Модераторы: Управляющий, ФинКом
Все у нас гаразд. Гриша вдома господар, з Марфою стосунки не потепліли, але вони тримають дистанцію, бійок нема. У неділю вночі напав на нього доберман якийсь без повідка. Відбилися, з Гришки трохи шерсті надер, а Олега покусав, бо Олег його підіймав над собою. Виявляється, він панічно боявся собак з дитнства, а тепер прийшлося перебороти той страх. Думали, що Гриша менше дориватиметься до великих псів, але вже зранку все благополучно забулося, і Гриша обгавкав боксера.
Ми сміялися, що Олег вже за Гришу кров проливав) Не сильно покусав, тільки в одному місці так добряче чапанув.[...] Тему переносьте, бо я бачила, що люди ще ним цікавляться, щоб не було зайвих питань, бо вони вже з Олегом банда. Розумний такий. Напісяв на стіл. Я його набила легенько шматою. Пішов напісяв на кухні і несе мене в зубах ту шмату каральну. Мусить з нами сидіти на ліжку,поки ми кіно дивимся. Спати не проситься, а поки фільм - must be here. Такі наші справи
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12