І так просто, і з іграшками, і на плечах у мене. До речі, нас фотографувала Оксанка, чекаємо на фоточки 
Модераторы: Управляющий, ФинКом
І так просто, і з іграшками, і на плечах у мене. До речі, нас фотографувала Оксанка, чекаємо на фоточки 
на випробувальний термін.
бо я вже звикла до її ніжності, до її макеньких лапок. Нечутного голоску. Лагідного погляду. Але маю надію......потримайте за нас лапки.....у неї все добре складеться......
в їхньому житті справді буде все якнайкраще. Адже маленький кошачий ангелочок буде допомагати їм справлятися. Прикрашати їхні будні, їхнє життя. Я їм поки дала переноску.... на наступному тижні ми маємо ще зустрітися, для поверення переноски і лоточка. А потім я поїду до них, для того, щоб прищепити дитинку. 
Аллергия писал(а):ураааааааааааааааа

belokurova писал(а):фотки все равно покажите)
звісно. Правда поки фотки пересилаються. Є одна, перша яка завантажилася. 
Аллергия писал(а):фотки супер, а "Жду тебя" воще я аж клаву полила))))

galarina писал(а):Аллергия писал(а):фотки супер, а "Жду тебя" воще я аж клаву полила))))
Ага. Гарні фотки. Оксанка - все по вищому класу зробила. А що на клаву полили?

Autumn писал(а):А ПХ - мои хорошие друзья. Мы вчера с Таней долго обсуждали кошек и я уговорила ее позвонить и поехать посмотреть на кошку, которая ей понравилась
що ви їх обговорювали?
Помітила тут же.
До речі вона в мене в квартирі благополучно затиснулася під екран у ванній. Екран довеолся знімати, щоб звідти дістати малявку.
ще чекаємо і тримаємо кулачки до кінця тижня 

подивіться на малявкині штанюшки в полоску. Модненька 

Держим кулачки, чтоб у нее все сложилось в новой семье! 
Уже лише при нагоді передам Котюні Женя, знаєте....я чомусь думаю чи навіть відчуваю ....що .....має складатися у всіх нихZhu писал(а):чтоб у нее все сложилось в новой семье!

що слідкуєте за темкою котічки. Дуже приємно, принаймні для мене 
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 13