаками - не знаю.
Повноцінної родухи не робили (власникам непотрібно було), але метрику на котеня передали. Не метис!!! Територіально киця знаходиться у Волинській області. Іногороднім треба буде приїхати.
Вимога - нормальні умови проживання. Якісне харчування, місце для активної киці.
Пишіть мені на Alina.Klymyuk@lutsk.nadrabank.ua, на форум або ЛС. Після першого кастингу дам Ваші координати власнику.

Фотки леопардика: