Модераторы: Управляющий, ФинКом
aldonad писал(а):А этих фото нет в другом разрешении? На 212 и еще пару досок не могу прорваться, там такие фото не принимают и объявление выходит без фото. Ну хоть глаза цвета меди народу надо показывать.

При чому разом їх я без нагляду не залишала... І другий котик абсолютно мирно був налаштований знайомитися... Коротше Том наклав мені під дверима спальні кучу і калюжу....
І вив кілька ночей підряд. Бикував і ображався на підвіконнику.... Зараз вони вже дружать, бавляться і ганяють один за одним, як два лошаки. Аж стільці розлітаються.
Тепер "підступне" місце закладено банками, кошиками і іншим непотрібом, щоб Томік не міг там пристроїтися... Одне радує - квартира і так потребує ремонту... Надіюся, що я вони здружаться повністю - ця поведінка мине... А так - чудовий котик. І ще має особливість - приходить в ночі до мене і робить лапками масаж голови (ну типу топче-переступає). Так що зранку в мене начос без перукарні.... 
Вернуться в Счастливые истории
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 13