, у Вас є відповідні кандидатури? Велком, ми відкриті до обговорення
.Модераторы: Управляющий, ФинКом
, у Вас є відповідні кандидатури? Велком, ми відкриті до обговорення
.galarina писал(а):ще шукає, у Вас є відповідні кандидатури? Велком, ми відкриті до обговорення
.
(як обслуговуючих і гладільний персонал
), офіційно відповідаю, що Прінсі шукає найкращу і відповідальну сімю
. А та дівчина - не в курсі справ. Аллергия писал(а):да я просто разместила ваше объявление на форуме и девушка написала (в теме) , что кошка нашла "дом"
http://cats.com.ua/clubs/kiev/kiev-boar ... tiska.html
Але там треба реєструватися. а я цього робити зараз не маю змоги. Тому вірю Вам на слово. Скажіть дівчині, "что она не права" 

"девчушка имеет чудесную шелковистую шерстку без подшерстка. Тонкий хвостик. И так смешно поднимает головку и муркаеттихонько, когда я с ней разговариваю. Элегатное создание"
а як же позначити що у темці є відео? vamp писал(а):Галя, значок звездочки в первом сообщения - символ внесения в БД для меня. Убедительная просьба его не убирать.

красотка чекає самих-самих
Вчора в процесі гри звалилася з дивану (до речі дитя дуже контролює своє місцезнаходження, зразу видно, що виростала на даху), а тут її піджидала тьотя Хеля (моя киця
). То вона так драпонула на кухню, аж кігтики стукали по кахелю. Втекла 
Аби ж професіонала підманути в гості
. Я фотографую як умію

написала їй. Відправила разом з вашим листом. Дівчина вже відповіла. Будемо домовлятися. Дякую КариноАллергия писал(а):девушка хочет помочь с фотосесиями котькам она почти профи))))) я вам кину мыло (её) в личку

Аллергия писал(а):готовтесь быть моделью)))))))
якщо фоторепортер візьме все необхідне
, то модель в хорошій фізичній формі
.

і будемо гратися з тою висючкою"
с Оксаной на когда "свидание"?

Це до чого? Аллергия писал(а):у всех ПХ поломались телефоны, эпидемия)))))))))
Ну і? відомо. Я ж саме про це писала.Аллергия писал(а):это о том , что никто не звонит(((((((
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: Yandex [Bot] и гости: 21