Модераторы: Управляющий, ФинКом

акаяма писал(а)::ah: Понятное дело-риск есть, http://vk.com/iskrienniaja вот ссылка на куратора, Наталья Самойленко.

rys писал(а):А як бути з "заднім числом гроші не збираються"?!!
rys писал(а):Собака ж ці півтора чи два місяці щось їла, на неї затрачалися якісь комунальні затрати (газ і вода на приготування їжі, світло на холодильник)... Хто працював з ціноутворенням - той знає.
Ну і, крім того, якщо це бізнес, то перетримка розраховувала на якийсь дохід (неотримана вигода), інакше - "нафіга попу гармонь"???!! Можна перестати перетримувати тварин і піти, наприклад, булочки продавати (умовно кажучи).
Наталья Самойленко писал(а):Одного дня ми ходили кормити собак на стоянку, там також знаходиться СТО.До нас підійшов чоловік, сказав, що часто нас тут бачить і чи не знаєм ми , де ділась собака , точніше Руся ( йому сказали, що ми волонтери).Як виявляється, її там люблять і це той чоловік її туди привіз, у неї є своє місце.Ми вирішили перетримати її до тепла і забрати , тому що, коштів у нас не було, щоб оплачувати далі перетримку.
Businka писал(а): А как узнать , когда перестали платить за передержку? Со слов передержки?Так можно сказать что два года куратор не платил и выставить счет на пару десятков тысяч.....
.....То , что передержка недополучила прибыль, это, ИМХО , ее проблемы.Это риски..... Тогда пусть все волонтеры, которые держат дома животных на пристройство - выставляют счета на форум.
rys писал(а):
І є поняття - бізнес - послуга платної перетримки. Це - різні речі.
rys писал(а):
Але аж ніяк не відшкодування своїх власних "ветеринарних" послуг.
rys писал(а):Ну, уявімо, що волонтер, зіславшись, що він з зоозахисного співтовариства, скористався в борг послугою ветклініки (напр Величко), а потім, не оплативши її, щез в голубій далі. Я думаю, що інші волонтери приклали б зусиль, щоб зібрати на форумі і в соцмережах гроші і покрити борг. Інакше був би ризик втратити і скидки на бездомних, і можливість сплачувати рахунки клініки частинами, вже після надання ветеринарної послуги. При чому - втратити цю можливість могли б всі волонтери.
Так що Ваше порівняння, ІМНО, некоректне.
Наталья Самойленко писал(а):Я з іншим волонтером добросовісно платили за перетримку (25 грн в день)
Одного дня ми ходили кормити собак на стоянку, там також знаходиться СТО.
До нас підійшов чоловік, сказав, що часто нас тут бачить і чи не знаєм ми , де ділась собака , точніше Руся ( йому сказали, що ми волонтери).
Як виявляється, її там люблять і це той чоловік її туди привіз, у неї є своє місце.
Ми вирішили перетримати її до тепла і забрати , тому що, коштів у нас не було, щоб оплачувати далі перетримку.
У мене не одна собака на перетримці + коти ( я ніколи не просила грошей, але дуже тяжко).
Зараз я не працюю, тому взагалі завал.
Русю вже там чекали, я телефоную до Жанни, пояснюю всю ситуацію, вона сказала, що не віддасть її, щоб ми викинули.( як Жанна це називає)
Я пояснила, що ми не маємо змоги її надалі тримати, ми все оплатили до певного місяця, який був обумовлений, домовились зробити прививку.
Я не відмовляюсь від собачки, і готова її забрати, а НЕ ВИКИНУТИ!!!
Перетримка сама знала на що вона іде, я сказала, що буду піарити.
КОли я телефонувала стосовно фотосесії, то в неї , то не виходило, то немає дома, завжди була якась причина.
бедная собака. А чем интересно Ваши другие животные на "кураторстве" лучше Руси? Вот здесь я Жанной полностью согласна, что Вы ее решили ИМЕННО ВЫКИНУТЬ. Если так тяжело, так почему не просите помощь, а подставляете передержку и доводите ситуацию до такого? Ни разу не видела на сландо Русю, хотя и пиарю своих животных на сландо еще с осени. Не нужно оправдывать свое желание спрыгнуть с ситуации, своими трудностями. Собака то при чем??? После того как Вы озвучили свое желание вернуть собаку на СТО, ее уже однозначно нельзя туда возвращать, так как это кандидат на отравление.
rys писал(а):Тим не меньше я пам"ятаю тему на форумі, де збирали гроші на покриття боргу перед клінікою недобросовісного волонтера.
Одним словом, я з Вами не згідна і ми залишаємося кожна при своїй думці.

Ситуация следующая-
А пиарю я как могу http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/tak ... 6KYsj.html http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/rus ... gn=preview
, и когда я просила дать мне хотя бы деньги=,Наташа сказала,что это дорого-у нас в клинике на Нивках -170 грн-набивак,-(Найде делали),я ответила-привези и купи любую,какую хочешь и считаешь нужным-но никто ничего не привез=собака не привита,nyura писал(а):Ну что дадут письменные договоренности? Мы уже сто раз обсуждали эту проблему. Если для хозяина передержки это только бизнес и животное не жалко, то его нужно отвезти и передать куратору в руки, дальше на совести куратора (читать - он животное отпускает в свободное плавание). Если же передержку содержит человек, любящий животных, то он временно берет проблемы животного на себя, а дальше уже ищет нового куратора (практически утопия), просит помощи на содержание животного, фото, пиар и т.д.
Ну и имя куратора в студию и в черный список!
Собака классная у Вас! Она обязательно пристроится с хорошими фото и при должном пиаре!
И ОТ ЖАННЫ

спасибо,буду джать!

Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 24